Nagy Adri búcsút vett a Megasztártól
2012. április 21. 12:34
Már ideje volt..Jó volt a hangja de ha már befutott akkor eddig csak elvette az időt azoktól akiknek még karrierjük sincs :/
2012. április 21. 12:41
|
|
Kiroovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 151129 offline
|
Azért ez nem stimmel akár jó a hangja akár nem, nem neki kellett volna kiesnie! Van nála sz*rabb is! De bocs a Benji Rajongókért!De Benji a leg sz**abb !!Az "Amerikai fiú"-.- azt a legroszabb...ennyit erről..
2012. április 21. 12:45
Ez a Radics Gigi vagy ki a franc is egy nagy szutyok meg a "Megasztár" is.. Ezzel lejáratták magukat mert ő volt a legteheségesebb nem az a "sennkiház" andrea vagy hogyhívják.
Szánalom, még jó hogy nem nézem. Adritis csak hallottam h, benne van de őt már láttam a TV-ben a klippjeivel.
2012. április 21. 13:00
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Helyesen döntött a zsűri. Bozont sokkal jobb és még annyi mindent ki lehet hozni belőle! Adri sem volt rossz, de szerintem az Ő hangterjedelme kisebb, így nem tud annyit...
2012. április 21. 13:17
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Radics Giginek kellett volna kiesnie
.De hát akkor hajrá Benji
2012. április 21. 13:19
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Végre! Hihetetlenül gyenge volt minden alkalommal, semmi erő nincs a hangjában, gyengébb, mint bárki más a versenyben, eddig is az volt, de ez minden előadását alulmúlta.
Nem utáltam a tegnap bennt lévők közül senkit jobban, mint Adrit. Néha még fel is fedezek a hangjában, valami érdekességet (ami tegnap például egy másodpercig nem volt jelen), de énekelni nem tud. TAPASZTALATBÓL TUDOM (
D), hogy ha valaki úgy énekel, mint tegnap ő, az azért van, mert egyáltalán nem tud és ezt tudja is magáról. A mesterkélt szenvedő pofavágásai egyértelműen két dolgot jelentenek 1: Tudja magáról, hogy nem tud énekelni, még a legkisebb erővel rendelkező hangba is belebukna, ezért vágja ezeket a hülye fejeket, hátha meggyőzőbb lesz a produkció és elhisszük, hogy milyen nehéz hangokat énekel ki. 2: Iszonyatosan fél attól, hogy elb.ssza, de nagyon és ez az arcán is látszódik, kínosan ügyelni minden pici, egyszerű hangra, mert akinek ilyen minimális tehetsége van, az nem teheti meg, hogy elengedi magát éneklés közben és hagyja, hogy áramoljon belőle. A kedvencem az, hogy a zsűri is látta, hogy sz.r volt, meg is mondták burkoltan, de mégis megvédték azzal, hogy neki milyen komoly lelki gondjai vannak és hát biztos emiatt. BULLSHIT. Ha olyan komoly lelki gondokkal és önbizalomhiánnyal küzködne, mint amit állít magáról/állítanak róla, akkor talán jelentkezett volna a műsorba? Lett volna előtte szánalmas Vivás karrierje, SZÓLÓBAN? Fel merne venni ilyen ruhákat, mint amit minden adásban? Hmm…várjunk csak…SZERINTEM SEM. Nincs szó itt lelki gondokról, az „éneklése” legalábbis nem amiatt sz.r, hanem mert NEM TUD MÁST. Azon jót röhögtem, mikor valamelyik értelmiségi olyat szólt, hogy a Csillagdalban milyen jókat hajlítgatott, és itt meg mennyire félt. He? A Csillagdalban van 2 darab 4 szavas semmi része, és mind a kettő ugyanaz, ráadásul olyan egyszerűek, hogy még én is el tudnám énekelni. Milyen hajlítást hallott vajon a delikvens?
Ja és óriási, hogy a ronda szépségkirálynő Attillával való összeboronálása után, meg a Gigi-Benji műrománc után, ezek a pihent agyúak most kreálnak egy Bozont-Adri párost… Az ilyen pasikat miért mindig ezekkel a fajta nőkkel kell összehozni? Kiábrándító :/ Na mindegy szóval két rossz döntés után ismét jó döntés született, KÖSZÖNÖM. Már ideje volt ennek. Csak kár, hogy tehetségek estek ki miatta, mint Timi meg Roland. Azért az is vicces, hogy a sok süket háborog, hogy pl. Andinak kellett volna hazamennie, hát ez kész vicc. Komolyan kezdem azt hinni, hogy nem ugyanazt a műsort nézzük, ennyire süketek nem lehetnek az emberek, de tényleg.
Andi jó volt, mint mindig, sokkal jobb volt, mint az eredeti, bár az nem nehéz, de tényleg jó volt. Megijedtem, mikor megláttam, hogy ezt énekli, de még ebből is jót csinált. De abban egyetértettem valamelyik zsűritaggal, hogy nem feltétlen kell belőle "szexi nőt" csinálni, egy természetesebb stílus jobban állna neki. Elég szomorú, hogy ő van a legkevésbé felkapva, a legképzettebb és színesebb hanggal. Mikor semmi Gigi vs. Andi téma nincs, akkor is felhozzák, hogy háát Gigi mennyivel jobb, olyan hang M.o-n még nem volt, Andiból meg sok van. Ööö azta...tényleg utálom az emberiséget
Andi tud játszani a hangjával, rengeteg mindent tud vele csinálni, míg Gigi folyton ugyanazon a hangon énekel. Ha Andi hangjából sok van, akkor...*és most ide képzeljetek egy nagyon valóságtól elrugaszkodott dolgot, mert nem tudok frappánsat mondani*...
Gigi eddigi leggyengébb produkciója volt, nem volt rossz, de eddig még mindig jobb volt. Továbbra is a fejemet a falba tudnám verni attól a felhajtástól, ami körülötte van és attól az igazságtalan bánásmódtól, ami miatta a többi versenyzőt éri (Andi, ugyebár). És az a legrosszabb, hogy tényleg tehetséges, ráadásul szimpatikus lány, de az emberek reakciói úgy megutáltatják velem, hogy az hihetetlen...
Bozont szerintem nagyon jó volt, meggyőzőbb volt a hangja, mint eddig bármikor és hihetetlen jól állt neki a dal, stílusos és eredeti előadás volt. Mástól el sem tudtam volna képzelni, hogy Kispált énekeljen, tudtam, hogy ő fogja. És az összes eddigi magyar tehetségkutató egyik legszimpatikusabb és legmegnyerőbb egyéniségű versenyzője.
Attila számomra a legjobb volt tegnap. A magyar daltól féltettem, mert nem tudtam mennyire lehet belevinni a "sikításokat", meg az egész stílust, amit ő képvisel az éneklésben, de nagyon eltalálták ezt a dalt, illett hozzá és kiválóan bele lehetett vinni mindent, amit kellett. Nagyon sokat fejlődik hangilag adásról-adásra. Csak azt a rohadt artikulálást kéne még megtanulnia, de az ilyen hanggal meg stílussal már mellékes, mert az megtanulható, ellenben ez az egyéniség, és KÜLÖNBÖZŐ hang, ami neki van, az nem. Aki meg amiatt szidja, hogy milyen gáz, hogy nyávog, az elég sok legendás rock énekest lesz.rozhatott volna ugyanezen az alapon.
Balázs nem volt rossz, de jó sem, nekem még mindig nagyon szürke, egyáltalán nem tud lekötni. Persze legalább nem kiemelkedően sz.r, mint Adri volt, vagy Benji. A dalt, amit énekelt alapból ki nem állhatom, így sem lett másképp. Nem értettem miért voltak úgy elájulva tőle. Mondjuk inkább tőle legyenek mint...igen.
Benji Adri után a leggyengébb, de ő legalább nem vágja azokat a szenvedő arcokat, hogy megmentse a semmi produkcióját. Amikor bejátszották, hogy parodizál, az hatalmas volt, inkább azon a vonalon kéne tovább mennie, jól megragadja a figurát, nem mondom, hogy őstehetség, de inkább azt kéne neki, mint a színpadon bohóckodni éneklés címen. Nagyon gyenge, mondjuk a dal is az volt, hiszen ha olyat adnak neki, abba kevésbé bukhat bele, mint egy múltkori Imagine-be...
Nem utáltam a tegnap bennt lévők közül senkit jobban, mint Adrit. Néha még fel is fedezek a hangjában, valami érdekességet (ami tegnap például egy másodpercig nem volt jelen), de énekelni nem tud. TAPASZTALATBÓL TUDOM (
Andi jó volt, mint mindig, sokkal jobb volt, mint az eredeti, bár az nem nehéz, de tényleg jó volt. Megijedtem, mikor megláttam, hogy ezt énekli, de még ebből is jót csinált. De abban egyetértettem valamelyik zsűritaggal, hogy nem feltétlen kell belőle "szexi nőt" csinálni, egy természetesebb stílus jobban állna neki. Elég szomorú, hogy ő van a legkevésbé felkapva, a legképzettebb és színesebb hanggal. Mikor semmi Gigi vs. Andi téma nincs, akkor is felhozzák, hogy háát Gigi mennyivel jobb, olyan hang M.o-n még nem volt, Andiból meg sok van. Ööö azta...tényleg utálom az emberiséget
Gigi eddigi leggyengébb produkciója volt, nem volt rossz, de eddig még mindig jobb volt. Továbbra is a fejemet a falba tudnám verni attól a felhajtástól, ami körülötte van és attól az igazságtalan bánásmódtól, ami miatta a többi versenyzőt éri (Andi, ugyebár). És az a legrosszabb, hogy tényleg tehetséges, ráadásul szimpatikus lány, de az emberek reakciói úgy megutáltatják velem, hogy az hihetetlen...
Bozont szerintem nagyon jó volt, meggyőzőbb volt a hangja, mint eddig bármikor és hihetetlen jól állt neki a dal, stílusos és eredeti előadás volt. Mástól el sem tudtam volna képzelni, hogy Kispált énekeljen, tudtam, hogy ő fogja. És az összes eddigi magyar tehetségkutató egyik legszimpatikusabb és legmegnyerőbb egyéniségű versenyzője.
Attila számomra a legjobb volt tegnap. A magyar daltól féltettem, mert nem tudtam mennyire lehet belevinni a "sikításokat", meg az egész stílust, amit ő képvisel az éneklésben, de nagyon eltalálták ezt a dalt, illett hozzá és kiválóan bele lehetett vinni mindent, amit kellett. Nagyon sokat fejlődik hangilag adásról-adásra. Csak azt a rohadt artikulálást kéne még megtanulnia, de az ilyen hanggal meg stílussal már mellékes, mert az megtanulható, ellenben ez az egyéniség, és KÜLÖNBÖZŐ hang, ami neki van, az nem. Aki meg amiatt szidja, hogy milyen gáz, hogy nyávog, az elég sok legendás rock énekest lesz.rozhatott volna ugyanezen az alapon.
Balázs nem volt rossz, de jó sem, nekem még mindig nagyon szürke, egyáltalán nem tud lekötni. Persze legalább nem kiemelkedően sz.r, mint Adri volt, vagy Benji. A dalt, amit énekelt alapból ki nem állhatom, így sem lett másképp. Nem értettem miért voltak úgy elájulva tőle. Mondjuk inkább tőle legyenek mint...igen.
Benji Adri után a leggyengébb, de ő legalább nem vágja azokat a szenvedő arcokat, hogy megmentse a semmi produkcióját. Amikor bejátszották, hogy parodizál, az hatalmas volt, inkább azon a vonalon kéne tovább mennie, jól megragadja a figurát, nem mondom, hogy őstehetség, de inkább azt kéne neki, mint a színpadon bohóckodni éneklés címen. Nagyon gyenge, mondjuk a dal is az volt, hiszen ha olyat adnak neki, abba kevésbé bukhat bele, mint egy múltkori Imagine-be...
2012. április 21. 13:37
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Meg kell hagyni, hogy kifejezetten gyenge volt az összes élőshow-ban (talán a múlthetit kivéve), de azért kicsit sajnálom. Bár nincs olyan jó hangja, mint Giginek, vagy Andreának, azt meg kell hagyni, hogy sokkal nagyobb sztáralkat, mint ez a két személy. Jól mozog a színpadon, van stílusa és egyénisége, sőt, szerintem a hangja is nagyon jó, a Csillagdalban neki a legjobb, de mikor szólóban énekel, egyszerűen nem tud így megnyilvánulni, ami e helyzetben nagy probléma. Kedves, szimpatikus lánynak tűnik nekem, akiben van élet, és előtte a jövő. Szerintem nem fog egyhamar a süllyesztőbe kerülni, valaki úgyis fel fogja őt karolni.
Egyébként pedig nagyon meglepődtem tegnap azon, hogy Balázs benne volt az utolsó háromban. Kétségtelen, hogy az eddigi műsorokban mindig ő bizonyított a legtöbbet, ő a legtehetségesebb már az elejétől fogva. Hatalmas egyéniség, a tegnapi produkciója pedig (hiába, hogy magyarul énekelt), bármelyik tengeren túli országban megállta volna a helyét. Tud gitározni, angolul beszélni. Neki kell megnyernie ezt a műsort! Hajrá Balázs!
Egyébként pedig nagyon meglepődtem tegnap azon, hogy Balázs benne volt az utolsó háromban. Kétségtelen, hogy az eddigi műsorokban mindig ő bizonyított a legtöbbet, ő a legtehetségesebb már az elejétől fogva. Hatalmas egyéniség, a tegnapi produkciója pedig (hiába, hogy magyarul énekelt), bármelyik tengeren túli országban megállta volna a helyét. Tud gitározni, angolul beszélni. Neki kell megnyernie ezt a műsort! Hajrá Balázs!
2012. április 21. 13:39
névrokonom kiesett :'( szeginy:) mehetett volna bozont....
2012. április 21. 13:41
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
De kár pedig jobban szerettem mint Bozontot
2012. április 21. 13:43
Haha! Végre, hogy kiesett! Na még Benji és Bozont az akinek ki kell esnie!Nem akarok rosszindulatú lenni, de ők 3-an elég gyengék!
2012. április 21. 13:48
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
már azt sem értettem, hogy mit keresett ott ez a nő. mégiscsak valami híresség volt előtte is.
2012. április 21. 13:48
Ideje volt. Tulajdonképpen mit keresett bent?! Egy hangot nem talált el soha. Semmi hangszíne nem volt, csak mindig próbált rekeszteni, de nem kellett volna. Remélem Benji is távozik hamarosan, mert a tehetség őt is nagy ívben elkerüli.
2012. április 21. 14:02
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
úúristen, hogy ez mennyire megvolt rendezve. mármint, h adri meg bozont
D szerintem az egészet csak megjátszák, az az ölelés is adri előadása után mekkora mű volt már, tudtam, hogy ők fognak párbajozni, megvan rendezve az egész, szánalmas, hogy idáig süllyed egy tehetségkutató, csak, h többen nézzék-.-'
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: