Selena Gomez ismét a The Scene-nel lépett fel
2012. április 21. 15:08
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon szép hangja van. Imádom ezt a zenét.
2012. április 21. 15:13
Idézet (Porcicca @ 2012.04.21. 14:07)
Hogy nem fakadnak sírva a borzalmas hangjától??
Egyszerűen katasztrófa ahogy nyögdécsel össze-vissza. Ha nem lenne az a 2 segédénekesnő(akik, megjegyzem vérprofik) a háttérben, az egész hallgathatatlan lenne. Ebből látszik az, hogy a lemezeken is autotune-nal van feljavítva a a hangja .Az egyetlen pozitívum, amit ki tudok emelni a részemről, hogy a ruhája eszméletlen jó. 
Teljesen egyetértek
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. április 21. 15:18
|
|
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline
|
Most én is meglepődtem. Elég gyorsan befejezték azt a filmet, nem?!
De ha jól tudom most egy újabb filmen dolgozik, azért is hosszabbította meg haját.
Én nem bánom hogy újra összeállt a zenekarával, jók voltak így együtt. Bár, tényleg azt hittem, hogy ebben az évben felhagy az énekléssel de nem számít. Szerintem mindenben tehetséges, a színészetben is és a zenében is!
De ha jól tudom most egy újabb filmen dolgozik, azért is hosszabbította meg haját.
Én nem bánom hogy újra összeállt a zenekarával, jók voltak így együtt. Bár, tényleg azt hittem, hogy ebben az évben felhagy az énekléssel de nem számít. Szerintem mindenben tehetséges, a színészetben is és a zenében is!
2012. április 21. 15:20
Porcicca hogy mondhatsz ilyet h borzalmas a hangja?? Selnek gyönyörű hangja van.Te nem tudod,kik az igazi énekesek...-.-"
2012. április 21. 15:20
|
|
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline
|
A ruhája tényleg szuper. De Ő mindig gyönyörű a fellépések közben. <33
Akinek meg nem tetszik az ne kommentáljon...hányszor el lett már mondva...de sebaj, csak magatokat járatjátok le, irigy kutyák! xD
Akinek meg nem tetszik az ne kommentáljon...hányszor el lett már mondva...de sebaj, csak magatokat járatjátok le, irigy kutyák! xD
2012. április 21. 15:21
Am mostmár megint összeállhatna a zenekarával véglegesen,mivel jók együtt
*.*
2012. április 21. 15:42
|
|
Arvenitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.06. Hozzászólás: 229 Csatolások: 192 Azonosító: 148769 offline
|
Elég gáz amikor a vokálosoknak jobb a hangja mint az énekesnek és leéneklik őt.xD Bár Selenától megszokhattam volna hogy élőben nem tud énekelni,vagyis semmi hangja.oO
2012. április 21. 15:42
szerintem nagyin jól énekelt
és erre a mondatomra mindjárt mindenki azt írja h ízlésficamom van szerintem az a ki kritizálja h hogyan énekel az csak irigy mert ő nem tud énekelni
azoknak azt üzenem h majd ha annyit elértek az életben mint Selena akkor jogosan mondhatjátok azt amit akartok mert jobbak vagytok stb. de addig maradjatok kussba
2012. április 21. 15:47
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Borzalmas ez a kornyikálás. Ha nem alkalmaztak volna háttérénekesnőket hallgathatatlan lenne. Bár ahhoz jó példa, hogy bebizonyítsa az összes albumát/számát auto-tune technikával javították fel. Egyébként a YouTubeon tehetségesebb énekespalánták vannak, mint Selena, aki ugyebár "énekesnő".
Porcicca
2012. április 21. 15:51
Idézet (Simike @ 2012.04.21. 15:20)
Porcicca hogy mondhatsz ilyet h borzalmas a hangja?? Selnek gyönyörű hangja van.Te nem tudod,kik az igazi énekesek...-.-"
Kedves Simike, én se téged, se Selenát nem akarlak sértegetni, de az egyéni véleményemet akkor is kinyilvánítom.
Képzeld, tudom kik az igazi énekesek. Bizton állíthatom hogy Selena nem az.
like me
2012. április 21. 16:02
Nem volt ez az előadás olyan rossz azért most, Sel egyre jobban fejlődik, ennek örülök
2012. április 21. 16:03
Élőben tényleg az jön le , hogy nincs hangja. Inkább nem kéne erőltetnie a zenélést, színésznőnek jobb.
2012. április 21. 16:13
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
nekem tetszett egészen jól énekelt a han velvétel része 10-es skálán 7-es tehát az nem a legjobb de ez már nem Selena baja ő megtette amit kell
2012. április 21. 16:13
|
|
MióÓvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 173085 offline
|
Nem akarom leszólni, mert a zenéjét én is szeretem, de minhta elkezdett volna rossz irányba menni...bár nem tudom. szájfeltöltés, színes haj , hajhosszabítás...mindegy. selena rajongó vagyok
2012. április 21. 16:15
I love you Sel like a love song baby. My role model. ♥
2012. április 21. 16:20
Selena-fan vagyok, de én is azt mondom, hogy javítsák föl a hangját, mert nem olyan jó élőben, mint pl. Miley.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.