Christina Aguilera hatalmasat robbantott
2012. április 18. 14:52
Nagyon szeretem azt a számot. és Christina tényleg nagyon jó formában van.
2012. április 18. 15:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.04.18. 12:48)
Miközben hallgattam, a kommenteket néztem és mikor először a pasi elkezdett énekelni, kicsit megijedtem, hogy így megváltozott Christina hangja.
Na de amúgy tényleg nagyon profi előadás, bár csak Christinával jobb lenne, isteni hangja van még mindig. Bírom, amikor a hajlítgatásait kritizálják, mert nem tudnak másba belekötni, olyan jó hangja van.
Meg persze a súly...mikor Hudson -szerintem tök normálisan- segítséget ajánlott Adele-nek a súlyával kapcsolatban, akkor mindenki meg akarta lincselni, mondván hogy Adele aztán tökéletesen elégedett magával. De mikor Christináról van szó -aki még mindig nem nevezhető dagadtnak szerintem- akkor hirtelen kritizálni kell egy olyan dolgot, ami egy énekesnőnél szerintem körülbelül annyira számít, mint a lábmérete. Oké. 
Na de amúgy tényleg nagyon profi előadás, bár csak Christinával jobb lenne, isteni hangja van még mindig. Bírom, amikor a hajlítgatásait kritizálják, mert nem tudnak másba belekötni, olyan jó hangja van.
Elég elszomorító, hogy a média egy díjátadó kellős közepén és egy tehetségkutató műsorban a sztárok súlyával foglalkozik ...
2012. április 18. 15:22
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Szerintem tök jól néz ki.
Nem áll ki a kulcscsontja a nyaka alatt, mint manapság oly divatos és nem lehet zongorázni a bordáin, ez ugyan biztos, de nem is érnek össze a combjai, ha azt vesszük.
Kereken is előnyös, a karjain kicsit tényleg látszik, hogy alkatához képest szedett fel ez a teltebb forma más idomainak viszont kifejezetten az előnyére vált
A hangja pedig még mindig magáért beszél, annak ellenére, hogy immár évek óta nem volt igazán jó száma, ezt is úgy porolta le a műsorra készülve a régi nagyok közül.
A tehetségét viszont csak elismerés illetheti, élőben kevesen tudnak ilyen színvonalon teljesíteni.
Nem áll ki a kulcscsontja a nyaka alatt, mint manapság oly divatos és nem lehet zongorázni a bordáin, ez ugyan biztos, de nem is érnek össze a combjai, ha azt vesszük.
Kereken is előnyös, a karjain kicsit tényleg látszik, hogy alkatához képest szedett fel ez a teltebb forma más idomainak viszont kifejezetten az előnyére vált
A hangja pedig még mindig magáért beszél, annak ellenére, hogy immár évek óta nem volt igazán jó száma, ezt is úgy porolta le a műsorra készülve a régi nagyok közül.
A tehetségét viszont csak elismerés illetheti, élőben kevesen tudnak ilyen színvonalon teljesíteni.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. április 18. 15:24
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Hihetetlen mekkora hangja van
imádom nézni a fellépéseit, meg ahogyan tud bánni a hangjával, igazi művész ez a nő!
nem tudom egyeseket miért bánt a súlya...kit érdekel komolyan? a hangjának és a zenéjének kell jónak lenni, a többi meg nem izgat
amúgyis Christina gyönyörű mindenhogyan!!!
2012. április 18. 15:45
|
|
xXx_zsuzsi_xXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135031 offline
|
Azon kevesek egyike, akik élőben fantasztikusabbak, mint lemezen
2012. április 18. 16:01
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
El kell ismerni, hogy fantasztikus hangja van, csak azt nem értem, hogy nem szokott tükörbe nézni? Nem azzal van a bajom, hogy nem csontsovány, de akkor minek vesz fel ilyen ruhákat? Minden alakra lehet tökéletes ruhát találni, de ő mindig olyat vesz föl, amiből szinte kifolyik...
2012. április 18. 16:02
Imádom a hangját, imádom ezt a dalt is. Örülök hogy újra énekel.
2012. április 18. 16:52
az inditón a videón látszik ahogy kilátszik a hája a ruhájából :/
2012. április 18. 17:05
Nem hallgattam sok Christina Aguilerát, de most már fogok! Elképesztő hangja van! És egy kicsit tényleg látszik rajta a súlyfelesleg, de ez semmit nem változtat a produkcióján!
2012. április 18. 17:13
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Hihetetlenül jó még mindig!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.