Christina Aguilera hatalmasat robbantott
2012. április 18. 20:33
|
|
martaDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 173729 offline
|
szerintem azt kizárhatod nyugodtan,ez csak hülye pletyka
christinának sosem volt arc plasztikája!ezek is amolyan bulvár baromségok mint az hogy christina a nőkhöz vonzódik és társaik... :/
2012. április 18. 21:09
Sohase volt neki arc plasztikája!
Ez naon nagy hülyeség!
Ez naon nagy hülyeség!
2012. április 19. 07:50
érdekes a multkor még azt olvastam,hogy meg azt is láttam,hogy az egyik képen hogy vissza nyerte az alakját.most ugrik a majom a vizbe mert szerintem ugyanolyan ,mint volt.akkor most mi van?
2012. április 19. 11:54
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
nem rossz...... és egyetértek az alakjával kapcsolatban de azért szerintem fogyott mert ennél ducibb volt...!
2012. április 19. 15:31
|
|
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline
|
Hangilag nem volt toppon az előadás, de ez érthető, hiszen ez most nem is róla, hanem a csapatáról szólt..
a külseje szerintem nagyon jó volt! Bár a ruha kicsit merész, de szerintem nagyon jól néz ki, a haja és a sminkje viszont tényleg kifogástalan volt!
2012. április 19. 18:43
|
N. Dominikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 136163 offline
|
2012. április 21. 23:00
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Wow. Micsoda hangja van. És szerintem az alakjával sincs semmilyen probléma. Tökéletes produkció.
2012. április 22. 20:54
cinthyy, jobban le se tudtam volna írni.
Ahhoz képest hogy milyen volt, lefogyott, látszik az arcán, ami az egyik leggyönyörűbb amit valaha láttam és végre nem egy szénaboglya van a feje tetején, ráadásul nagyon jól áll neki ez a haj.
Habár még mindig húsos szerintem kifejezetten jól nézett ki már csak pár kiló kell és a régi lesz. Amúgy nem értem miért kell mindig az alakjával foglalkozni...régen még az első lemeze megjelenése körül csak arról dumáltak hogy anorexiás most meg az a bajuk hogy kövér.
Csak többet kellett volna énekelnie.
2012. június 30. 18:09
"Az énekesnő smét bebizonyította, hogy önbizalma határtalan, és bárkit leénekel a színpadról." .... De Lady Gaga-t soha nem fogja
2012. december 01. 13:29
Adrienn21:már megtette számtalanszor,nem azért hogy gagát fikázzam
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: