Májustól kapható Selena Gomez parfümje
2012. április 16. 18:49
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
szép az üveg gratulálok selenának hogy idáig eljuttott
2012. április 16. 18:58
Szerintem kicsit túlcsicsázott az egész, habár mindenkinek más ízlése van. Lehet, hogy jó illata lesz vagy van, de az üvege alapján nem igazán fogott meg.
2012. április 16. 19:00
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
szerintem nagyon jól néz ki és Selena ízlését ismerve biztos szuper parfüm lesz
2012. április 16. 19:06
|
|
Réka és Dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 168049 offline
|
Erre kiváncsi leszek...az üveg nagyon szép...bizom Selena, és a rajongói izlésében
2012. április 16. 19:09
Utálom Szalonnát, de ez a parfümje szerintem nagyot fog szólni. Az üvegcse első ránézésre is szuper, és szerintem remek illata is lehet. Bár ezekkel az árakkal mindig úgy beletrafálnak......40-50 dollárárt még a legnagyobb, és legelvakultabb rajongók sem vesznek parfümöt, főleg a gazdasági válság kellős közepén.
2012. április 16. 19:14
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
háát nem tudom.. lehet hogy jó illata lesz de az üvege nagyon giccses lett szerintem..
2012. április 16. 19:15
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Az üvege jól néz ki, de utálom az ananászt meg a málnát is. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből. Mindenképpen meg akarom szagolni.
2012. április 16. 19:17
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
De jól az üvege... És az illata... mennyei lehet.
2012. április 16. 19:20
nekem ez kell. *.* ezres, hogy megveszem. pont most olvastam újságban is az illatot, és láttam a képet. az illata biztos nagyon finom, már így olvasásra oda vagyok érte, és az üveg kívülről is szép, kreatív, és viszonylag nagy is.
2012. április 16. 19:32
|
|
bianka__girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 171048 offline
|
Sorry Selena rajongók de ezt a csajt ki nem álhatom...mindig azokkal foglalkozik és azokkal jár akik a leg felkapottak a tinik körében!pl:ott volt a jonas brothers mikor ők voltak a menők Nick Jonas-szal kavart,ott van Demi amikor a camp rock volt a menő sülve-főve vele volt és most Justinnal jár ez a csaj kivan éhezve a hírnévre! és hogy a parfümöt ki ne hadjam biztos olyan szörnyű mint aki a nevét adta hozzá.Selena énekelnii nem tud,szinészkedni egy nagyon nagyon kicsivel jobban tud.!!! ez az én véleményem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: