VV Cristofel: „Úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni!”
2012. április 16. 12:57
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Hát nagyon jól érzi
2012. április 16. 13:01
Én meg azt érzem, hogy 5 percen belül eljövök a géptől...
Cristofel még papucsállatkaként sem vinné sokra
Cristofel még papucsállatkaként sem vinné sokra
2012. április 16. 13:05
Jah, sokra viszi......
Olyan nagyképű, és azt hiszi, hogy hú de nagy gádzsi vagyok, meg minden, de nincs azzal tisztába, hogy szégyen!!!!
Olyan nagyképű, és azt hiszi, hogy hú de nagy gádzsi vagyok, meg minden, de nincs azzal tisztába, hogy szégyen!!!!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 16. 13:30
Az ő képességeivel esetleg bekerülhet a Kis növényhatározóba a taplók és mohák közé.
2012. április 16. 13:46
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Milyen jövőről beszél a 8 osztályával?
(lehet h kevesebb)...nagyon sokat képzel magáról...
2012. április 16. 13:57
|
|
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline
|
Igen én is úgyérzem még sokra viheti.....a WC-n!!!:PSzánalmas egy ember..
2012. április 16. 14:12
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Jézusom ekkora feje nem lehet egy embernek... Olyan port kavart amit nem igazán lehet leülepeszteni. És még van pofája pofátlankodni.. Lenne hozzá egy-két keresetlen szavam. Igaz nem akarom Veronikát védeni, de nagyon utálom ha egy ember nem fér már be az ajtón az egójától! Meg mi az már hogy sokra viszi, max a börtönbe beállhat a konyhás néni mellé.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 16. 14:15
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Ez a hülye gyerek ugye viccel???Eddig se vitte semmire most se fogja!!!Meg kik azok a hülyék akik azt mondták neki hogy jól tette hogy megvert egy nőt??Mert,szerintem Veronika nem érdemelte meg hogy így bánjanak vele akármit is csinált!!Ez a Cristofel egy utolsó féreg egyszerűen szánalmas beképzelt,bunkó undorító!!!!
2012. április 16. 14:16
" Miután jól megverte exbarátnőjét, VV Veronikát, még jobban is érzi magát. Állítása szerint az emberek nagyon szeretik így is, és megértik, amit tett. "
Szánalmas barom -.-" aki erre azt mondja h "jól tette" arról inkább nem írnám le a véleményemet,de szintén pihent agyú aki ilyet mond -.-"
Szánalmas barom -.-" aki erre azt mondja h "jól tette" arról inkább nem írnám le a véleményemet,de szintén pihent agyú aki ilyet mond -.-"
2012. április 16. 14:17
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Van önbizalma....Szánalom még hogy sokra vinni, na erre kíváncsi vagyok!!!
2012. április 16. 14:21
Önbizalomban nem szenved hiányt az biztos. Amúgy meg ki az aki szereti?
2012. április 16. 14:24
Nem fogj sokra vinni, és az emberek utálják...
-.-
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.