Már a rádiókban Cheryl Cole új dala
2012. április 20. 18:36
könnyed nyári dallamocska, olyan cheryl-es lett
nálam a 3 words viszi a pálmát, még mindig
nálam a 3 words viszi a pálmát, még mindig
2012. április 20. 20:35
Szeretem a számait, tehetséges énekesnő szerintem. Mellesleg nagyon csinos is. A szám egész jó lett szerintem.
2012. április 20. 22:29
Autotune-nal kompenzálja, hogy nem igazán tud énekelni, gratulálok. Mellesleg nagyon nem jön be.
2012. április 21. 09:56
|
|
aikokawaii33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 173703 offline
|
Nem rossz, de like me-val kell egyetértenem.
2012. április 21. 14:24
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
Szerintem azért mert elvált önmagát még nem kell feladnia!!!!azt hogy a nevét elhagyta megértem azt hogy a stílusát elhagyta már kevésbé!!!!Ő sokkal jobbat tud ennél a kis bulislágernél!!!!!
2012. április 21. 17:47
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Alapjában véve szeretem Calvin Harrist, de egy ideje nem tud újat csinálni. Tipikus We Found Love féle dal lett.
Azt meg sosem értett hogy a Girls Aloudból miért mindig Cherylt tolták. Sokkal tehetségesebb lányok is voltak a bandában...
Azt meg sosem értett hogy a Girls Aloudból miért mindig Cherylt tolták. Sokkal tehetségesebb lányok is voltak a bandában...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: