VV Cristofel: „Úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni!”
2012. április 16. 21:24
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
pffffffffffffffffffffffff!!! remélem feljelenti és megy a börtönbe! nagy a képre de mire is?? nincs tisztában a dolgokkal egyáltalán! EGÓja az van látom nem is kicsi...nagyképű kubai pöcsfej!!!!!!!
2012. április 16. 21:52
Valaki csináljon már nutellát a mogyoróiból... Komolyan, ennél butább ember nem sok van, ez már nem röhejes, hanem szánalmas. Keressen magának olyan csajt aki nem a shoppingolással edz, garantálom hogy visszanyal majd a fagyi. Nekem például vannak boxoló meg küzdősportos barátnőim, szívesen megnézném velük mihez kezdene
Vagy inkább hogy a lányok vele
2012. április 16. 22:33
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Mégis mire vinné az életben? Nem fogják örökre haknira hívni, főleg nem ezután az eset után. Ráadásul még rendes munkája sincs. A börtönben lesz neki a legjobb, ezt neki is be kéne látnia. Egyébként szerintem valami súlyos gond van az elméjével, hogy úgy gondolja, amit tett az nem bántalmazás...
2012. április 17. 12:38
|
|
dórisweet12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 155090 offline
|
Ezt most komolyan gondolta!?
2012. április 17. 14:36
az ja sokan szeretnek. néztél tükörbe? nem ártana.
sokra fogja vinni? hát nem ezen a bolygón.. el van tévedve:D
sokra fogja vinni? hát nem ezen a bolygón.. el van tévedve:D
2012. április 17. 15:26
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Mire viszi? Megver egy újabb kacsát?
Veronika neme szerint mégiscsak nő, és ezt nem szabadott volna megtennie Crisnek.
Az egész dologtól már hányingerem van.
Ahogy Cris bután nyilatkozik, és nem érzi a kijelentéseinek a súlyát.
Veronika neme szerint mégiscsak nő, és ezt nem szabadott volna megtennie Crisnek.
Az egész dologtól már hányingerem van.
Ahogy Cris bután nyilatkozik, és nem érzi a kijelentéseinek a súlyát.
2012. április 17. 17:08
Te jó ég hogy lehet valaki ennyire buta és még ö fogja sokra vinni???????????
Ez lenne a legszomorubb hova süllyedne akkor az emberiség ha az ilyen semmi emberek vinnék sokra...
És megkérdezhetem hogy miben??Az én szememben az viszi sokra aki tesz is valami értelmeset és OKOS hát ö nem az
Ki szereti öt remélem tini lányokra célzott nem tudom elképzelni ki szeretheti öt...
Ez lenne a legszomorubb hova süllyedne akkor az emberiség ha az ilyen semmi emberek vinnék sokra...
És megkérdezhetem hogy miben??Az én szememben az viszi sokra aki tesz is valami értelmeset és OKOS hát ö nem az
Ki szereti öt remélem tini lányokra célzott nem tudom elképzelni ki szeretheti öt...
2012. április 17. 18:27
"Nem bántottam Veronikát, csak megpofoztam, és felnyomtam a falig"
tényleg "nem bántotta"...-.-
tényleg "nem bántotta"...-.-
2012. április 17. 18:52
|
|
Dókacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 134395 offline
|
Az már eleve szörnyű, hogy ezt gondolja magáról, de a legrosszabb az hogy néhány ember tényleg ezért szereti...
Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy ha neki az nem bántás amit tett, akkor az ő fogalmai szerint mi bántás.
Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy ha neki az nem bántás amit tett, akkor az ő fogalmai szerint mi bántás.
2012. április 17. 19:48
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Undorító ez az ember, és azok is akik isenitik. Ha Veronika "megérdemelte" a verést(igen, mert ez az volt, hülye emberek) akkor ez is megérdemelné. Vigasztal a tudat, hogy úgyis eltűnik a süllyesztőbe maximum 3 hónap múlva.
2012. április 18. 17:04
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Ha a sötétség fájna, vagy bármit is érezne elméje korlátoltságából, szegény Cristofel a falat kaparná. Vagy inkább falnak menne, minthogy tovább kelljen élni saját testében.
Szegény nagyon buta.
Szegény nagyon buta.
2012. április 18. 20:38
Hát persze hogyszeretünk...annyira, hogy virágot is vinnék a sírodra! :-D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: