A kisfilmet alig pár órája töltötték fel Rita hivatalos VEVO-csatornájára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rita Ora újabb klippel jelentkezik
2012. április 17. 19:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Tök jó lett. Tetszik!
2012. április 17. 19:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ugyanmár, kit taszítana le? Tele van ilyen dalokkal a mai zeneipar, olyan szinten tizenkettő egy tucat, hogy az ember sosem biztos benne, hogy nem hallotta már a dalt. Jó, hát végülis ma erre vevők, szóval letaszíthatja a többi hasonló klón előadót, de az a "letaszítás" akkor olyan is lesz, meg annyi ideig is fog tartani.
Szívesen hallgatnám ezt a csajt mélyebb, akusztikus dalokban, mert tehetsége lenne és sokkal jobban állna neki, mint ezek a stílusban és hangzásban is ezredjére ellőtt dalok/klipek.
Szívesen hallgatnám ezt a csajt mélyebb, akusztikus dalokban, mert tehetsége lenne és sokkal jobban állna neki, mint ezek a stílusban és hangzásban is ezredjére ellőtt dalok/klipek.
2012. április 17. 20:05
Ritában sokkal több tehetség van annál, hogy rihanna-wannabe stílusban tucatdalokat énekeljen. nagyon jó hangja van, sajnálom hogy csak így tud befutni.
amúgy aranyos video,és szeretem ritát, jól áll neki ez a stílus. de megjegyezném,benne több van mint rihannában, vagy akármelyik popelőadóban.
amúgy aranyos video,és szeretem ritát, jól áll neki ez a stílus. de megjegyezném,benne több van mint rihannában, vagy akármelyik popelőadóban.
2012. április 17. 20:13
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Imádom Rita hangját. Miért csinál ilyen tucat számokat, és ilyen megszokott klipeket? 
A R.I.P marha jó dal lett, ez viszont hallgathatatlan. Nekem Pixie Lott beütésű Rita, de egyébként nagyon jó hangja van.
http://www.youtube.com/watch?v=zFPoIOwx77M
Bizonyíték. Imádnám egy szál gitárral a kezében.
A R.I.P marha jó dal lett, ez viszont hallgathatatlan. Nekem Pixie Lott beütésű Rita, de egyébként nagyon jó hangja van.
http://www.youtube.com/watch?v=zFPoIOwx77M
Bizonyíték. Imádnám egy szál gitárral a kezében.
2012. április 17. 20:13
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
A szám és a klip is nagyon jó!
2012. április 17. 20:28
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Béna klip lett, meg a dal is az, tipikus tizenkettő-probléma. Pedig hallottam akusztikus feldolgozásokat tőle, és különleges hangja van. Szerintem direkt úgy akarják beállítani, mint a második Rihannát (bőven elég egy is, sőt), pl. a RIP-nél is a mozdulatai meg a látványvilág Miss Barbadosra hajazott. Legalábbis úgy vettem észre.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. április 17. 20:32
Miért pont Rihanna utódja azt magyarázza meg nekem valaki! 
Így halad, Tudtommal 2009-ben írt alá egy szerződést. Ahhoz képest 3 évet ült a fenekén.
Így halad, Tudtommal 2009-ben írt alá egy szerződést. Ahhoz képest 3 évet ült a fenekén.
2012. április 17. 20:39
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
A Hot Right Now nagyon jó lett, imádom, de nekem a R.I.P. és ez sem jön be...
2012. április 17. 20:45
Idézet (Krisztikehh98 @ 2012.04.17. 20:32)
Miért pont Rihanna utódja azt magyarázza meg nekem valaki!
mert Jay-Z ezt akarja... mert már nincsenek annyira jóban Rihannával mint régen. Ennyi az egész
de annyi biztos ő csak jól jár ezzel hogy összehasonlítják vele, mert az emberek kíváncsiak..szóval kitudja sikerül-e
igaz engem nem Rihannára emlékeztet, szóval nem értem miért hasonlítják össze vele
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.