VV Veronikát édesapja is verte
2012. április 16. 21:12
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
igen én is sajnálom...
2012. április 16. 21:48
Az ilyet nem tudom sajnálni, csak magának köszönheti hogy ha képtelen felismerni a jeleket másodjára. Gyerekként nem sokat tehet ellene oké, de felnőtt (?) fejjel talán kapcsolhatott volna idejében. Vagy csak médiafogás volt a kapcsolat, azért húzta? Így járt...
2012. április 16. 22:36
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Sajnálom Veronikát, mert nem lehetett könnyű neki gyermek fejjel elviselni az édesapja bántalmazását, de igazán tanulhatott volna a hibájából, hogy másodjára ne essen bele ugyanabba a csapdába.
2012. április 17. 08:44
|
csodálkozóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 168681 offline
|
Veronikát letagadnám, ha az én gyermekem volna. Az egész élete egy ciki...
2012. április 17. 15:22
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Elég hülye volt. Meg is csalta, nem szerette.
Elkerülhető lett volna ez az egész.
Bár mondjuk, előbb is megtudta volna tenni Cris. A szakítás hozta ki belőle.
Egyébként a fiatalkorát sajnálom, a mostanit nem.
Elkerülhető lett volna ez az egész.
Bár mondjuk, előbb is megtudta volna tenni Cris. A szakítás hozta ki belőle.
Egyébként a fiatalkorát sajnálom, a mostanit nem.
2012. április 17. 17:04
Azért szerencsétlen nö.....A legtöbb ilyen holtbéna ember a gyerekkora miatt lesz sérült mint pl Veronika
2012. április 17. 18:16
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Én utálom az összes VV sztárt, de azért sajnálom Veronikát..:|
2012. április 17. 21:33
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Ezt az újságban olvastam. Meg állítólag az is közrejátszott a válásban, hogy Veronikát az apja folyamatson fiúként nevelte meg iylesmi, és ezt az anyja megelégelte, meg hát ugye a házaspárral is voltak problémák. Sajnálom szegényt ... :'/
2012. április 19. 12:00
|
kajakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 151491 offline
|
Nem tudom sajnálni Veronyikát!Aki 106-odjára is vissza fogadta + elküldte a fiút és közben több meleg ágyban is megfordult (lásd Peti és még lehetet más is)az ne rinyáljon ha kap két sallert.
Aki félholtra van verve az nem fekszik a korházban kisminkelt -kirittyentet arccal.
Nyolcnapon túli sérülése van?? Hát behalok a röhögéstől. Már egy epeműtét után három napra haza küldik a beteget.
Aki félholtra van verve az nem fekszik a korházban kisminkelt -kirittyentet arccal.
Nyolcnapon túli sérülése van?? Hát behalok a röhögéstől. Már egy epeműtét után három napra haza küldik a beteget.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: