Németh Zoltán "PlaZma"
2012. április 29. 15:08
|
|
Zsu14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 1370 Azonosító: 151326 offline
|
Nekem nagyon bejon Plazma.Szerintem egy nagyon jopofa srac,es az amit csinal nagyon tetszik.Szeretem a szovegeit amit ir,az egyik kedvencem az:''Egy darab magambol''.Neki szurkolok.Hajra Plazma
1 felhasználónak tetszik:
melasz12
2012. április 29. 15:40
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
nem értem miért kell lebunkózni a srácot. beszéltetek már vele? ismeritek? hát nem..
nagyon jól nyomja egyébként, attól mert még az első számában trágárul beszélt, kimondta amit gondol, még ha nem is a legszebb szavakkal. látszik, hogy kib*szott vele az élet, és arról rapper amit valóban átélt. megérdemelné a győzelmet!
nagyon jól nyomja egyébként, attól mert még az első számában trágárul beszélt, kimondta amit gondol, még ha nem is a legszebb szavakkal. látszik, hogy kib*szott vele az élet, és arról rapper amit valóban átélt. megérdemelné a győzelmet!
2012. április 29. 15:46
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Bocsi, de valaki megtudná mondani, hogy ebbe a srácba mi a jó.?
A szemeben már a válogatón leírta magát, hogy lehet valaki ilyen.?
Utálom, ha egy rap szám, csak trágár szavakból áll. Meg egy picit elvan szállva magától... Különben szerintem pár éve múlva kutya sem fog emlékezni rá, nem egy nagy szám ez a gyerek.
Vegas
2012. április 29. 15:50
|
|
purpledivaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 153166 offline
|
egyik nagy kedvencem lett, én szurkolok neki
melasz12
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.