Hiphopzenekarok uralják az idei VIVA Cometet
2012. április 20. 22:07
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Rap4ever8
Néha elgondolkodok én is hogy mit is tennék ilyenkor a hősök helyében...felhív a VIVA h hello tök jó hítrünk van, jelöltünk egy díjra...most ezt utasítsák vissza?? Nem is tudom, értem én h a Viva szar, de nem lehet, h pont kirúgások voltak a csatornánál, és lehet h nem a hősök v a Punnay, hanem a Viva lesz a jobb?!?! Ez is benne van talán..
Néha elgondolkodok én is hogy mit is tennék ilyenkor a hősök helyében...felhív a VIVA h hello tök jó hítrünk van, jelöltünk egy díjra...most ezt utasítsák vissza?? Nem is tudom, értem én h a Viva szar, de nem lehet, h pont kirúgások voltak a csatornánál, és lehet h nem a hősök v a Punnay, hanem a Viva lesz a jobb?!?! Ez is benne van talán..
2012. április 20. 22:46
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (dori08 @ 2012.04.20. 22:07)
Rap4ever8
Nem sok esélyt látok rá, de legyen igazad. Én lennék a legboldogabb, ha így történne. Ha már bennük is csalódnom kell akkor nem marad igazi, jó magyar zene. Az igazi, egyéni, jó magyar előadók listája egyre rövidebb, sorra állnak be a tucatzenét gyártók sorába és nincs, aki pótolja őket, mert az új előadók is ezt az irányt követik. :/
2012. április 21. 13:23
Szerintem a Punnany Massif nagyon könnyen befolyásolható, szerencsére az Élvezd meg a Pécs Aktuál X még mindig nagyszerű, a megszokott stílus tőlük, de pár hónap vagy év múlva ki tudja mi lesz... Viszont a Hősökön már-már meglepődök, mikor megláttam a Nem kell segítség senkitőlt a viván, nagyon elgondolkoztam azon, hogy ők most komolyan ezt rappelik?! Viva,DC...jó, nagyon sokan írják, hogy a DC csak szponzorál... Meg azért mostmár a viva is kicsit úgymond "segített" a Hősöknek, hogy a Szó fel 2-nél már majdnem 1 milliós nézettség...
2014. július 07. 21:17
|
|
Fbellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 150747 offline
|
Hogy itt mennyien fikázzák a vivát..Persze én sem védem, utálom, egy rakás szutyok, média érvénytelenség.. De a Viva azt adja, amit a fiatalok látni akarnak..és ami éppen a trend. " Mé' most az underground a trendi?" Ezzel a mondattal azt hiszem mindent el is mondott Saiid. Ha a Hősöket vesszük, szerintem egyáltalán nem adták le a szintet. Jó, egyértelmű, hogy már nem fognak olyan undergrounder előadók lenni mint a kezdetekben, de a zenei produkciójukra ez nincs hatással. Annyi a különbség, hogy többet hallgatják a rapet, mint akik értik\érzik. Punnany Massif meg egyáltalán nem változott. A Fel albumban is érződött az irónia, az egy mondattal való leoltás. A haza szeretet, szerintem ez régen, és most is megtalálható a Punnanyban. Bár ha azt nézzük, a sok divatmajom csak az olyan számaikat ismeri, amiket a TV káros sugara vetít. Pl: Mosoly, Élvezd, Kopoggyá. Amit viszont már kevesebben ismernek: Elveszett barátság, Hanyag Elegancia, Nyál a.k.a. Rom Antika..Klasszikus Punnany.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: