Selena Gomez ismét a The Scene-nel lépett fel
2012. április 21. 13:09
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
tudtam én hogy nem fog felhagyni a zenéléssel
2012. április 21. 13:11
Mindent félreértenek?? Mondta Selena, hogy nem végleg válnak el az útjaik a bandával, csak erre az évre pihenteti a zenei karrierjét. Jövőre ki is jön az új albuma.
Hál' Istennek
Hál' Istennek
2012. április 21. 13:14
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
SugarGirl
Selenának sosem volt olyan kijelentése h végleg felhagy a zenéléssel. Mielőtt cikket írsz legalább utánanézhetnél (nem a többi téves Starity cikkre gondolok)
Olyannyira nem fejezi be h már van egy új spanyol száma egy híres spanyol énekesnővel, nem rég aranylemez lett a When The Sung Goes Down, dupla platina a Love You Like A Love Song, nemrég már a stúdióban is volt a Rock Maffiaával( aki Mileynek is ír számokat) valamint Pixie Lott is újra közreműködik majd a megjelenő új korongon ami vagy év végén vagy 2013 elején jelenik meg.
Selenának sosem volt olyan kijelentése h végleg felhagy a zenéléssel. Mielőtt cikket írsz legalább utánanézhetnél (nem a többi téves Starity cikkre gondolok)
Olyannyira nem fejezi be h már van egy új spanyol száma egy híres spanyol énekesnővel, nem rég aranylemez lett a When The Sung Goes Down, dupla platina a Love You Like A Love Song, nemrég már a stúdióban is volt a Rock Maffiaával( aki Mileynek is ír számokat) valamint Pixie Lott is újra közreműködik majd a megjelenő új korongon ami vagy év végén vagy 2013 elején jelenik meg.
2012. április 21. 13:23
Idézet (lucaa96 @ 2012.04.21. 12:38)
Nem is tudtam hogy 2 hónapja ezt kijelentette hogy nem lép fel már a the scene-nel 
Én ezt tudtam.Azt hittem, hogy már nem lép fel velük.
2012. április 21. 13:40
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát Selenának nem valami jó a hangja..de attól még tetszik
2012. április 21. 13:46
Borzasztóan gyenge hangja van, de legalább mer így is élőben énekelni!
2012. április 21. 13:49
szép hangja van csak gyenge...
amugy a ruhája nagyon jóóó
2012. április 21. 13:51
Élőben borzalmashangja van!
Nem naon érdekes eddig is tudtuk hogy mixelik a hangjáttt:)
Annyira utálom hogy egy l*tyó!!!!:OOO
Nem naon érdekes eddig is tudtuk hogy mixelik a hangjáttt:)
Annyira utálom hogy egy l*tyó!!!!:OOO
2012. április 21. 14:07
Hogy nem fakadnak sírva a borzalmas hangjától??
Egyszerűen katasztrófa ahogy nyögdécsel össze-vissza. Ha nem lenne az a 2 segédénekesnő(akik, megjegyzem vérprofik) a háttérben, az egész hallgathatatlan lenne. Ebből látszik az, hogy a lemezeken is autotune-nal van feljavítva a a hangja .Az egyetlen pozitívum, amit ki tudok emelni a részemről, hogy a ruhája eszméletlen jó.
2012. április 21. 14:10
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
"Nem fogok kornyikálni :3 ^^"
2012. április 21. 14:13
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
ki lesz ez magyarázva, beteg volt szellike meg stb, amiért így hangzott, csak az a gond hogy mindig ilyen sz***
2012. április 21. 14:26
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én is láttam már ezt a videót és nagyon jó lett! 
Ezen a képen nagyon szép Selena!
mint mindig
<3<3<3
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: