Starity

James Bond mostantól sört iszik

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 18. 09:56 #1
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
A legújabb Bond film készítői szerződést írtak alá a Heineken céggel, így a 007-es mostantól nem martinit, hanem sört fog inni.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012. április 18. 09:58 #2
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Whate the fuck?? Meg vannak ezek huzatva. James Bond maga a megtestesült rideg elegancia és dekadens kifinomultság. Sör, banyek? Ráadásul Heineken? omg.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, _ToTo_, Black Hearth2, Holly Keller, Alison Lerman
2012. április 18. 10:00 #3
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2012.04.18. 09:58)
Whate the fuck?? Meg vannak ezek huzatva. James Bond maga a megtestesült rideg elegancia és dekadens kifinomultság. Sör, banyek? Ráadásul Heineken? omg.gif

Jó hogy már nem alkoholmentes sört vagy málnás gyerekpezsgőt iszik dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. április 18. 10:04 #4
completely
completely

StátuszEz a szöveg a profilod fejlécében fog megjelenni, ill. a fórum hozzászólásaidnál
Hozzászólás: 697
Csatolások: 10
Azonosító: 161317
pedig Borsodi az élet habos oldala sad.gif
2012. április 18. 10:04 #5
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2012.04.18. 10:00)
Jó hogy már nem alkoholmentes sört vagy málnás gyerekpezsgőt iszik  dry.gif

Félreértés ne essék, a Heineken az egyik kedvenc sör márkám a Stella Artois mellett, de hát itt a bibi. Hivatalosan nem női sör, de szerintem a Heineken az a fajta nedü, amit a nők is szívesen kortyolnak. mellow.gif Ráadásul semmi elegencia, semmi kifinomultság nem sugárzik ebből a termékből, még akkor sem, ha a reklámok ezt akarják sugallni. Sajnálom, hogy kénytelenek voltak meghunyászkodni a készítők azért, hogy elkészítsék a filmet. Bár az igazat megvallva, akkor inkább már ne is készítenék el... dry.gif Kukacoskodásnak hangzik, de James Bond az James Bond, legenda, évtizedek óta változatlan figurája a filmtörténelemnek. Olyan ikon, amin változtatni bűn. A lényeg veszik el belőle miatta. sad.gif
2012. április 18. 10:07 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.18. 10:00)
Jó hogy már nem alkoholmentes sört vagy málnás gyerekpezsgőt iszik  dry.gif

Legközelebb majd jön az alkoholmentes citromos Soproni, na az már limmonádé a javából rohog.gif
Elhiszem hogy válság van, de ez inkább már a vicc kategória. Két filmmel odébb sörhasat növeszt, ráragad a távirányító a kezére, és visszavonult kertvárosi apukát alakít majd? _nevet.gif Azt meg mondjuk szponzorálja az xy háztartási cég meg a zx gyerekfuvarozó vállalat biggrin.gif
2012. április 18. 11:23 #7
- törölt felhasználó -    
wtf.gif Ennek nem örülök. Sean Connery (vagyis az első Bond) óta Martini az egyik védjegye Bondnak. Miért kell megváltoztatni mindent, ami már egyszer jól bevált? A Heineken nem rossz, de nincs is finomabb ital a Martininál. rolleyes.gif Sörivó Bond? Akkor majd növesszen Craig sörhast is hozzá! reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 18. 11:23 #8
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2012.04.18. 10:04)
Félreértés ne essék, a Heineken az egyik kedvenc sör márkám a Stella Artois mellett, de hát itt a bibi. Hivatalosan nem női sör, de szerintem a Heineken az a fajta nedü, amit a nők is szívesen kortyolnak.  mellow.gif Ráadásul semmi elegencia, semmi kifinomultság nem sugárzik ebből a termékből, még akkor sem, ha a reklámok ezt akarják sugallni. Sajnálom, hogy kénytelenek voltak meghunyászkodni a készítők azért, hogy elkészítsék a filmet. Bár az igazat megvallva, akkor inkább már ne is készítenék el...  dry.gif Kukacoskodásnak hangzik, de James Bond az James Bond, legenda, évtizedek óta változatlan figurája a filmtörténelemnek. Olyan ikon, amin változtatni bűn. A lényeg veszik el belőle miatta.  sad.gif

Nekem mondod? Ez olyan, mintha gyerekpezsgőt adnának neki. Már mindenem ki van azzal, hogy bizonyos projektekre nincs pénz és a szakszervezetekkel, akik arra figyelnek, hogy melyik filmben ki mennyit iszik. David Cameron arról rinyált múlt hónapban, hogy amióta véget ért a Harry Potter, semmi értelmeset, semmi nagynevűt nem adtak ki a kezükből ami jól profitálna pedig ELÉG SOKAT fordítanak a forgatásokra és megpróbálnak mindent megtenni, hogy könnyebb, egyszerűbb és olcsóbb legyen filmet forgatni. Nos, némi ellentmondást érzékelek a két esetben 110.gif A cikkből eltűnt de eredetileg azt is oda írtam, hogy a készítők attól tartanak, hogy a premieren majd az a bizonyos szakszervezet (amelyik rinyált, hogy a Rango című filmben cigiznek és azt be kellene tiltani és támadta a 6-ik Harry Potter filmet is, mert az egyik diák lehányta Piton talárját, ami rosszul hat a gyerek fejlődésére) majd támadja őket is, már pedig a filmnek nem tenne jót egy akkora negatív press, mint ami a Rango-nál volt, főleg nem Amerikában. Ész megáll tőlük. 110.gif
Ez olyan, mint Harry Potternek fagallyat adni a kezébe, hogy azzal varázsoljon meg felmosónyelet, hogy mehetsz kviddicsezni fiam. sleep.gif

Idézet (Cynthia @ 2012.04.18. 10:07)
Legközelebb majd jön az alkoholmentes citromos Soproni, na az már limmonádé a javából rohog.gif 
Elhiszem hogy válság van, de ez inkább már a vicc kategória. Két filmmel odébb sörhasat növeszt, ráragad a távirányító a kezére, és visszavonult kertvárosi apukát alakít majd? _nevet.gif Azt meg mondjuk szponzorálja az xy háztartási cég meg a zx gyerekfuvarozó vállalat biggrin.gif

Az új Al-Bundy megmenti a világot, szupererőre kap, ha alkoholomentes, citromos Sopronit iszik rohog.gif

Ez nekem már annyira fáj, hogy hihehetlen. Gracenek most is igaza van, semmi kifinomultság nincs benne, eltűnik az elegencia. Én személyszerint inkább várok még pár évet egy Bond filmre, de az rendes Bond legyen, ne reklám sad.gif
2012. április 18. 11:35 #9
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Heineken a legjobb sör
2012. április 18. 11:41 #10
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
omg.gif

Akkor most hogy lesz ezután? Habosan, nem fölözve? rohog.gif

Ekkora brigád 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88
2012. április 18. 13:59 #11
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Pff. Nem vagyok Bond-rajongó, így nyilván nem nagyon érzem át a fanok felháborodottságát. De biztos zavaró lehet. Még akkor is, ha a sör mérföldekkel jobb, mint a Martini. biggrin.gif (én legalábbis az alkoholos italok közül egyedül csak a söröket és a cidereket szeretem, de csak ha jók)
Na de kérem, Heineken? Pff. Jobb sört (= szponzort) nem találtak volna? Mondjuk Zlatý bažant? Az egyik legjobb sör, ami itthon elérhető. De ha már úgyis brit a 007-es ügynök, akkor miért nem mondjuk valami jó kis ale az, amit a kezébe nyomnak? Mondjuk egy London Pride heart.gif ? biggrin.gif
2012. április 18. 14:03 #12
Encyke999
Encyke999
új tag

Státusz"A szerelem nem facebookon születik"
Hozzászólás: 8
Azonosító: 166729
nee már...ez így nem is lesz igazi James Bond...sad.gif (film vagy akár szereplő..(: smileeee.gif sad.gif )
2012. április 18. 14:06 #13
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.18. 13:59)
Pff. Nem vagyok Bond-rajongó, így nyilván nem nagyon érzem át a fanok felháborodottságát. De biztos zavaró lehet. Még akkor is, ha a sör mérföldekkel jobb, mint a Martini. biggrin.gif (én legalábbis az alkoholos italok közül egyedül csak a söröket és a cidereket szeretem, de csak ha jók)
Na de kérem, Heineken? Pff. Jobb sört (= szponzort) nem találtak volna? Mondjuk Zlatý bažant? Az egyik legjobb sör, ami itthon elérhető. De ha már úgyis brit a 007-es ügynök, akkor miért nem mondjuk valami jó kis ale az, amit a kezébe nyomnak? Mondjuk egy London Pride heart.gif ? biggrin.gif

Én se vagyok fan, de azt elmondhatom, hogy láttam a legtöbb Bond filmet. A karakter maga egy időtlen legenda, egy érték, egy szenvedély. Nem az a lényeg, hogy milyen sört nyomnak a kezébe. A lényeg az, hogy James Bond Martinival James Bond, felrázva, nem keverve. A másik meg az, hogy a sör a legtenyeres talpasabb ital az egész világon. Egyszerűen nem illik James Bond figurájához, és nem is méltó hozzá.
2012. április 18. 14:06 #14
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
De akkor az mer nem lesz az igazi.... bár nemvagyok nagy rajongo, de azért mégiscsak!!!! tongue.gif
2012. április 18. 14:15 #15
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Grace Benning @ 2012.04.18. 14:06)
Én se vagyok fan, de azt elmondhatom, hogy láttam a legtöbb Bond filmet. A karakter maga egy időtlen legenda, egy érték, egy szenvedély. Nem az a lényeg, hogy milyen sört nyomnak a kezébe. A lényeg az, hogy James Bond Martinival James Bond, felrázva, nem keverve. A másik meg az, hogy a sör a legtenyeres talpasabb ital az egész világon. Egyszerűen nem illik James Bond figurájához, és nem is méltó hozzá.

Ezt én is tudom. De sosem kötöttek le ezek a filmek, szóval olyan sokat nem láttam belőlük. Így nem is tudtam hozzászokni hogy Bond=Martini. Akik szeretik és ismerik, azoknak nyilván összemosódott a kettő és zavarja őket és meg is értem. Én csak akartam oldani a feszültséget, hogy ha már sör, inkább minek kellene lennie... rohog.gif
Lehet, hogy legtenyeres talpasabb ital az egész világon, de nem érdekel, nekem a kedvencem. Tudom, nem tipikus női szokás a sörért való rajongás, de ez van... A bort ki nem állhatom. mellow.gif

Azt nem lehetne egyébként, hogy a Heineken piacra dob egy Martini-féleséget direkt JB kedvéért? rohog.gif
2012. április 18. 14:16 #16
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.18. 13:59)

Ez mind bennem is felmerült. Úgy tűnik, hogy a Heinekennek jobban megy a szekér mellow.gif
Remélem Heineken alkoholmentes sört iszik dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. április 18. 14:30 #17
Hana P.
Hana P.
új tag

Státuszloki --- i have an army! ~ tom hiddleston ;) ♥
Hozzászólás: 98
Csatolások: 30
Azonosító: 54637
hát így már nem az igazi :/ martini helyett sör? áááá, szörnyű. mellesleg nekem valahogy nem szimpatikus ez a Daniel fiú. Pierce Brosnan jobban bejött (:
2012. április 18. 14:32 #18
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Hana P. @ 2012.04.18. 14:30)
hát így már nem az igazi :/ martini helyett sör? áááá, szörnyű. mellesleg nekem valahogy nem szimpatikus ez a Daniel fiú. Pierce Brosnan jobban bejött (:

Sean Connery a legjobb. rohog.gif
2012. április 18. 14:38 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.18. 14:32)
Sean Connery a legjobb. rohog.gif

Szerintem is. beer.gif
De az újgenerációs Bondok közül tényleg Pierce volt a legjobb Bond. Ő és Martin Campbell mentette meg 95-ben a hanyatló szuperkémet. Egyébként Flemming olyannak álmodta meg Bondot, mint amilyen Craig: sármos, de nem jóképű. Nyers, nem elegáns, önfejű.
2012. április 18. 14:39 #20
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
completely igen ám! wink.gif biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok