Hazánk jelenlegi legszebb lánya, Szunai Linda magánélete az utóbbi idők egyik központi témája volt a bulvármédiának, ami lelkileg megviselte őt. A felhajtás eredménye a stresszes életmód és az édesség utáni fokozott vágy lett, így néhány plusz kiló bizony óhatatlanul felszaladt Lindára, amin szintén előszeretettel csámcsogott a sajtó. Megelégelve az ellene és súlya ellen indított hadjáratot, Linda profi szakemberhez fordult, a látványos fogyás reményében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szunai Linda megunta a kritikákat, edzőterembe vonult
2012. április 19. 11:37
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Néhány plusz kiló? Így is olyan vékony, simán elférne rajta.
2012. április 19. 12:08
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Elkezdem olvasni... : Hazánk jelenlegi legszebb lánya, (ránézek a képre) Öhh...
.. olvasom tovább... leakar fogyni...(mii?) Öhh
...megállapítom: de vézna. Öhh... ...izéé.. E-fitness (Az meg mii??) Öh...
2012. április 19. 12:47
Ha lefogy, akkor is mindig lesz valami, ami miatt szekálni fogják. Nem kéne foglalkoznia mások véleményével.
2012. április 19. 14:00
hát...végülis szépségkirálynő, ez lenne a feladata...
2012. április 19. 14:32
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Ezzel én is így vagyok. Kedden is trauma ért és amint hazaértem az első dolgom volt a húsvétra kapott doboz csokit felfalni kevesebb, mint 10 perc alatt. Pluszkiló? Nála nem hiszem. Amikor az ember már 10 évesen 70 kiló azt tapasztalja meg! Ő még így is csontsovány.
2012. április 19. 14:37
EZ A MAI VILÁG SZÍNVONALA HA MÁR EGY KIS PLUSZKILÓ VAN RAJTAD (AMITŐL NE ADJ ISTEN MÉG LEHET HOGY JOBBAN IS NÉZEL KI) AKKOR MÁR KÖVÉR VAGY MEG DAGADT. MOST HA MINDENKI ALULTÁPLÁLT, CSONTSOVÁNY KIS IZÉ LENNE AKKOR MEG AZ LENNE A BAJ. MIÉRT NEM FOGADJÁK EL AZ EMBEREK EGYMÁST ÚGY AHOGY VANNAK. MINDENKI HAJTOGATJA HOGY EGYENLŐSÉG, MEG NE LEGYEN DISZKRIMINÁCIÓ 8NEMCSAK A MÁS BŐRSZÍNŰ EMBEREKKEL SZEMBEN) ÉS MÉGIS MIVEL SZEMBESÜLÜNK MINDEN ÁLDOTT NAP. CSAK EGYSZER BÚJNA A BŐRÜNKBE AZ AKI ILYENEKET MOND ÉS MEGTUDNÁ.
2012. április 19. 15:11
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
szerintem nincs semmi baj vele, úgy szép és csinos, ahogy van! Ma már nem hódít az anorexia!
2012. április 19. 15:35
pontosan olyan az alakom mint neki. ha egy kicsivel többet eszem,máris felszaladnak a kilók. én is abban a fázisban vagyok mint ő, remélem le tudom adni azt a pár pluszkilót
2012. április 19. 16:14
Szerintem így is szép alakja van. Nem kell neki mások véleményével foglakoznia, mert az a lényeg, hogy ő jól érezze magát a bőrében...
2012. április 19. 17:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Minek kell lefogyni?! Szerintem meg jó alakja van...
2012. április 19. 18:24
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
szerintem semmi baj az alakjával
2012. április 19. 19:08
ajj..nem kell neki fogyni, így szép! -.- de ha ő így akarja..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: