Madonna még nem hallott a One Directionről
2012. április 22. 12:18
Nem csoda hogy nem hallott még róluk , teljesen el van foglalva és éli az életét nélkülük is.
2012. április 22. 13:15
most nem tudom, mi ezen olyan meglepő.. én sem halottam sok olyan sztárról (vagy bandáról), aki egyébként elég híres. és gondolom nem vagyok ezzel egyedül..
Nem vagyok az 1D ellen, de ha valaki kíváncsi rájuk, akkor megkeresi őket, nem kötelező imádni őket vagy tudni róluk:)
2012. április 22. 13:52
Idézet (yourshawty @ 2012.04.21. 20:34)
"Már csaknem 30 éve a popszakma egyik legnagyobb csillaga egyértelműen Madonna, aki az idők során sem vesztett fényéből, még mindig ugyanolyan energikus és sikeres, mint karrierje kezdetén." - hát igen.. a botox, a műtétek, az autotune és az ilyesféle dolgok sokat dobnak az emberen 
...no igen...Pláne, ha "Kopi Minázst" és "Madonna Wannabe"-t vesszül alapul.
2012. április 22. 14:00
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Igazából nem tudom neki felvetni ezt, mert valójában én sem tudnám, hogy kik is ők, ha nem jönnék fórumra, és barátnőm ne mondta volna már vagy 100x az ő nevüket. A szüleimról meg pláne nem mondanék semmit, mert ők aztán végképp nem tudnák, hogy kicsodák ezek a srácok. Én meghallgattam a zenéjüket. Még nem kapott el a One Direction-láz.
2012. április 22. 17:42
Meglepő, hogy sok nőnemű egyed milyen szépen és finoman képes kifejezni magát (akármelyik kocsmatöltelék megirígyelné a szókincsét), de mint tudjuk; a stílus maga az ember.
Sok szülőnek felesleges előfizetni az internetért.
Sok szülőnek felesleges előfizetni az internetért.
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Grace Benning,
Black Hearth2,
Eszter655,
pink_bunny,
janet7,
prézli
2012. április 22. 18:07
|
|
I love you BTRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 173857 offline
|
Hát.nem is csodálom,amilyen rosszaul énekelnek...utálom őket
2012. április 22. 19:56
|
|
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline
|
Jaj mit számít, h nem hallott róluk. El van foglalva a saját életével. A szüleim is csak azért tudják, h van egy olyan banda, h One Direction, mert én mondtam nekik. Nem gáz ők már felnőttek már nem érdekli őket ez. Nem ellenetek vagyok emberek, de ha én felnőt lennék és már van családom nem érdekelne, h most épp melyik fiú banda van a csúcson.
2012. április 23. 17:51
Nem mindenkinek lehet olyan szerencséje hogy hall-e róla vagy nem... :$$
2012. április 23. 21:32
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Idézet (Lovelygirl98 @ 2012.04.22. 15:53)
mekkora csíra úristeen.
O..láccik h 1 vén dög-.-
Ezt most komolyan mondod?
2012. április 24. 11:27
Padig már a csapból is ők folynak! Unom már őket
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.