Csillag Születik: Kővári Máté és a Latin Carneval búcsúzott
2012. április 22. 13:09
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nekem legjobban a Quantum XXL tetszett, tényleg jó k voltak. A kiesőkkel is egyetértek, és nagyon tetszett László Attila előadása
Szerintem fejlődött hangilag és előadásmódban is!
2012. április 22. 13:24
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Nem lepődtem meg azon, hogy ők estek ki, mivel a zsűri pontszámai alapján is ők álltak a két utolsó helyen. A Latin Carneval nem tudott lekötni, Kővári Máté poénjai pedig egyszerűen nem voltak viccesek.
A Quantum XXL eléggé szórakoztató volt, nekem tetszett, de már kicsit unom, hogy minden évben van ilyenféle táncos csapat. Az In Diretta Mulatós számát mikor az élőshow-ban először hallottam, rögtön a lagzizene jutott az eszembe, egyébként jó hangulatot csináltak, de a zene 3. lejátszásakor már egyszerűen szétment tőle a fejem.
Plazmáért nem tudom, hogy miért vannak oda az emberek, talán az első alkalomi káromkodós rapéért, mindenesetre az a körülbelül négy szó, amit értettem a produkciójából nem nyerte el a tetszésemet.
Lehet, hogy kissé elfogult vagyok, de nekem tetszett az Immigrants, főleg, hogy saját dallal készültek. Tetszik a stílusuk és az énekes hangja.
Juhász Marcinak nem csak népdalokat kellene énekelnie, hanem mondjuk például néhány Jet számot. Azok jól állnának neki.
Negyela Bernadett Teenage Dream-je egyszerűen szörnyű volt, pedig jó a lány hangja, csak egyszerűen nem passzolt ehhez a dalhoz, Szirota Jennifernek pedig nagyon jól állt a Whitney-dal.
Mészáros János nagyon jó volt, ha nem is nyeri meg a versenyt, az Operában szerintem már bérelt helye van.
A Quantum XXL eléggé szórakoztató volt, nekem tetszett, de már kicsit unom, hogy minden évben van ilyenféle táncos csapat. Az In Diretta Mulatós számát mikor az élőshow-ban először hallottam, rögtön a lagzizene jutott az eszembe, egyébként jó hangulatot csináltak, de a zene 3. lejátszásakor már egyszerűen szétment tőle a fejem.
Plazmáért nem tudom, hogy miért vannak oda az emberek, talán az első alkalomi káromkodós rapéért, mindenesetre az a körülbelül négy szó, amit értettem a produkciójából nem nyerte el a tetszésemet.
Lehet, hogy kissé elfogult vagyok, de nekem tetszett az Immigrants, főleg, hogy saját dallal készültek. Tetszik a stílusuk és az énekes hangja.
Juhász Marcinak nem csak népdalokat kellene énekelnie, hanem mondjuk például néhány Jet számot. Azok jól állnának neki.
Negyela Bernadett Teenage Dream-je egyszerűen szörnyű volt, pedig jó a lány hangja, csak egyszerűen nem passzolt ehhez a dalhoz, Szirota Jennifernek pedig nagyon jól állt a Whitney-dal.
Mészáros János nagyon jó volt, ha nem is nyeri meg a versenyt, az Operában szerintem már bérelt helye van.
2012. április 22. 13:30
nem néztem a tegnapi adást,csak a műsor végén kaptam el pár visszatekintést. közben azt gondoltam: 'jézusom,ezek mind bekerültek?' borzalmas itt is és a megasztárban is a színvonal.
a humorista gyerek szerintem már korábban se volt kiemelkedő,nem csodálom hogy kiesett.
a humorista gyerek szerintem már korábban se volt kiemelkedő,nem csodálom hogy kiesett.
2012. április 22. 13:37
1. kedvenc volt a Latin Carneval! Mert persze, ismerősök
Vagyis csak egy lány...
2. kedvenc Plazma. Úgyhogy most ő a favorit, a Csillag Születikben...
Beliyah az utolsó soroddal egyetértek!
Negyela Bernadett csak azért megy tovább, mert mindenki cukinak tartja. Csak a válogatón volt jó.
2. kedvenc Plazma. Úgyhogy most ő a favorit, a Csillag Születikben...
Beliyah az utolsó soroddal egyetértek!
Negyela Bernadett csak azért megy tovább, mert mindenki cukinak tartja. Csak a válogatón volt jó.
2012. április 22. 13:42
végree kiesett a latin carneval.:33
úgy szurkoltam,hogy jusson tovább a The Immigrants*-* és a Plazma*-* és a Quantum XXL *-*
ÉS TOVÁBB JUTTOTAK.*__________*
úgy szurkoltam,hogy jusson tovább a The Immigrants*-* és a Plazma*-* és a Quantum XXL *-*
ÉS TOVÁBB JUTTOTAK.*__________*
2012. április 22. 14:11
Modjuk ez a latin carneval tényleg nem volt odavaló,részből már profik voltak és elég unalmas is.A Quantum XXL a legjobb!
2012. április 22. 14:20
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Szerintem most nincsenek olyan igazán jók a műsorban, és nekik szerintem úgy is menniük kellett volna, ha nem tagnap akkor a jövőhetén, vagy azután, de biztosan nem nyerték volna meg. Én a QuantumXXL-nek és az operaénekesnek szurkolok. Hajrá!!!
2012. április 22. 14:52
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
Szerintem Jennifer, az operaénekes és XXL, aki igazán tehetséges. Nagyon szeretném azonban, ha végre most egy lány is nyerne, mondjuk Jennifer, nem kell mindig himneműnek nyerni.
2012. április 22. 15:24
|
|
the undertaker99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 153272 offline
|
Legalább Plazma tovább jutott
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: