Ennek aztán van önbizalma. -.-
Nem tudom mire ilyen nagy az arca.
Most már remélem, hogy elviszik a rendőrök.
VV Cristofel: „Úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni!”
2012. április 16. 15:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
2012. április 16. 15:35
|
|
exxszonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 169644 offline
|
Hülye semmire kellő ember
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 16. 15:41
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Milyen büszke magára ez a gyökér, sokra viszi majd a sitten az tuti. Remélem az ilyen oda kerül, haknizni járnak ezekre kíváncsi valaki?
Mintha minimum hollywoodi sztárok lennének úgy kezelik ezeket a férgeket.
Mintha minimum hollywoodi sztárok lennének úgy kezelik ezeket a férgeket.
selena_taylor_fan
2012. április 16. 16:05
|
|
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline
|
sokra fogja vinni?
nemár, szakadok xdddddd hol, a börtönben? -.-...(Y)
selena_taylor_fan
2012. április 16. 16:17
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Úgy van Cristofel, legyél büszke arra, hogy megütöttél egy nőt.
"Nem bántottam Veronikát, csak megpofoztam, és felnyomtam a falig!”
Eszetlen, a megpofozás és a falhoz szorítás nem bántás?
Annyira elegem van már ebből a kubai macsóból, hogy az már hihetetlen. Remélem Veronikának volt esze és feljelentette. Megérdemelne 3 évet a hűvösön. Ott aztán helyre raknák. Nyomban észhez térne, azt hiszem.
"Nem bántottam Veronikát, csak megpofoztam, és felnyomtam a falig!”
Eszetlen, a megpofozás és a falhoz szorítás nem bántás?
Annyira elegem van már ebből a kubai macsóból, hogy az már hihetetlen. Remélem Veronikának volt esze és feljelentette. Megérdemelne 3 évet a hűvösön. Ott aztán helyre raknák. Nyomban észhez térne, azt hiszem.
Pandus
2012. április 16. 16:18
Idézet
Nem bántottam Veronikát, csak megpofoztam, és felnyomtam a falig!
jaj hát ezt nem bírtam ki röhögés nélkül
2012. április 16. 16:21
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Remélem egyszer valaki olyan jön vele a szembe a utcán aki nem autó gramm ért megy oda ha nem azért hogy behúzón neki egy akkorát hogy a betont le csókolja aztán mondhatja szevasz öcsém! meg a másik úgy érzi sokra viszi és ezzel mire célzott több nőt fog püfölni?
2012. április 16. 16:22
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Ez az ember(??!!) mekkora egy retardált.
Nem szeretem Veronikát, de amit tett semmiféleképpen nem helyes. És még büszke is rá..
Gratulálni tudok csak neki!
Még, hogy sokra viszi..egy giliszta többre vinné,mint ő..-.-""
Nem szeretem Veronikát, de amit tett semmiféleképpen nem helyes. És még büszke is rá..
Gratulálni tudok csak neki!
Még, hogy sokra viszi..egy giliszta többre vinné,mint ő..-.-""
2012. április 16. 16:22
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
megláttam a címet, és elkezdtem röhögni! 
Amúgy meg: Nem bántottam Veronikát, csak megpofoztam, és felnyomtam a falig!
Drága Cristofel! Szerintem mit jelent, a bántani szó? Komolyan mondom, ennyi buta embert... Ketrecbe kéne zárni őket, és elrettentő példaként mutogatni az embereknek...
Amúgy meg: Nem bántottam Veronikát, csak megpofoztam, és felnyomtam a falig!
Drága Cristofel! Szerintem mit jelent, a bántani szó? Komolyan mondom, ennyi buta embert... Ketrecbe kéne zárni őket, és elrettentő példaként mutogatni az embereknek...
Pandus
2012. április 16. 16:26
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
Álmodik a nyomor....
2012. április 16. 16:40
|
|
Merkatz barbaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 162409 offline
|
cristofeltől hányok,esetleg az utcán végzi
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.