VIVA Comet 2012: megvannak a jelöltek
2012. április 17. 21:56
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Hien leginkább. Elég... nem is gyengének inkább csak túlságosan magyarosnak találom ezt a felhozatalt. Már ha értitek mire gondolok. Momentán azzal semmi bajom nincs, hogy magyarok (hiszen én is az vagyok), meg jónak találom, hogy vannak magyar díjátadók is, és az ő munkásságukat is jutalmazzák, de egyáltalán nem vagyok oda se a jelöltekért se a magyar zenéért. Úgyhogy annak az esélye, hogy elmegyek az idei kometre gyakorlatilag nulla. Ami még úgy érdekelne, az a külföldi fellépő, de Pixie Lottért sem vagyok oda.
2012. április 18. 07:03
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
SP
Tolvai Renáta,Hien,Barbee
Young G nekik szurkolok
Compact Disco
SP: Maradnék
Tolvai Renáta,Hien,Barbee
Young G nekik szurkolok
Compact Disco
SP: Maradnék
2012. április 18. 10:42
|
Berneeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.26. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 161219 offline
|
Én elég sok mindenkit nem ismerek már az újakat egyáltalán nem,de az biztos hogy ez már nem olyan jó díjátadó mint amilyen pár évvel ezelőtt volt!Pixienek viszont örülök neki jó számai vannak,amúgy drukkolok a Compact Disconak,Barbeenak,SP Maradnék száma is nagyon tetszik!
2012. április 18. 12:46
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Young-G
Punnany Massif: Pécs Aktuál X (mivel pécsi vagyok) xDD HAJRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! <33333333
Punnany Massif: Pécs Aktuál X (mivel pécsi vagyok) xDD HAJRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! <33333333
2012. április 18. 14:48
Már alig várom, hogy menjek!!! Már megéri Pixie Lott miatt...
)
2012. április 18. 15:17
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.04.17. 16:33)
Ez még a Bravo Ottónál is gázabb.De hát mit is vártunk a Vivától?SP-n,Fluoron,Barbeen meg Young G-n (alias VV Béci) már meg sem lepődök,mivel ők a Viva színvonalát tükrözik.Lolácskát idén hogy hogy nem jelölték?Arról a Polar dear-ról,a Hősökről ,a Punnany massifról,a The hated tomorrow-rólmeg a DSP-ről még nem is hallottam,de szerintem nagy veszteség nem is ért.Amúgy meg minden évben ugyanazokat jelölik.A műsorvezető remélem,hogy Random Marci lesz, a szárfellépő pedig lehetbe inkább Rebecca Black
,a Comet színvonalához tökéletesen passzolnak.Akiknek szurkolok:Janicsák Veca és Tóth Gabi.Gabinak lehet,hogy kihívó a stílusa,de lagalább ő tényleg tud énekelni a Vivás ripacsokkal ellentétben.
SP,Fluor és Barbee mostantól minden nap kb.20x ki fogják írni a Twitterre meg a Facebook oldalukra,hogy szavazzonak rájuk.
SP,Fluor és Barbee mostantól minden nap kb.20x ki fogják írni a Twitterre meg a Facebook oldalukra,hogy szavazzonak rájuk.
A Punnany Massif Magyarország legelismertebb hip-hop csapata, miattuk is elismert a pécsi zene. Őket nem kellene leszólni, ha nem ismered. Mert az jogos, hogy SP, Fluor meg a Young G féle kultúrhulladékok csak megszégyenítenek mindent, ami zene, de a Punnany pont nem. Jó pár éve csúcson vannak, külföldön is népszerűek, csak eddig nem játszotta őket a VIVA.
2012. április 18. 15:29
Ez a lista nagyon gáz.
Van pár értelmes előadó közte, de összességében egy vicc. Megújult a VIVA, de ugyanolyan gagyi maradt, mint korábban. Sőt, az ilyen Sanyócákkal, meg RandomMarcikkal meg égőbbek lettek.
Férfi előadó: Fehér Balázs (már csak a The Carbonfools miatt is)
Női előadó: Janicsák Veca (egyértelmű...)
Új előadó: Polar Dear (de mindenki gáz
)
Együttes: Children vagy Compact Disco (de úgyis a házi zenekaruknak adják..)
Videoklip: Pécs Aktuál X (nem fogják megkapni, mert SP-nek adják....de hát a Comet ilyen..semmitmondó bohócdíj)
Férfi előadó: Fehér Balázs (már csak a The Carbonfools miatt is)
Női előadó: Janicsák Veca (egyértelmű...)
Új előadó: Polar Dear (de mindenki gáz
Együttes: Children vagy Compact Disco (de úgyis a házi zenekaruknak adják..)
Videoklip: Pécs Aktuál X (nem fogják megkapni, mert SP-nek adják....de hát a Comet ilyen..semmitmondó bohócdíj)
2012. április 18. 15:37
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Andrew Lang @ 2012.04.18. 15:17)
A Punnany Massif Magyarország legelismertebb hip-hop csapata, miattuk is elismert a pécsi zene. Őket nem kellene leszólni, ha nem ismered. Mert az jogos, hogy SP, Fluor meg a Young G féle kultúrhulladékok csak megszégyenítenek mindent, ami zene, de a Punnany pont nem. Jó pár éve csúcson vannak, külföldön is népszerűek, csak eddig nem játszotta őket a VIVA. 
Akkor ezért bocsi,azt hittem,hogy ők is ilyen Vivás "sztárok",de akkor bocsi,visszaszívtam,legalábbis a rájuk vonatkozó részt.
2012. április 18. 15:43
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.04.18. 15:37)
Akkor ezért bocsi,azt hittem,hogy ők is ilyen Vivás "sztárok",de akkor bocsi,visszaszívtam,legalábbis a rájuk vonatkozó részt.
Nincs semmi gond. Egyébként így "újult meg" a VIVA, néha leadnak egy-két szakmailag elismert dalt, hogy ne mindig a házi "tehetségeik" menjenek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: