A legújabb Bond film készítői szerződést írtak alá a Heineken céggel, így a 007-es mostantól nem martinit, hanem sört fog inni.
A teljes cikkhez kattints ide!
James Bond mostantól sört iszik
2012. április 18. 09:58
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Whate the fuck?? Meg vannak ezek huzatva. James Bond maga a megtestesült rideg elegancia és dekadens kifinomultság. Sör, banyek? Ráadásul Heineken?
2012. április 18. 10:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.04.18. 09:58)
Whate the fuck?? Meg vannak ezek huzatva. James Bond maga a megtestesült rideg elegancia és dekadens kifinomultság. Sör, banyek? Ráadásul Heineken? 
Jó hogy már nem alkoholmentes sört vagy málnás gyerekpezsgőt iszik
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. április 18. 10:04
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
pedig Borsodi az élet habos oldala
2012. április 18. 10:04
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (ophely88 @ 2012.04.18. 10:00)
Félreértés ne essék, a Heineken az egyik kedvenc sör márkám a Stella Artois mellett, de hát itt a bibi. Hivatalosan nem női sör, de szerintem a Heineken az a fajta nedü, amit a nők is szívesen kortyolnak.
2012. április 18. 10:07
Idézet (ophely88 @ 2012.04.18. 10:00)
Legközelebb majd jön az alkoholmentes citromos Soproni, na az már limmonádé a javából
Elhiszem hogy válság van, de ez inkább már a vicc kategória. Két filmmel odébb sörhasat növeszt, ráragad a távirányító a kezére, és visszavonult kertvárosi apukát alakít majd?
Grace Benning
2012. április 18. 11:23
ophely88
2012. április 18. 11:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.04.18. 10:04)
Félreértés ne essék, a Heineken az egyik kedvenc sör márkám a Stella Artois mellett, de hát itt a bibi. Hivatalosan nem női sör, de szerintem a Heineken az a fajta nedü, amit a nők is szívesen kortyolnak.
Ráadásul semmi elegencia, semmi kifinomultság nem sugárzik ebből a termékből, még akkor sem, ha a reklámok ezt akarják sugallni. Sajnálom, hogy kénytelenek voltak meghunyászkodni a készítők azért, hogy elkészítsék a filmet. Bár az igazat megvallva, akkor inkább már ne is készítenék el...
Kukacoskodásnak hangzik, de James Bond az James Bond, legenda, évtizedek óta változatlan figurája a filmtörténelemnek. Olyan ikon, amin változtatni bűn. A lényeg veszik el belőle miatta. 
Nekem mondod? Ez olyan, mintha gyerekpezsgőt adnának neki. Már mindenem ki van azzal, hogy bizonyos projektekre nincs pénz és a szakszervezetekkel, akik arra figyelnek, hogy melyik filmben ki mennyit iszik. David Cameron arról rinyált múlt hónapban, hogy amióta véget ért a Harry Potter, semmi értelmeset, semmi nagynevűt nem adtak ki a kezükből ami jól profitálna pedig ELÉG SOKAT fordítanak a forgatásokra és megpróbálnak mindent megtenni, hogy könnyebb, egyszerűbb és olcsóbb legyen filmet forgatni. Nos, némi ellentmondást érzékelek a két esetben
Ez olyan, mint Harry Potternek fagallyat adni a kezébe, hogy azzal varázsoljon meg felmosónyelet, hogy mehetsz kviddicsezni fiam.
Idézet (Cynthia @ 2012.04.18. 10:07)
Legközelebb majd jön az alkoholmentes citromos Soproni, na az már limmonádé a javából
Elhiszem hogy válság van, de ez inkább már a vicc kategória. Két filmmel odébb sörhasat növeszt, ráragad a távirányító a kezére, és visszavonult kertvárosi apukát alakít majd?
Azt meg mondjuk szponzorálja az xy háztartási cég meg a zx gyerekfuvarozó vállalat 
Az új Al-Bundy megmenti a világot, szupererőre kap, ha alkoholomentes, citromos Sopronit iszik
Ez nekem már annyira fáj, hogy hihehetlen. Gracenek most is igaza van, semmi kifinomultság nincs benne, eltűnik az elegencia. Én személyszerint inkább várok még pár évet egy Bond filmre, de az rendes Bond legyen, ne reklám
Grace Benning
2012. április 18. 13:59
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Pff. Nem vagyok Bond-rajongó, így nyilván nem nagyon érzem át a fanok felháborodottságát. De biztos zavaró lehet. Még akkor is, ha a sör mérföldekkel jobb, mint a Martini.
(én legalábbis az alkoholos italok közül egyedül csak a söröket és a cidereket szeretem, de csak ha jók)
Na de kérem, Heineken? Pff. Jobb sört (= szponzort) nem találtak volna? Mondjuk Zlatý bažant? Az egyik legjobb sör, ami itthon elérhető. De ha már úgyis brit a 007-es ügynök, akkor miért nem mondjuk valami jó kis ale az, amit a kezébe nyomnak? Mondjuk egy London Pride
?
Na de kérem, Heineken? Pff. Jobb sört (= szponzort) nem találtak volna? Mondjuk Zlatý bažant? Az egyik legjobb sör, ami itthon elérhető. De ha már úgyis brit a 007-es ügynök, akkor miért nem mondjuk valami jó kis ale az, amit a kezébe nyomnak? Mondjuk egy London Pride
ophely88
2012. április 18. 14:06
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.18. 13:59)
Pff. Nem vagyok Bond-rajongó, így nyilván nem nagyon érzem át a fanok felháborodottságát. De biztos zavaró lehet. Még akkor is, ha a sör mérföldekkel jobb, mint a Martini.
(én legalábbis az alkoholos italok közül egyedül csak a söröket és a cidereket szeretem, de csak ha jók)
? 
Én se vagyok fan, de azt elmondhatom, hogy láttam a legtöbb Bond filmet. A karakter maga egy időtlen legenda, egy érték, egy szenvedély. Nem az a lényeg, hogy milyen sört nyomnak a kezébe. A lényeg az, hogy James Bond Martinival James Bond, felrázva, nem keverve. A másik meg az, hogy a sör a legtenyeres talpasabb ital az egész világon. Egyszerűen nem illik James Bond figurájához, és nem is méltó hozzá.
ophely88
2012. április 18. 14:15
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.04.18. 14:06)
Én se vagyok fan, de azt elmondhatom, hogy láttam a legtöbb Bond filmet. A karakter maga egy időtlen legenda, egy érték, egy szenvedély. Nem az a lényeg, hogy milyen sört nyomnak a kezébe. A lényeg az, hogy James Bond Martinival James Bond, felrázva, nem keverve. A másik meg az, hogy a sör a legtenyeres talpasabb ital az egész világon. Egyszerűen nem illik James Bond figurájához, és nem is méltó hozzá.
Ezt én is tudom. De sosem kötöttek le ezek a filmek, szóval olyan sokat nem láttam belőlük. Így nem is tudtam hozzászokni hogy Bond=Martini. Akik szeretik és ismerik, azoknak nyilván összemosódott a kettő és zavarja őket és meg is értem. Én csak akartam oldani a feszültséget, hogy ha már sör, inkább minek kellene lennie...
Lehet, hogy legtenyeres talpasabb ital az egész világon, de nem érdekel, nekem a kedvencem. Tudom, nem tipikus női szokás a sörért való rajongás, de ez van... A bort ki nem állhatom.
Azt nem lehetne egyébként, hogy a Heineken piacra dob egy Martini-féleséget direkt JB kedvéért?
ophely88
2012. április 18. 14:16
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.18. 13:59)
? 
Ez mind bennem is felmerült. Úgy tűnik, hogy a Heinekennek jobban megy a szekér
Remélem Heineken alkoholmentes sört iszik
Sally Sparrow
2012. április 18. 14:32
|
|
|
Idézet (Hana P. @ 2012.04.18. 14:30)
hát így már nem az igazi :/ martini helyett sör? áááá, szörnyű. mellesleg nekem valahogy nem szimpatikus ez a Daniel fiú. Pierce Brosnan jobban bejött (:
Sean Connery a legjobb.
2012. április 18. 14:38
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.18. 14:32)
Sean Connery a legjobb. 
Szerintem is.
De az újgenerációs Bondok közül tényleg Pierce volt a legjobb Bond. Ő és Martin Campbell mentette meg 95-ben a hanyatló szuperkémet. Egyébként Flemming olyannak álmodta meg Bondot, mint amilyen Craig: sármos, de nem jóképű. Nyers, nem elegáns, önfejű.
ophely88
2012. április 18. 14:39
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
completely igen ám!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.