Selena Gomez ismét a The Scene-nel lépett fel
2012. április 22. 12:52
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nem tudná magát már egy kicsit takarékra tenni?!
2012. április 22. 12:57
Jó h újra együtt
Nekem mindigis olyan érzésem volt a zenekarokkal kapcsolatban, h az énekes van a középpontban, a többiek így a háttérbe zuhannak. Lehet h nem így van. Selena és a The Scenes-nél sokszor éreztem ilyesmit, de mikor elküldte egy kis időre őket, majdnem teljesen megnyugodtam.
Amúgymeg ja, alig lehet hallani a hangját.
2012. április 22. 13:25
Szerintem jobban járna ha tényleg inkább a színészetre koncetrálna az megy neki. az éneklés nem jó. Meg se közelíti a hűha faktort. nincs ANNYIRA rossz hangja, csak átlagos. Ennyi erővel rebeca black is énekelhetne.ő is átlagos (vagy picit rosszabb). Élőben nem jó. szerintem csak színészkedjen az legalább megy neki. :)ami meg nem megy azt nem kell eröltetni .
2012. április 22. 19:39
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Jaah persze, megnézném, hogy mennyivel énekelnétek jobban nála. Selenának élőben is nagyon jó hangja van! Én örülök neki, hogy nem mondott le teljesen az éneklésről
2012. április 22. 20:00
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Nem akarok senkit se megbántani mert nagyon szeretem Sel-t, nagyon jo szinésznönek tartom de a hangja élőben nagyon pocsék!! Nem is ö énekel joformán hanem az öt kisérö 3 nö!! És ez nem az én véleményem hanem tény!!! Sajnálom!!
2012. április 27. 18:01
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Hangja nem a legszebb, de színésznőnek a kedvencem és már alig várom magyarországi premierjét a Spring Breakers-nek! 
Ettől függetlneül örülök, hogy újból énekel, albumon szeretem a hangját
^^
Ettől függetlneül örülök, hogy újból énekel, albumon szeretem a hangját
2012. április 28. 14:09
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Hát grat. megint sikerült a színvonalas előadás, még jó, hogy voltak azok a drága jó vokalisták, akiknek nagyszerű hangjuk van...
:D
2012. április 29. 16:59
|
|
miley0167visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 151131 offline
|
Kedves gyurmii.hát neked is grat.hogy képzeled hogy a világ legjobb énekesnőjét ócsárolod ja és kérdezhetek valamit neked legalább jobb hangod van...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: