Avril Lavigne – új album, új haj
2012. április 22. 12:12
Imádom őt és alig várom az új lemezt, de ez a haj nem áll jól neki.
2012. április 22. 12:13
Ez az új haj valami rémes. Hogy csinálhat valaki ilyet a szép hosszú hajával. És még nem is áll neki jól.
2012. április 22. 12:13
nem rossz az új haja de nekem a régi jobban tetszett
az új lemezét pedig nagyon várom biztos jó lett
2012. április 22. 12:21
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nekem nem tetszik ez a haj..:S
2012. április 22. 12:21
Nálam kicsit kiverte a biztosítékot. Eléggé furcsának találom, a frufruja nem igazán tetszik nekem sőt szerintem nem is áll jól neki.
2012. április 22. 12:25
Kicsit fura..,de végülis tűrhető, ha nem az egész album alatt ilyen lesz a haja
2012. április 22. 13:02
|
|
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline
|
Idézet
Goldenretriver.goldi
hhuuu...ami először eszembe jut erről az az hogy olyan mind ,,szörnyella de frász,,!
hhuuu...ami először eszembe jut erről az az hogy olyan mind ,,szörnyella de frász,,!
detto!
de amúgy áááá ez a haj rettenetes
2012. április 22. 13:03
Nekem a haja olyan közömbös..
Se nem jó, se nem rossz...
(láttam ennél rondábbat is, gondolom nem kell részleteznem, hogy kinél..XD
)
Egyébként az albumából egyedül csak azt a számot fogom meghallgatni, amit Chad-del énekelt!!
Egyébként az albumából egyedül csak azt a számot fogom meghallgatni, amit Chad-del énekelt!!
2012. április 22. 13:19
na neeeeee!!!! milyen már ez a haj????
a hangja egyébént nagyon nagyon szép...a kedvenc énekesnőm
...de azért a haja ááááááááááá....miért nem maradt meg a sima szőkénél???sokkal jobb lett volna!!!!
a hangja egyébént nagyon nagyon szép...a kedvenc énekesnőm
2012. április 22. 13:20
én kedvelem Avril-t, de ez a haj..:S nem jön be..:\ xd
2012. április 22. 13:25
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
jezus maria ez egy kicsit durva
2012. április 22. 13:42
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Édes jó istenem, agyvérzést ne kapjatok már Avril hajától. Nem csak ő használja a fekete-szőke kombinációt, és fogadni mernék hogy jobban beállítva (nem ilyen idiótán felcsatolva) sokkal jobban fog kinézni. Itt amúgy sem a haján van a hangsúly, hanem hogy ismét egy teljesen más stílust fog képviselni mind az albumával, mint a külsejével.
2012. április 22. 13:55
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
szerintem igenis jó a haja, bár máshogy beállítva biztos jobban nézne ki. egyébként várom az új lemezt
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: