Anubisz házának rejtélyei: lesz harmadik évad
2012. július 04. 21:56
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
Nina nélkül nem az igazi
remélem hogy nem kiírják,hanem legalább más játssza,mert nélküle nem ugyanaz!én örülök a folytatásnak,de ennek nem..
én a 2. évadnak is nagyon örültem!
2012. július 08. 07:11
|
|
miranda.cosgroveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 178585 offline
|
olyan hülyék vagytok XD
Miranda C. egyetemre megy, hogy alakítaná ő Ninát?
2012. július 10. 21:14
Mindenben igazatok van. Kár, hogy Nathalia nem tér vissza. De szerintem Mick akkor is visszatér az Anubis házba, hisz Marát nem hagyná el.De, ha Mara összejön Jeromemal,akkor mi lesz Mick-kel? Jó ötlet őket összehozni, de Mara Mick-kel jobban mutat. De ha ti ezt akarjátok, akkor én sem szólok bele.
2012. július 10. 22:41
|
|
laluusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 180016 offline
|
a kedvenc sorozatom
olyan jó hogy lesz 3. évad is. !! ♥
kár hogy Nathalia elmegy :/ szerintem helyettesíteni fogják. nagyon remélem, hogy olyan színésznő jön be a helyére aki meg is érdemli.! (:
Szibuna ! *-*
kár hogy Nathalia elmegy :/ szerintem helyettesíteni fogják. nagyon remélem, hogy olyan színésznő jön be a helyére aki meg is érdemli.! (:
Szibuna ! *-*
2012. július 11. 16:54
|
|
Petra20000115új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 179927 offline
|
Sajnálom, hogy Nina és Eddie nem lesznek benne a harmadik évadban! Nagyon bírtam őket! Remélem Nina helyére egy olyan jó színésznőt találnak, mint Nathalia Ramos!
2012. július 12. 11:02
|
|
kivicica15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 180107 offline
|
Én is nagyon sajnálom Nathaila-t,és az is igaz hogy nélküle nem lesz olyan a sorozat mint amugy de nagyon jó hogy lesz harmadik évad is
2012. július 12. 13:02
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Idézet (Esszty @ 2012.07.06. 13:51)
Ha Mara és Jerome összejön és véletlenül Mick visszalátogat az Anubis házba akkor mi lesz?
Az évad során még visszajön Mick. De Mara és Jerome ténylegesen az évad végén jön össze.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. július 12. 13:04
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Idézet (miranda.cosgrove @ 2012.07.08. 07:11)
olyan hülyék vagytok XD
Szerintem senkisem hülye attól, hogy Mirandának valaki nem rajongója, és nem követi nyomon, hogy egyetemre megy.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. július 13. 12:19
Kár hogy Nathalia nem lesz benne
de ezen kívül is biztos jól esz a 3. évad!
2012. július 13. 12:22
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Én örülök neki, mert szeretem a sorozatot, bár nem túl színvonalas, és sok részben nagyon túljátsszák a dolgokat a szereplők [némelyik..], de mégis szeretem. Talán Jerome miatt. Sőt, biztosan Jerome miatt.. 
Imádom Eugenet, színészileg sem semmi, na meg.. nem kicsit helyes.
Ez a Mara meg lenyúlta előlem.
Imádom Eugenet, színészileg sem semmi, na meg.. nem kicsit helyes.
2012. július 13. 21:02
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Szerintem helyettesíteni fogják Nathaliát. Nina egy kulcsfontosságú karaktere a sorozatnak (szerintem). Nagyon sajnálom, hogy Nat úgy döntött visszavonul. Én inkább azért aggódok, hogy vissza tud e térni egy nagyobb kihagyás után a filmiparba... Remélem igen, és nem lesz süllyesztő a vége.. Csak remélni tudom, hogy jót találnak a helyére. Bár még az is lehet, hogy kiírják Nina karakterét, de akkor nem tudom milyen lesz a továbbiakban a sorozat.
Egyébként Mick azért nincs benne, mert cserediákként ment Amerikába, Eddie helyére. Eddie (Burkeley) szerintem szerepelni fog a további évadokban, legalább is sehol sem olvastam olyat, hogy ne újítanák meg a szerződését.. Amíg nem adnak ki közleményt, csak találgatni tudunk.. :/
Egyébként Mick azért nincs benne, mert cserediákként ment Amerikába, Eddie helyére. Eddie (Burkeley) szerintem szerepelni fog a további évadokban, legalább is sehol sem olvastam olyat, hogy ne újítanák meg a szerződését.. Amíg nem adnak ki közleményt, csak találgatni tudunk.. :/
2012. július 16. 18:49
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Örülök, hogy lesz 3.évad én nagyon szeretem a sorozatot.
Remélem Burkely benne lesz, mert nekem ő a kedvencem Eddie szerepében.
Őszintén, én örülök, hogy Nathalia Ramos nem lesz benne.Nem szeretem Nina karakterét, ahogy és Nathalia és elég rossz színésznő.:ll
Őszintén, én örülök, hogy Nathalia Ramos nem lesz benne.Nem szeretem Nina karakterét, ahogy és Nathalia és elég rossz színésznő.:ll
2012. július 18. 12:06
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Örülök...
Eddigi összes részt láttam...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.