Megvan Az éhezők viadala folytatásának rendezője
2012. április 21. 13:36
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Csak a Vizet az elefántnak c. filmet ismerem az ő rendezésében, de az kifejezetten tetszett. Igazán eredeti sztori volt, legalábbis én nem tudok más hasonlóról. Remélem, most sem okoz csalódást...
2012. április 21. 14:00
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
A felsorolt filmek közül láttam már a Vizet az elefántnak c. filmet. Tuti, hogy láttam a Constantine -t. De a Legenda vagyok c filmben nem vagyok biztos. Azt hiszem láttam már, de nem vennék rá mérget. Elég jó film volt, mind a kettő (ezekben biztos, vagyok hogy láttam)
2012. április 21. 17:01
Végre megvan a rendező ^.^ mondjuk én James Cameron nevét is hallottam, mint lehetséges rendező. Én azért sajnálom, hogy nem Gary fogja rendezni
2012. április 21. 18:31
végre!akkor annál hamarabb elhezdik a forgatást :happy:
2012. április 21. 18:35
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
én nemrég néztem meg moziban nekem ez nagyon tetszett remélem a második része is lesz ilyen jó
2012. április 21. 22:23
|
|
Cappy Dalma Mileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 153897 offline
|
Tök jó alig várom
<3
2012. április 22. 16:46
Már nagyon várom. az 1.rész nagyon jó volt, és nagy sikere is volt, remélem ilyen lesz a 2.rész is!^^
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: