Óriási médiacirkusz veszi körül Simon Cowellt, a helyzeten csak tovább ront nemsokára megjelenő biográfiája, amiben – állítólag – beszél titkos szerelmi kapcsolatáról Danii Minogue-gal, és szidja az ITV-t egyfolytában. Simon cáfol, és mérges a csatornára, amiért nem kell mellette.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszűnik az eredeti X Factor és BGT?
2012. április 21. 15:45
|
|
regii.girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 172514 offline
|
ne szűnjön meg mert az nem lenne jó!!
2012. április 21. 15:56
Na ne!!!!! Ez remélem, hogy csak valami hülye pletyka!!!!!!!!!!!
2012. április 21. 15:59
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Na ,ne már!
Ne szűnjön meg!!
2012. április 21. 16:06
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
na ne ez nem igazság túl kegyetlen a világ!
2012. április 21. 16:26
Nekem valahogy annyira nem szimpatikus ez a Simon manusz...
2012. április 21. 17:32
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Én nagyon szeretem az X factort, főleg Angliában, vagyis leginkább csak ott, de szerintem nagyon el lett cseszerintve amikor lecserélték a mentorokat. És pont azt a mentort hagyták meg aki meg inkább mehetne már nyugdíjba(Louis Walsh) Én Gary Barlow-t nagyon szeretem és ő igazán tehetséges de Kelly Rowland nagyon idegesítő és szerintem csak egy mentoráltjával foglalkozott. Cheryl és Danni profik voltak. Szóval megoldaná a problémát ha normális zsűri lenne! A The Voice jelenleg jobban tetszik a mentorok miatt
2012. április 21. 17:47
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
én nagyon szeretem a X factort.. remélem nem szűnik meg 
Évike12 egyetértek..
Évike12 egyetértek..
2012. április 21. 18:19
remélem nem szűnik meg,szeretem az amerikai X factort *.*
2012. április 21. 18:35
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Tisztára mint a TV2 és az RTL
...
.
Idézet
hiszen Simon mentette meg a csatornát a rossz nézettségi mutatóktól. Sehol sem lennének Cowell nélkül.”„Ő fáradhatatlan, és jobban ért a bizniszhez, mint bárki más”
A cikk ezen részével egyet értek. Nem vagyok tisztában Cowell elmeállapotával,dehogy a műsorcsinálásban egy zseni, az megcáfolhatatlan, akármekkorra hülyeséget is csinálhat, engem nm izgat
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 21. 18:45
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2012.04.21. 17:32)
Én nagyon szeretem az X factort, főleg Angliában, vagyis leginkább csak ott, de szerintem nagyon el lett cseszerintve amikor lecserélték a mentorokat. És pont azt a mentort hagyták meg aki meg inkább mehetne már nyugdíjba(Louis Walsh) Én Gary Barlow-t nagyon szeretem és ő igazán tehetséges de Kelly Rowland nagyon idegesítő és szerintem csak egy mentoráltjával foglalkozott. Cheryl és Danni profik voltak. Szóval megoldaná a problémát ha normális zsűri lenne! A The Voice jelenleg jobban tetszik a mentorok miatt 
Gary Barlow talán a legjobb mentor a tavalyi évből, nekem ő a szívem rücske.
A The Voice nekem nem annyira nem jött be. Nézném, de ígyis elég sok mindent nézek már .. Esetleg az élő adásokat, a kiválasztásos részeket soha nem szoktam nézni, csak az X-Factornál.
Idézet (like me @ 2012.04.21. 18:35)
A cikk ezen részével egyet értek. Nem vagyok tisztában Cowell elmeállapotával
Abszolút nem tűnik normálisnak.
Idézet (Simike @ 2012.04.21. 18:19)
remélem nem szűnik meg,szeretem az amerikai X factort *.* 
Úgy látom nem sikerült értelmezni a szöveget vagy kimaradt egy rész. Az X-Factor eredetije angol, nem az amerikai. Az amcsi csak egy ratyi utánzat, pont mint a magyar.
Mikor jegyzik már meg végre?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.