Kár h kiesett Adri!
Nagyon tehetséges volt!
Nekem ő volt az egyik kedvencem!
Nagy Adri búcsút vett a Megasztártól
2012. április 22. 13:50
2012. április 22. 14:15
Idézet (Petra12 @ 2012.04.22. 13:12)
Aki nézte a műsort, az nyilván tudta, mi történt, ki melyik számot énekelte, és aki ide kommentel, az csak úgy tud kommentelni, hogy nézte a műsort.
2012. április 22. 15:50
Idézet (janet7 @ 2012.04.21. 14:15)
A tegnap előadása után azt kell mondjam: akinek fele annyira sincs hangja, mint Adrinak, annak már SEMMILYEN hangja sincsen.
Még ha Benjire valahogy rá is foghatnánk, de ATTILA? Dehogy.
Atillában nekem legfeljebb a stílusa tetszik, de a hangja..
2012. április 22. 17:28
olyan kár
egyik kedvencem volt, de azért Bozontot is nagyon sajnáltam volna, szóval egyik szemem sír, másik nevet
:\
2012. április 22. 17:42
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
LVNE 1et értek ;DD
2012. április 22. 21:55
|
|
bejus89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 67 Csatolások: 37 Azonosító: 40274 offline
|
Benji mit keres még mindig ott????? ÁÁÁ! Szánalmas,hogy egy ilyen tehetségtelen énekesnek nem nevezhető lükegyereket engednek ott ugrabugrálni, mert kb a tudása annyi!!
2012. április 23. 15:32
Egyébként sokan mondjátok, illetve mondjuk itt, hogy nem olyan erős a mezőny és nincsenek benne túl jó énekesek.
A múltkor, egy este, amikor jobb dolgom nem volt, elkezdtem elmélkedni, és rájöttem valamire.
Végül is az ide jelentkező énekesjelöltekből lesz a legjobb 12 összeválogatva. Lehetséges, hogy az ide jelentkezők tudása színvonal alatti volt, vagy legalábbis nem olyan, mint az előző szériákban. Viszont a zsűrinek muszáj ezek közül is kiválasztani azokat, akiket egy kicsit is jobbnak tartanak, hiába rossz pl. mind. Ráadásul azért nem hiszem, hogy nincs nagyon hangjuk, hiszen négy olyan szakember alkot róluk véleményt, akik letettek valamit az asztalra.
A múltkor, egy este, amikor jobb dolgom nem volt, elkezdtem elmélkedni, és rájöttem valamire.
Végül is az ide jelentkező énekesjelöltekből lesz a legjobb 12 összeválogatva. Lehetséges, hogy az ide jelentkezők tudása színvonal alatti volt, vagy legalábbis nem olyan, mint az előző szériákban. Viszont a zsűrinek muszáj ezek közül is kiválasztani azokat, akiket egy kicsit is jobbnak tartanak, hiába rossz pl. mind. Ráadásul azért nem hiszem, hogy nincs nagyon hangjuk, hiszen négy olyan szakember alkot róluk véleményt, akik letettek valamit az asztalra.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: