A színésznő jelenleg a Les Miserables, vagyis A nyomorultak című filmet forgatja, aminek a kedvéért még hosszú fürtjeitől is megvált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelentek az első képek A nyomorultak forgatásáról
2012. április 20. 15:42
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
elég keményen néz ki! de tuti jó film lesz!!!
)
2012. április 20. 15:52
Anne tényleg elég nyomorult ezeken a képeken.
Találó cím..
Egyébként 100%-ban biztos vagyok a film sikerét illetően.
Hugh Jackman-ben szerintem csalódni sem lehet.
Egyébként 100%-ban biztos vagyok a film sikerét illetően.
1 felhasználónak tetszik:
completely
2012. április 20. 15:56
Ennyi jó színész fog játszani ebben a filmben?!
De az eredetit biztosan nem múlja felül, azt lehetetlen lenne, úgy imádom még mindig!
Amúgy Anne komolyan fogyott?! Csak mert én rajta nem tudom észrevenni, mert eddig is nagyon gebe volt... ez a haj tényleg nem áll jól neki, de a legtöbb színészt bármit megtenne egy szerepért...
Amúgy Anne komolyan fogyott?! Csak mert én rajta nem tudom észrevenni, mert eddig is nagyon gebe volt... ez a haj tényleg nem áll jól neki, de a legtöbb színészt bármit megtenne egy szerepért...
2012. április 20. 15:58
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
jó film lesz az egyszer biztos,de milyen csúnya lett Ann
2012. április 20. 15:58
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
nagyon nyomorék, tényleg
eddig sem volt szép, de mostmár gyereket lehetne ijeszteni vele
Porcicca
2012. április 20. 16:01
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Az eredeti változata tetszett, és ennyi fantasztikus színész közreműködésével csakis egy remek produkció sülhet ki. Annenek nem kifejezetten előnyös ez a haj, de a filmért mindent.
Porcicca
2012. április 20. 16:28
A haj valóban kicsit nyomi
egyébként szerintem is hatalmas film lesz, jó a szereposztás nagyon!!
2012. április 20. 16:30
Ann-t utoljára a neveletlen hercegnőben láttam..Annyi a hozzáfűzni valóm hogy.:hűű
kissé másabb.
2012. április 20. 16:33
nagyon jók a színészek 
de Anne nagyon rondán néz ki ezzel a hajjal szerintem
de Anne nagyon rondán néz ki ezzel a hajjal szerintem
2012. április 20. 16:53
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (like me @ 2012.04.20. 16:38)
A szinészek nagyon jók, úgy hogy ha minőség van, nem kell leszólni a filmet 
A minőség eddig is megvolt, sőt. Lassan oda jutunk, hogy nem 10 hanem már évente fog remake készülni mindenből az aktuális menő gárdával.
És ez nem is az összes filmváltozata a műnek
Ezeket miért nem nézitek meg? Nem 3d vagy miért?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.