Christina Aguilera hatalmasat robbantott
2012. április 18. 17:58
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Fantasztikus*.* Már ezredszerre mondom, hogy generációnk egyik legnagyobb hangja és az alakját már csak azért kritizálják, mert valami hibát benne is kell találni...
Remélem tényleg jön nyárra az albuma
Remélem tényleg jön nyárra az albuma
2012. április 18. 18:03
|
|
patiszonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 152742 offline
|
Fantastic I <3 U!!!
2012. április 18. 18:06
Ez az a kitűnő előadás? Elég volt egyszer megnéznem(akkor sem végig) és többre nem is vagyok kíváncsi...nem tudom miért de ez a nő sosem tud lenyűgözni...énekelhet akárhogy(ami most egyáltalán nem volt jó) mindig semleges marad nekem. Ja és szerintem ilyen ruhákat nem kéne felvennie mert egyáltalán nem áll jól neki.
2012. április 18. 18:34
beyaaldama
nem akarom előről kezdeni a múltkori szópárbajt
de mint többször már hangoztattad hogy utálod christinát,akkor mit keresel egy christinás cikknél,egy! kettő,ha utálod minek nézed meg a videót?
nem akarom előről kezdeni a múltkori szópárbajt
2012. április 18. 18:44
|
|
martaDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 173729 offline
|
GoKendra igazad van! ha nem érdekel és sz*sz rá akkor miért okoz örömöt hogy fikázod? mellesleg christina szószerint robantott!méghozzá hatalmasat! gyönyörű volt és az előadása is tökéletes volt! mindenkit lesöpört
2012. április 18. 19:00
a hangja fantasztikus,látványos előadásokat,koncerteket csinál,ami fontos...és az alakján meg semmi kritizálni való nincsen! nem tudom miért bálványozzák a deszkákat -.-"
2012. április 18. 19:08
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Szerintem nagyon jó volt. Kirobbanó hangja van még mindig és ez a legjobb dala. Legalább is szerintem. De az alakjához tényleg nem volt előnyös a ruha.
2012. április 18. 19:09
|
MuffinMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 155662 offline
|
Áhh ez irtó jó. Ez brutálisan tetszik! : DD
2012. április 18. 19:18
Először azt hittem ez a stúdió változat. Nem sok mindenkinél lehet ám összekeverni. Kérem szépen, ezt nevezzük zenének. Kitűnő a hangja, bámulatos. Nem unják még hogy folton az alakját kritizálják? Még ha szörnyen állt volna neki, meg is érteném, de gyönyörű volt. El kéne fogadniuk hogy Ő a mai zeneiparban az egyik leggyönyörűbb hang. 
beyaaldama hadd ne szóljak semmit, jó?
beyaaldama hadd ne szóljak semmit, jó?
2012. április 18. 19:19
GoKendra!
Én nem is vártam hogy válaszolj a kommentemre.
És ez csak vélemény ember...nem más csak vélemény...ha nem tettszik ne olvasd el.
Ja és oda írtam hogy nem néztem végig a vidit
Azért kezdtem bele mert kíváncsi voltam mi volt az a kirobbanó...de csak untatott.
Én nem is vártam hogy válaszolj a kommentemre.
És ez csak vélemény ember...nem más csak vélemény...ha nem tettszik ne olvasd el.
Ja és oda írtam hogy nem néztem végig a vidit
Azért kezdtem bele mert kíváncsi voltam mi volt az a kirobbanó...de csak untatott.
2012. április 18. 19:33
beyaaldama oké! ennyi téma lezárva
szerintem jobb így mindenkinek!És hát ahogy írtad ez nem más csak vélemény! igazad van,mindenkinek kell hogy legyen véleménye neked az nekem meg amaz! DE ne legyél ennyire negatív értelemben elfogult
kérlek!
2012. április 18. 20:00
Amugy abban van valami hogy ne vegyen fel ilyen ruhákat....
2012. április 18. 20:00
|
|
triplaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 172570 offline
|
Nekem Xtina az egyik nagy kedvencem volt imádtam a zenéit és amit csinált ahogy csinálta.
A Stripped lemezét rongyá hallgatam és a koncert dvd-t is amit ki adott hozzá
eegy igazi fehér énekesnő fekete hangal,sajnos az utobbi lemezével nagyott bukot és nem
is tudott nagyot alkotni,illetve bent maradni a zenei iparban ez a felépése engem sem nyügözött le sőt egyenesen szörnyű volt számomra
sajnos ez nem az a xtina aki a grammy-n énekelt a ruhájával nem volt semmi baj nem tudom hogy a "telt" idomok miatt miért bántják,de sajnos csak egy igazi műnőt láttam ezzen a felvételen és nem a régi xtinát remélem vissza
fog tudni térni,de addig még hosszú utatt kell bejárnia.
eegy igazi fehér énekesnő fekete hangal,sajnos az utobbi lemezével nagyott bukot és nem
is tudott nagyot alkotni,illetve bent maradni a zenei iparban ez a felépése engem sem nyügözött le sőt egyenesen szörnyű volt számomra
sajnos ez nem az a xtina aki a grammy-n énekelt a ruhájával nem volt semmi baj nem tudom hogy a "telt" idomok miatt miért bántják,de sajnos csak egy igazi műnőt láttam ezzen a felvételen és nem a régi xtinát remélem vissza
2012. április 18. 20:06
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (triplax @ 2012.04.18. 20:00)
Nekem Xtina az egyik nagy kedvencem volt imádtam a zenéit és amit csinált ahogy csinálta.
Pedig már a szilikont is kivetette a melléből, tehát mára aztán nem maradt benne semmi mű.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: