Nagy Adri búcsút vett a Megasztártól
2012. április 21. 15:45
|
|
regii.girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 172514 offline
|
hát nem volt szimpatikus, jó, hogy kiesett!!
2012. április 21. 15:52
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Nagyon szerettem őt! Meg is sirattam amikor kiesett !!!
2012. április 21. 16:11
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
2012. április 21. 16:12
Annyira nem kedveltem ezt a csajt, nem is baj, hogy kiesett. A tegnapi előadási pedig nem volt a legjobb...
2012. április 21. 16:45
nem hallottam még a tegnapi előadását...szerintem azért jó volt a hangja
2012. április 21. 16:51
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
HÁLA A JÓ ISTENNEK!!! Köszönöm!
Annyira nem tetszett a tegnapi műsor, nem dobtam hátast. Nem tudom, ki választja a dalokat, de Giginek borzasztó rosszul állt az Elég volt. Szerintem ne énekeljen magyar dalokat, valahogy az ő hangja nem erre a nyelvre való, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy az angol egy superior nyelv, szerintem a magyar egyébként is különlegesebb, de Giginek az angol jobban áll, ennyi az egész. Szerintem.
Bozont... Emberek, hogy juthatott be az utolsó kettőbe? Mindenkinek a feneke lyukából nőtt ki a füle, vagy micsoda? Ő és Talán Attila a legjobbak a fiúmezőnyben, kapott is három szavazatot, bár nem ért sokat. Akinek Andi mellett kellett volna állnia, az Benji, hiába jófej, gyengén teljesít.
A Bozont-Adri love story úgy kiborított, hogy az asztalt csapkodtam. PONTOSAN a napokban gondolkodtam, hogy csak ők ne jöjjenek össze, erre mi történik? Nem illenek össze szerintem, és amúgy is tutira csak erőltetett dolog, a búcsúdal éneklése után is egy másodpercre ölelték meg egymást.
All in all, várom a jövő hetet, egy gyengével kevesebb
Annyira nem tetszett a tegnapi műsor, nem dobtam hátast. Nem tudom, ki választja a dalokat, de Giginek borzasztó rosszul állt az Elég volt. Szerintem ne énekeljen magyar dalokat, valahogy az ő hangja nem erre a nyelvre való, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy az angol egy superior nyelv, szerintem a magyar egyébként is különlegesebb, de Giginek az angol jobban áll, ennyi az egész. Szerintem.
Bozont... Emberek, hogy juthatott be az utolsó kettőbe? Mindenkinek a feneke lyukából nőtt ki a füle, vagy micsoda? Ő és Talán Attila a legjobbak a fiúmezőnyben, kapott is három szavazatot, bár nem ért sokat. Akinek Andi mellett kellett volna állnia, az Benji, hiába jófej, gyengén teljesít.
A Bozont-Adri love story úgy kiborított, hogy az asztalt csapkodtam. PONTOSAN a napokban gondolkodtam, hogy csak ők ne jöjjenek össze, erre mi történik? Nem illenek össze szerintem, és amúgy is tutira csak erőltetett dolog, a búcsúdal éneklése után is egy másodpercre ölelték meg egymást.
All in all, várom a jövő hetet, egy gyengével kevesebb
2012. április 21. 18:07
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
Hát ideje volt már!Bár szivesebben vettem volna azt, ha Benjit ejtik ki..-.-
2012. április 21. 18:29
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Egyátalán nem követem a Megasztárt, azt is csak véletlen tudtam, hogy ő is benne volt. Nekem szimpi a csaj és a hangja is tetszik, bár meg nem mondom, hogy melyik versenyző jó még. Adrinak lesz még lehetősége a szárnybontogatásra.
2012. április 21. 18:57
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Nem volt helye itt Adrinak. Főleg, hogy ha már klippel sem jött neki össze, akkor így mit akart?
A következő remélem Benji lesz, aki elmegy.
A következő remélem Benji lesz, aki elmegy.
2012. április 21. 19:00
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
nem szerettem annyira így örülök, hogy kiesett
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: