Selena Gomez ismét a The Scene-nel lépett fel
2012. április 21. 18:07
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Szeretem Selenát,de tény és való h élőben nem énekel jól!MióÓ részben egyetértek
2012. április 21. 18:14
Furcsa múltkor azt mondta hogy külön váltak az útjaik.....
2012. április 21. 19:05
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Jah, háttérzenét hallok. Táncosokat látok. A cukipofáját látom. Na meg hallok egy vékony nyafis köritést... De hol itt az énekes?
(ezen fogalom alatt a szószoros értelemben forfó szeméyt értem, tehát akinek a műveletét éneklésnek lehet nevezni) Jah, és Porcica...
Az utolsó mondattal én is egyet értek.
Idézet (Porcicca @ 2012.04.21. 15:51)
Kedves Simike, én se téged, se Selenát nem akarlak sértegetni, de az egyéni véleményemet akkor is kinyilvánítom.
Képzeld, tudom kik az igazi énekesek. Bizton állíthatom hogy Selena nem az.
Képzeld, tudom kik az igazi énekesek. Bizton állíthatom hogy Selena nem az.
Az utolsó mondattal én is egyet értek.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. április 21. 19:57
Gyerekek ez tetszik mindenkinek? Nézzetek már végig egy olyan előadást akinek legalább nincs hamis, és nincstelen egyszerű hangja. Nem bírom a nyávogását, ahogyan a nyávogós barátját sem csípem egyáltalán. Ha már így nézzük az amerikai énekeseket tanul akit még el is ismerek az Beyoncé, és Britney Spears azok legalább le is tettek valamit az asztalra. A számról nincsen különösebb véleményem, lehet gyűlölni és belém kötni, hogy megbántom minden kedves szelínta fant de ez van. Természetesen én is kiállok kedvenceimért ezzel nincs gond, de hogy valaki ennyire hamis legyen..még nekem is jobb hangom van.
2012. április 21. 19:57
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Hihetetlen, az ember azt gondolná, hogy 5 év éneklés után (meg gondolom énektanárnak hatalmas segítségével) már meg tudná ütni azt a bizonyos legalapabb minimumot. De nem. Szörnyű, ha 5 tiszta hang van benne, akkor már gratulálok. Vagy hallása nincs, vagy a hangja erőtlen, nem tudom, de az éneklésben olyan tehetségtelen, sajnálom, mert amúgy a hangzása (a feljavított stúdiózenéken) nekem tetszik. De az élő adás... Borzalmas, hallgathatatlan. Úgy érzem, hogy ez menthetetlen... 5 év után talán még én is jobban tudnék énekelni...
Nem akartam senkit se megsérteni..
Nem akartam senkit se megsérteni..
2012. április 21. 20:02
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Idézet (Juliane @ 2012.04.21. 19:57)
Gyerekek ez tetszik mindenkinek? Nézzetek már végig egy olyan előadást akinek legalább nincs hamis, és nincstelen egyszerű hangja. Nem bírom a nyávogását, ahogyan a nyávogós barátját sem csípem egyáltalán. Ha már így nézzük az amerikai énekeseket tanul akit még el is ismerek az Beyoncé, és Britney Spears azok legalább le is tettek valamit az asztalra. A számról nincsen különösebb véleményem, lehet gyűlölni és belém kötni, hogy megbántom minden kedves szelínta fant de ez van. Természetesen én is kiállok kedvenceimért ezzel nincs gond, de hogy valaki ennyire hamis legyen..még nekem is jobb hangom van.
Azért én nem Britney-t hoznám fel,mint tiszta hangú énekes.. Pláne a playbackelésével...
2012. április 21. 20:49
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
joly87 teljesen 1et értek
jah és sztem Miley hagja élőben is sokkal jobb szval-.-""
jah és sztem Miley hagja élőben is sokkal jobb szval-.-""
2012. április 21. 21:42
Na jóóó mileynak egyáltalán nincs hangja élőben, de selenának sincs
Beyoncé Christina aguilera és még sorolhatnám, ők igazi ÉNEKESNŐK Miss Gomez pedig ááááh inkább hagyjuk O:-)
2012. április 21. 22:43
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Élőben még mindig borzasztó hangja van.
2012. április 22. 08:39
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
szerintem nagyon is jó... Selena tehetséges szerintem.. (Mondom: Szerintem) Nem szeretnék leveleket kapni, hogy huhh Selena-na nincs tehetsége. Nem hiába lett színésznő és énekesnő. A rosszakarók pedig ne irigykedjenek rá!
2012. április 22. 10:42
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
úristen... így még én is eltudom énekelni :'DDDD
2012. április 22. 11:02
Szinte nem is lehet hallani a hangját, amit meg igen, az a nullával egyenlő. Így nagyon sokan tudnának énekelni, mégsem lesz egyikőjük sem Selena Gomez.
Még mindig nem értem a rajongóit, de felőlem aztán.....
Az egyetlen pozitívum talán az előadásban a táncosok jelenléte. Na ők tudnak valamit.
Az egyetlen pozitívum talán az előadásban a táncosok jelenléte. Na ők tudnak valamit.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.