SP nem jutott volna tovább a Megasztárban
2012. április 22. 12:16
Az ének azt látom és hallom is, nem igazán megy drága magyar celebünknek. Az előadása eléggé szörnyű volt, sőt inkább borzalmas. Még szelínta előadását és jobban élvezem.
2012. április 22. 12:19
|
|
elizacullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 15 Azonosító: 166011 offline
|
Ebbőúl látszik hogy nem szépíti a dolgokat!
Sztam nagyon fos volt de legalább el is ismeri ezt becsüljétek benne!
2012. április 22. 12:22
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
nálam tovább jutott volna az tuti
2012. április 22. 12:27
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
végre van egy hallgatható száma, és ezzel el is rontja 
amúgy nem az volt a baj hogy hhamis volt stb (mondjuk tényleg hamis volt) hanem most nem suttogva énekelt hanem teljesen kieresztette a hangját, csak az a baj hogy a hangja egy nagy nulla
még a playback is jobb lett volna. hát ez van.
amúgy nem az volt a baj hogy hhamis volt stb (mondjuk tényleg hamis volt) hanem most nem suttogva énekelt hanem teljesen kieresztette a hangját, csak az a baj hogy a hangja egy nagy nulla
2012. április 22. 12:27
A magyar könnyűzene éllovasa???
4 alkalommal az év legjobb FÉRFI előadója??? Mi van??? De legalább beismerte.
Tényleg nincs a dolgon szépítenivaló, olyan hamis volt hogy majd' megsüketültem. Nálam biztos hogy nem jutott volna tovább.
2012. április 22. 12:36
Pénteken néztük apuékkal a Megasztárt, már majdnem bealudtam erre valami kornyikálásra felébredtem...ránézek a képernyőre: ott van Söpö...úgy elkapott a röhögőgörcs, hogy Magyarországon ennyi is elég ahoz hogy "sztár" legyen valaki. Komolyan, én szégyenkeztem. De amúgy lehet hogy tényleg csak kivolt és azért volt ilyen hallgathatatlan, bár nem hiszem...
2012. április 22. 12:37
Erről az SP kölyökről néztem már videókat, dehát egy katasztrófa!
2012. április 22. 12:40
még Burgess Benjike is jobb volt, pedig elég béna az a gyerek..
2012. április 22. 12:42
Hát ez tényleg nem lett valmi jó!! Sebaj szeretjük SP-t!
2012. április 22. 12:43
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Én sosem szerettem őt és ez az előadása is ótvar volt! ://
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: