A TV2 megvenné a The Voice jogait
2012. április 19. 09:31
Kell ennek az országnak ennyi ingyenélő tehetségtelen senki??? (tisztelet a kivételnek, ha van)
Kezd már kicsit sok lenni ezekből a tehetségkutatókból. Ilyenre bezzeg van pénz. Szánalom mi lett az országból és a tévéadókból.
2012. április 19. 09:55
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Szerintem nagyon jó lesz!!!!!!!!
<333
2012. április 19. 11:22
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Múltkor nagy megerőltetésemre belenéztem a Megasztárba, mivel már régóta terveztem satöbbi.
Mikor meghallottam az elsőt majdnem a falnak másztam annyi pocsék, nyekergő fazon volt benne. A zsűri jó s minden, de hogy ennyire ne tudjon énekelni Magyarország?
Belenéz egy idegen,
örökre bélyeget nyom ez a magyar zenére,
hogy a sok maximalista zsűritag ennyi tökelütöttet válogat be...
Nem a műsoron kéne változtatni, a szereplőkön...
2012. április 19. 11:37
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nem mind1 hogy hívják.... -.-
2012. április 19. 14:01
nagyon érdekes a The Voice felépítése, ez a háttal ülős módszer tetszetős, nem is hallottam még ilyenről.
véleményem szerint a megasztár és az x-faktor is rossz, egyáltalán nem minőségi. nagyon sok 'tehetséget' felkutattak már,azon csodálkozom hogy még nem fogyott ki az ország belőlük. (bár az idei megasztárba és csillag születikbe se jutott sok)
véleményem szerint a megasztár és az x-faktor is rossz, egyáltalán nem minőségi. nagyon sok 'tehetséget' felkutattak már,azon csodálkozom hogy még nem fogyott ki az ország belőlük. (bár az idei megasztárba és csillag születikbe se jutott sok)
2012. április 19. 14:02
hát végülis fája szívvel engednénk el a megasztárt, de valami új dolog az jó lenne:) szval hajrá
2012. április 19. 14:21
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
erről még nem hallottam....lehet jó lesz csak túrbózzák már fel magukat a tv2 könyörgöm...SOK A BAKI a Megasztárba....
2012. április 19. 15:19
|
|
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline
|
Nálunk ez se lenne színvonalas. Itt MO-n semmi sem az.. Itt nincsenek olyan emberek, mint Christina Aguilera, vagy Blake Shelton akik igazi zsűrik lehetnének. Vagy max az idősebb korosztályba, de akik még sztárként értek is valamit, azok hülyék lesznek majd tv show sztárt csinálni magukból..de azért kíváncsi lennék.
2012. április 19. 19:10
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Szerintem ez a műsor nagyon jó! Nem számít hány éves vagy, sztáralkat vagy-e, csak a hangod a legfontosabb! De azzal is egyet kell értenem, hogy sajnos nincs kit betenni a zsűribe!
2012. április 19. 22:17
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Ebből is látszik,hogy Magyarország eléggé fejletlen!!!Saját műsorral nem tudnak előrukkolni a csatornák!Máshol esténként nem ilyen szarságokat néznek,hanem normális filmeket játszanak le!
2012. április 21. 19:54
|
|
xXx_zsuzsi_xXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135031 offline
|
ez vicces lenne.. de ez a mostani Megasztár. Szerintem erős a mezőny és most vannak a legjobb zsűritagok, mégis ... hiányzik belőle valami, vagy nem tudom :?
2012. április 21. 22:24
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nekem nagyon tetszik a Voice, így örülnék, ha Magyarországon lenne, de már annyi "tehetség" van kishazánkban, hogy inkább ne legyen több tehetségkutató!
2012. április 30. 19:06
én is örülnék a vocienak. legyünk őszinték az utóbbi mega szeriákban a tini3,14chák által felálított sorrend volt a mérvadó. csipi-csöpi nyáladzó, tingi-tangi hangnélküli bájgúnárok tömkelege. itt viszont a zsűri nem tud akkora baklövést elkövetni, hogy csak arcokra szavaz és a színpadi előadást helyezi előtérbe.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: