VV Cristofel: „Úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni!”
2012. április 16. 18:29
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
"Nagyon boldog vagyok így, mert nekem jövőm van! Határozott srác vagyok, és úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni! " XDXDXDXD NEEEEEEE neeeeeeeee komolyan??? az mit képzel magáról??? XDDDDXDXD
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 16. 18:35
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ilyen egy undorító, beképzelt, egoista figurát...pff..
Nem értem mire veri ennyire magát. Egyébként szerintem nagyon undorító dolog, mégcsak megpofozni is egy nőt.! Remélem a börtönbe jut...
2012. április 16. 18:37
Holly Keller...
Én csak kifejtettem a véleményemet, de te már is azt kívánod, hogy pofozzanak fel engem. Ha így állunk, akkor én is remélem, hogy a te arcodat is érni fogja egy jó nagy pofon. Ennyi. Nem vitatkozok tovább.
Én csak kifejtettem a véleményemet, de te már is azt kívánod, hogy pofozzanak fel engem. Ha így állunk, akkor én is remélem, hogy a te arcodat is érni fogja egy jó nagy pofon. Ennyi. Nem vitatkozok tovább.
2012. április 16. 18:40
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Azért ne túlozzunk... Semmire sem vagy jó és semmire sem fogod vinni, pláne, ha nőket versz!
selena_taylor_fan
2012. április 16. 18:45
Idézet (Star96 @ 2012.04.16. 18:37)
Holly Keller...
Nem én mondtam azt, hogy jó, ha egy nőt megverünk, hanem te, de nekem édesmindegy.XD
2012. április 16. 18:47
pff ! szánalmas ez a gyerek! az egész nagy hű-hó,hogy megverte Veronikát, semmi más nem volt, csak egy nagy REKLÁM! hányingerem van tőle!
Hát persze, hogy úgy érzed Drága Cristofel, hogy sokra fogod vinni, mert már mindenki ezen csámcsog..Mennyit fizettek ezért neki?? ; ) azért arra kíváncsi lennék...
ennyi...ez az én véleményem..!
Hát persze, hogy úgy érzed Drága Cristofel, hogy sokra fogod vinni, mert már mindenki ezen csámcsog..Mennyit fizettek ezért neki?? ; ) azért arra kíváncsi lennék...
ennyi...ez az én véleményem..!
selena_taylor_fan
2012. április 16. 18:48
csakis...
ha így halad biztos! -.-
kubai majom..
ha így halad biztos! -.-
kubai majom..
2012. április 16. 18:50
|
|
Réka és Dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 168049 offline
|
Hát azzal, hogy megverte Veronikát, nemhiszem, hogy sokra vinné...!!
2012. április 16. 18:55
remélem kap büntetést, v ha Damu kapott, akkor ő nem fog????, miközben még olyan hülye is h beismeri????
selena_taylor_fan
2012. április 16. 18:55
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ekkora egy..
Inkább nem írom le azt a szót amivel szívesen jellemezném,mert tuti tiltás lenne a vége az meg nem hiányzik.
Nem bántottam Veronikát, csak megpofoztam, és felnyomtam a falig!”
Nem bántotta???Akkor ezt mégis minek nevezné?
A képen is látszik mennyi esze van ennek a szerencsétlennek.
Kubai macsó..jó,hogy Istennek nem képzeli magát.Nagyon remélem hogy lecsukják,jót tenne neki pár év a hűvösön.
Nem bántottam Veronikát, csak megpofoztam, és felnyomtam a falig!”
Nem bántotta???Akkor ezt mégis minek nevezné?
A képen is látszik mennyi esze van ennek a szerencsétlennek.
Kubai macsó..jó,hogy Istennek nem képzeli magát.Nagyon remélem hogy lecsukják,jót tenne neki pár év a hűvösön.
2012. április 16. 19:00
"Úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni!
Akkor rosszul érzed Cristofel! Számíthat rá hogy ez a bukszaszájú r****c fel fogja jelenteni. Akkor meg már nem fogja sokra vinni annyi szent! Erre büszke hogy megvert egy nőt? Nem akarom Veronikát védeni de én az ő helyében inkább elásnám magam mélyen...
selena_taylor_fan
2012. április 16. 19:08
|
|
Mekii.8Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 172760 offline
|
Sokra fogod vinni??? Akkor nem a nőket verni öcsém... Szánalom hogy 18 évesen mit csinál ez a hülye gyerek..-.-" Nem bántotta Veronikát... Áááá nem csak enyhén megfojtotta.-.-" El kéne gondolkoznia magán meg a saját életén mert hogy 18 évesen ilyenek csinál az borzalom.-.-" A nagy kubai macsó csak menne börtönbe és b*sznák meg jól... És úgy lehetne terjeszteni hogy a töltött kubai
Amúgy meg remélem Veronika feljelenti és börtönbe megy legalább őt is felnyomnák a falra.xD
2012. április 16. 19:21
Mi én nem...ehhez hozzá sem tudok fűzni semmit. Le kéne taposni az egóját az alvilágba.
2012. április 16. 19:29
|
|
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline
|
Sokra fogja vinni? Inkább sűllyedne el szégyenébe... Ha nem is ütötte agyon Veronikát az én szemembe a legundorítobb dolog ha egy férfi megüt egy nőt. Szánalmas retek... A börtönbe vinné sokra -.-"
2012. április 16. 19:30
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Őőő és mit szeretnek benne az emberek?Hogy beképzelt felfúj hólyag?
Meg könyörgöm mire vinné??Talán Rocky Balboának érzi magát hogy megverte szerencsétlen Veronikát, pedig őt se bírom de azért nem kellett volna megütni
selena_taylor_fan
2012. április 16. 19:31
Amúgy remélem szereti a pasztellszíneket és a ronda barnát, mert a jövőben remélhetőleg sokáig azt fog viselni.
2012. április 16. 19:38
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Istenem, de jót röhögtem most x'DDDDD
2012. április 16. 19:48
|
Liliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 341 Csatolások: 300 Azonosító: 137663 offline
|
Szerintem nagyon el van tévedve -.- még hogy jól tette, hát nem.. A lehető legrosszabbul tette!! Ezzel szerintem NEM viszi sokra... Max ha így folytatja akkor esetleg a börtönbe viszi magát.. Szánalmas, és nevetséges...
selena_taylor_fan
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.