Rihanna utálja a saját hangját
2012. április 17. 16:09
Mi?
Amikor Magyarországon volt azt (is) figyeltem, hogy még beszélni is milyen szépen tud
Rajta a beszédhang is tökéletes!!
2012. április 17. 16:10
Ez aztán egy nagyon nagy probléma. -.- Bár a telefonba senki sem szereti a hangját, de megnyugtatom Rihannát, mert én így is-úgy is utálom a hangját (legyen szó koncertről, videó klippről vagy valami másról). >.<
2012. április 17. 16:13
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.17. 12:21)
Az agyon tuningolt hangjától nincs véletlenül rosszul?XD Ami persze nem is a sajátja. Úgyhogy eléggé képmutatás azt állítani, hogy a beszédhangjától rosszul van, de az autotunetól nem. Vicces, azért.XD Én egyiket sem bírom hallgatni.XD
Idézet
http://starity.hu/forum/topik/317955-rihanna-utalja-a-sajat-hangjat/valasz/2986734/
Mert te annyira jó vagy, mi?
2012. április 17. 16:19
Idézet (Alex 1992 @ 2012.04.17. 16:13)
Mert te annyira jó vagy, mi?
TISZTA SZÁNALOM VAGY BASSZUS!!
Ha hallottad vna decemberben olyan show-t lenyomott Pesten és basszus hallgani lehetett, hogy NEM playback 
Sajnálom, hogy elmondtuk a véleményünket.
2012. április 17. 16:22
Ha ő mondja... de szerintem sincs olyan rossz beszédhangja!
2012. április 17. 16:45
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Annyira vártam már a sok kedves hozzászólást, hogy "már ketten vagyunk, mert én is utálom a hangodat...stb." ezt azért kell, hogy egyre több hozzászólása legyen egyeseknek, vagy mi?? 
lehet Rihannát bántani az öltözködése és a stílusváltása miatt (ami nekem sem tetszik), de az baromság, hogy nem tud énekelni!!!!
igenis tud énekelni!
lehet Rihannát bántani az öltözködése és a stílusváltása miatt (ami nekem sem tetszik), de az baromság, hogy nem tud énekelni!!!!
2012. április 17. 16:59
Lehet hogy idegesiti a hangja mondjuk nem értem miért vannak ilyen emberek...
2012. április 17. 17:34
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Szép hangja van, de a itt a beszédhangjáról van szó ami tényleg furi. Vagy inkább talán aranyos.
2012. április 17. 17:46
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Én se szeretem a hangomat.
2012. április 17. 17:55
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Én is utálom visszahallgatni, valahogy nem tetszik
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: