Meisa Kuroki első babájával várandós
2012. április 17. 19:38
Gratula, örülök, legyenek boldogok a kicsivel!! 1 min.. KI EZ A CSAJ???
2012. április 17. 19:47
Terhes?
Most ledöbbentem... nem gondoltam volna, hogy egyrészről ilyen fiatalon, másrészről Jintől? És igen, sajnos nekem is egyet kell értenem az előttem hozzászólókkal; egy kicsit érdekházasság szaga van. De azért sok boldogságot, remélem nem követtek/követnek el nagy hibát ezzel a házassággal, és azért legalább egy kicsit szeretik egymást!
Most ledöbbentem... nem gondoltam volna, hogy egyrészről ilyen fiatalon, másrészről Jintől? És igen, sajnos nekem is egyet kell értenem az előttem hozzászólókkal; egy kicsit érdekházasság szaga van. De azért sok boldogságot, remélem nem követtek/követnek el nagy hibát ezzel a házassággal, és azért legalább egy kicsit szeretik egymást!
2012. április 17. 19:51
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez nagyon jó hír.
Örülök neki. ^^
Aki meg nem ismeri minek írogat ide?-.- Csak hogy növelje a hozzászólásait??
Örülök neki. ^^
2012. április 17. 19:54
Idézet (Jenny Lawliet @ 2012.04.17. 19:51)
Ez nagyon jó hír.
Örülök neki. ^^
Örülök neki. ^^
Igen
2012. április 17. 21:40
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Sok boldogságot, szerintem remek anya lesz! 
Japánban az érdekházasság fogalma nem annyira ritka és visszataszító mint ahogy errefelé látják az emberek... - az előttem erről szólóknak
Japánban az érdekházasság fogalma nem annyira ritka és visszataszító mint ahogy errefelé látják az emberek... - az előttem erről szólóknak
2012. április 18. 18:04
Én örölök hogy boldogok együtt mert tényleg öszeilenek és tényleg szép pár arról nem is beszélve hogy imádom a filmjeiket is a zenéiket remélem a gyerek is egészséges lesz.
És a kötekedökel közölném ez véletlenőlse érdek házaság a zenei stílusokon és a személyiség-őkön is látszik,És ha tényleg nem jin-től lene akkor nem azt mondta volna Mei az interju-ba.
És a kötekedökel közölném ez véletlenőlse érdek házaság a zenei stílusokon és a személyiség-őkön is látszik,És ha tényleg nem jin-től lene akkor nem azt mondta volna Mei az interju-ba.
2012. április 19. 20:09
Jesszusom, már is? Nos gratulálok neki. Meisa egy csodálatos ember és énekesnő is. Sok boldogságot.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: