Nagy Adri búcsút vett a Megasztártól
2012. április 21. 14:03
Szerintem nagyon szomorú hogy ő esett ki, nagyon tetszett a rekedtes-rosszkislány hangja, és nem tudom miért esett ki, mikor még olyan selejtek bent vannak mint a Talán Attila meg a Benji, akiknek feleannyira sincs hangja, mint az Adrinak volt.
2012. április 21. 14:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.04.21. 14:03)
Szerintem nagyon szomorú hogy ő esett ki, nagyon tetszett a rekedtes-rosszkislány hangja, és nem tudom miért esett ki, mikor még olyan selejtek bent vannak mint a Talán Attila meg a Benji, akiknek feleannyira sincs hangja, mint az Adrinak volt.
A tegnap előadása után azt kell mondjam: akinek fele annyira sincs hangja, mint Adrinak, annak már SEMMILYEN hangja sincsen.
2012. április 21. 14:16
Hát én nem bánom, hogy kiesett. Eddig csak a legelső adásban tetszett, onnantól kezdve unalmas volt ahogy énekelt. Semmi változatosság nem volt benne, mert mindig ugyanabban a stílusban énekelt. Egy idő után ez már unalmas. Nekem Gigi meg Benji a kedvenceim. Úgyhogy HAJRÁ
))
2012. április 21. 14:21
Hát már nincsenek olyan különleges hangok ebben az egészben. Én örülök neki, hogy Adri kiesett, bár az egyik kedvenc magyar számomat énekelte. Nekem legjobban most Balázs tetszett az Ákos számmal, de Attila és Bozont a kedvencem. Szakos Andi is jó volt most nagyon, bár őt annyira nem szeretem. Gigi mint mindig, most is jó volt, jó volt végre hallani magyarul énekelni. Benji nekem sokkal nem volt másabb, ugrált össze - vissza, jó volt, de szerintem nem változtatott semmit az éneklésen meg az előadásmódon.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. április 21. 14:25
Idézet (Kikiih @ 2012.04.21. 14:02)
úúristen, hogy ez mennyire megvolt rendezve. mármint, h adri meg bozont
D szerintem az egészet csak megjátszák, az az ölelés is adri előadása után mekkora mű volt már, tudtam, hogy ők fognak párbajozni, megvan rendezve az egész, szánalmas, hogy idáig süllyed egy tehetségkutató, csak, h többen nézzék-.-'
Nem hiszem, hogy meg lett volna rendezve, ugyanis néztem a Mega-backstage c. adást a Megasztár után, ott az Adri nagyon pörgött, a Bozont viszont eléggé elvolt, meg annyira nem viszonozta az Adri hülyeségeit, tehát nem gondolnám, hogy bármi megrendezett dologról lett volna szó. Egyébként, azt hiszem, az utolsó pillanatokban az utolsó két helyen Bozont és Adri állt, ez pedig a nézők szavazatától függ, tehát megint nincs megrendezve.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. április 21. 14:25
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Annyira gyenge a hangja szegénynek! Még közös dalban azt mondom jó de szólóban nagyon gyenge!!! Én nem tudom mi történt a hangjával,de neki régen nem ilyen rekedt volt a hangja! Örülök,hogy kiesett mert vannak a Megában tehetségesebb emberek mint ő!
2012. április 21. 14:55
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
húú igen..
D am sajnálom..
2012. április 21. 15:11
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát valahogy hidegen hagy, hogy kiesett. Végül is nem volt rossz hangja, de nekem nem Ő volt a kedvencem.
2012. április 21. 15:27
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Én neki szurkoltam is most kicsit szomorú voltam mert kiesett.
Ezután a második kedvencemnek Attilának meg a harmadik kedvencemnek Giginek szurkolok.
Ezután a második kedvencemnek Attilának meg a harmadik kedvencemnek Giginek szurkolok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.