Starity

Odette Yustman/Annable - House Series Finale Wrap Party in Los Angeles (Apr. 20., 2012)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 21. 11:57 #1
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
A név tetszőleges, kissé bizonytalan vagyok, hogy most éppen melyiket használja (tudomásom szerint mióta férjhez ment az Annable a nyerő, de a mai világban mi a biztos? rolleyes.gif ). De nem is ez a lényeg (ha nagyon művelt akarnék lenni, akkor most elővezetném az öreg W. Lándzsarázó örökbecsű idézetét a rózsáról, annak szagáról, meg az elnevezési nomenklatúráról - de nem fogom laugh.gif ). Mert a lényeg ugye itt van alant, és még mindig szívdöglesztő, hiperbájos és szupercsinos. wub.gif wub.gif wub.gif Remélem azért jövőre is lehet majd őt látni, ha már mindkét idén futó sorozatát kiszedték alóla.
11 felhasználónak tetszik: Boscorelli, joe_r, saii, leila1992, Söme, Tina91, Ariana, bettehep, amira17, buzakaro, juliaaa1989
2012. április 21. 12:26 #2
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (otyg @ 2012.04.21. 11:57)

A név tetszőleges, kissé bizonytalan vagyok, hogy most éppen melyiket használja (tudomásom szerint mióta férjhez ment az Annable a nyerő, de a mai világban mi a biztos?  rolleyes.gif ).

Példának okáért a House S08-ban Odette Annable névvel szerepel.

Ettől viszont lényegesen fontosabb, hogy nagyon wub.gif wub.gif wub.gif

Köszi beer.gif beer.gif
1 felhasználónak tetszik: otyg
2012. április 21. 12:40 #3
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (otyg @ 2012.04.21. 11:57)
A név tetszőleges, kissé bizonytalan vagyok, hogy most éppen melyiket használja (tudomásom szerint mióta férjhez ment az Annable a nyerő)

Ez így van, valóban már a férje nevét használja, egyébként netes berkekben szokták így írni, ahogy Te is, mert valójában már Annable, de Yustman-ként többeknek lehet ismerős. smileeee.gif

Remélem én is, hogy House után láthatjuk viszont még sokszor. Nekem nagyon tetszik a játéka a 8. évadban. Véleményem pedig megegyezik a tietekével:
wub.gif wub.gif wub.gif

Köszi a képeket beer.gif
1 felhasználónak tetszik: otyg
2012. április 21. 13:35 #4
otyg
otyg
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Idézet (joe_r @ 2012.04.21. 12:26)
Példának okáért a House S08-ban Odette Annable névvel szerepel.

Akárcsak a Breaking in-ben. A The double-ban (Álcák csapdája) viszont még Yustman volt, bár gondolom ez nem annak köszönhető, hogy a Yustmant meghagyta volna a filmeknek (ugyanakkor ennek a filmnek a premierjénél már közel egy éve férjnél volt). rolleyes.gif
Idézet (Boscorelli @ ~)
Remélem én is, hogy House után láthatjuk viszont még sokszor. Nekem nagyon tetszik a játéka a 8. évadba

Bár sajnos már ez is lefutott történet, de érdemes megnézned a Breaking in-t , mert maga a sorozat nagyon szórakoztató, viszont egyáltalán nem hosszú (Odette összesen 10 részben szerepelt, az első évad mind a hét részében, illetve a második évad első három részében - valószínű, hogy a House-beli elfoglaltsága miatt mondta vissza ezt, bár azóta a Fox láthatóan ennek a sorozatnak is feladta az utolsó kenetet sad.gif ) Ja igen, mivel a Breaking in sitcom, így az egyes epizódok hossza is 20 perc körüli, tehát ha az eddigi összes részt meg akarod nézni, az sem tesz ki egy egész délutánt. wink.gif beer.gif beer.gif
7 felhasználónak tetszik: joe_r, saii, Boscorelli, bettehep, amira17, buzakaro, juliaaa1989
2012. április 21. 19:42 #5
- törölt felhasználó -    
7 felhasználónak tetszik: joe_r, saii, Boscorelli, bettehep, amira17, buzakaro, juliaaa1989
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok