A bosszúállók — ki kicsoda?
2012. április 16. 18:03
|
|
vinvirivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.14. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 60844 offline
|
Nagyon jó kis cikk lett! Már alig várom, hogy megnézhessem a moziban! Amúgy Vasember a kedvencem,gondolom most mindenki meglepődött főleg, ha megnézte az avataromat.
2012. április 16. 18:14
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Nagyon jó lett ez a cikk gratulálok
2012. április 16. 19:13
Nagyon várom, mind a színészeket, mind a hősöket imádom. Team Loki <3
2012. április 16. 19:47
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.04.16. 17:11)
Az pedig hogy kedvenc színész miatt nézek meg egy filmet, ami nem tetszik, még helyén való. Ilyen egy jó fan:koccint:
Egy jó fan tényleg ilyen,ebben megegyezhetünk.
Viheted Sólyomszemet,nekem meg megmarad Amerika Kapitány.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 16. 19:51
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (N.k @ 2012.04.16. 19:47)
Egy jó fan tényleg ilyen,ebben megegyezhetünk.
Köszi.
N.k
2012. április 16. 21:56
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Elsőnek a Hihetetlen Hulk végén jelent meg Coulson ügynök hogy majd ő segít, majd a Vasember 2 végén ekkor még nem gondoltam ezt a filmet. Később jött a Thorban is, és lefoglalta a Jane dolgait. De az Amerika kapitány végén Jézusom
utána már elkezdte a fantáziámat felkelteni. Most meg már mindenem át van állítva Bosszúállókos témára
Nekem is a nagy favoritom belőle Amerika kapitány
ne elenszenvezééé vele,
mert jó színész
habár mindenkinek más a véleménye meg az ízlése is, amúgy visszatérve szerintem ez jó ahogy van. Mindenki kap majd szerepet (vagy is remélem).
2012. április 16. 22:00
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Idézet (marvellany írta: )
Nekem is a nagy favoritom belőle Amerika kapitány
ne elenszenvezééé vele,
mert jó színész

már mint Chris Evans de ezt gondolom gondolod
N.k
2012. április 17. 12:13
Gratula a cikkhez!
Tény, hogy Christ nem a tehetségéért szeretik, de azért nem lehet rá azt mondani, hogy egy tehetségtelen figura, mert bár keveset, de valamennyivel jobban ért ehez a szakmához a mai jött-ment sztárokhoz képest...
Bár azt nem tudom még most sem felfogni, hogy Scarlett Johansson mit is keres a cikkben, eleve a filmbe sem tettem volna őt be, nem mondom, hogy tehetségtelen, de irritáló a személyisége...
Chris Hemsworth és Jeremy Renner azok akikért megéri megnézni ezt a filmet, mert bár imádom és szeretem Evanst, messze a leggagyibb alakítása volt az Amerikai kapitányba...
Tény, hogy Christ nem a tehetségéért szeretik, de azért nem lehet rá azt mondani, hogy egy tehetségtelen figura, mert bár keveset, de valamennyivel jobban ért ehez a szakmához a mai jött-ment sztárokhoz képest...
Bár azt nem tudom még most sem felfogni, hogy Scarlett Johansson mit is keres a cikkben, eleve a filmbe sem tettem volna őt be, nem mondom, hogy tehetségtelen, de irritáló a személyisége...
Chris Hemsworth és Jeremy Renner azok akikért megéri megnézni ezt a filmet, mert bár imádom és szeretem Evanst, messze a leggagyibb alakítása volt az Amerikai kapitányba...
2012. április 17. 19:26
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Május 1-én pedig megjelenik a Soundtrackje is, amin pl. lesz új Papa Roach nóta és szinte csak rock előadók tömkelege.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.