Miután jól megverte exbarátnőjét, VV Veronikát, még jobban is érzi magát. Állítása szerint az emberek nagyon szeretik így is, és megértik, amit tett.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Cristofel: „Úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni!”
2012. április 16. 09:07
|
|
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline
|
Aztaa!!Megverte és az emberek egyet értenek vele??!! o.O Mennyi szihopata ember van...Cristofelről meg csak annyit,hogy ez már beképzeltség...mondjuk az már látszott a villáben...
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 16. 09:19
Határozott? Jah, határozottan unintelligens és suttyó. Sokra vihetné? A mit? Azt, hogy kiváló alanya lenne egy szociálpszichológusnak? Csak tudnám, mire ilyen nagyképű?!
2012. április 16. 09:21
Nagyon boldog vagyok így, mert nekem jövőm van! Határozott srác vagyok, és úgy érzem, nagyon sokra fogom vinni! Hála a Jóistennek, még nem kerestek a rendőrök, remélem, nem is fognak, de ha Veronika feljelentett, állok elébe!” -
Hogy mit fogsz csinálni? Sokra vinni? Persze mint börtöntöltelék, mert remélem oda jutsz te bunkó, beképzelt, szadista p@raszt. Agyad nulla körülbelül és akiknek még ezek után is szimpatikus vagy veled lehetnek egy szinten te egysejtű.
Gondolom a szüleid büszkék rád. De én a helyükben a föld alá süllyedtem volna ha ilyen gyerekem lenne. Ilyen semmirekellő, tanulatlan barom. Remélem feljelent a kacsacsőrű. Mert megérdemelnéd, hogy lecsukjanak jó pár évre és ne halljuk felőled még vagy millió évig. Szánalmas vagy...inkább takarodj el dolgozni, akkor lesz is valami hasznod, mert így nem sok van.
Hogy mit fogsz csinálni? Sokra vinni? Persze mint börtöntöltelék, mert remélem oda jutsz te bunkó, beképzelt, szadista p@raszt. Agyad nulla körülbelül és akiknek még ezek után is szimpatikus vagy veled lehetnek egy szinten te egysejtű.
2012. április 16. 09:27
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Vered a nőket és te fogod sokra vinni?-.-"...nézzél magadra...milyen férfi az,aki megveri a barátnőjét...?:@
2012. április 16. 09:48
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
"Állítása szerint az emberek nagyon szeretik így is, és megértik, amit tett."
Ja ja persze. Egy nőt megverni szerintem szégyen. Hülye állat, már bocs.
Ja ja persze. Egy nőt megverni szerintem szégyen. Hülye állat, már bocs.
selena_taylor_fan
2012. április 16. 09:56
persze,hogy megértik az emberek.én ismegértem.elitélem az eröszakot,de most sajnos azt kell,hogy mondjam Veronika már a villa léte alatt is provokálta állandóan Cristofelt,pedig láthatta volna rajta,hogy egy idióta,és előbb-utóbb elpattan nála a húr!
2012. április 16. 10:14
Idézet
Nagyon szeretnek az emberek! Megértették, amit tettem, és sokan azt mondták, hogy »jól tetted!« Nem bántottam Veronikát, csak megpofoztam, és felnyomtam a falig!
Nem bántotta? WTF?!
Persze, hogy sokra fogja vinni. Csakis ilyen bazári IQ-nuku majmokra van szüksége az embereknek. Én nem tudom, hogy kinek képzeli magát ez a ficsúr, de nem akkora sztár, mint ahogyan ő azt hiszi. Felőlem lehet a Dalai láma, akkor is egy öntelt papucsállatkaként tudnám számon tartani. Milyen változatos a biodiverzitás!XD
2012. április 16. 10:15
itt látszik hogy egy KUBAI ÖNZŐ MAJOM -.-
selena_taylor_fan
2012. április 16. 10:53
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
megáll az ész..tényleg..lehet még nőverő műsort is kapni fog..pff
selena_taylor_fan
2012. április 16. 10:58
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
A legutóbb is ugyanezt a valós tényt jelentettem ki: MIért nem fogja Veronka Krisztifert feljelenteni???
Hát emberekk, gondolkozzunk.
NIncs semmi bizonyitéka testi sértésre, hiszen ha a szilikont megütik, nem marad nyoma
Ennyire banális lenne az egész...
2012. április 16. 11:00
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Várom azt a pillanatot, amikor valaki ezt a senkit fogja boxzsáknak nézni, és úgy alaposan elkalapálja.
Azt is egészen biztosan meg fogják érteni az emberek, és azt fogják mondani, hogy megérdemelte.
Azt is egészen biztosan meg fogják érteni az emberek, és azt fogják mondani, hogy megérdemelte.
2012. április 16. 11:01
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
1.Ki az a hülye,aki szereti ezt a barmot és még helyesli is,hogy megvert egy nőt?
2.Nem bántotta a csajt,csak úgy megverte,hogy kórházba került.
3.Mégis mire fogja vinni? (semmire)Mit fog ez elérni,ami miatt esetleg fel lehet rá nézni? (semmit)
Nagyképű bunkó.Olyan szinten buta és öntelt,hogy az már fáj.Remélem lecsukják,megérdemelné.De nem hiszem,hogy le fogják csukni.Ha a csaj akarta volna,már feljelentette volna.Veronikáról is megvan a véleményem,de ez az embernek nevezett barom nem normális.Megver egy nőt és még büszke is rá.A következő lépés mi lesz?Átmegy a TV2-höt,mint Balekosz?
És Magyarországon az ilyen senkik számítanak sztárnak és ezeket nyomja a média.Akik meg tényleg tehetségesek,elértek valamit és tényleg fel lehet rájuk nézni,azok le vannak sz*va.
2.Nem bántotta a csajt,csak úgy megverte,hogy kórházba került.
3.Mégis mire fogja vinni? (semmire)Mit fog ez elérni,ami miatt esetleg fel lehet rá nézni? (semmit)
Nagyképű bunkó.Olyan szinten buta és öntelt,hogy az már fáj.Remélem lecsukják,megérdemelné.De nem hiszem,hogy le fogják csukni.Ha a csaj akarta volna,már feljelentette volna.Veronikáról is megvan a véleményem,de ez az embernek nevezett barom nem normális.Megver egy nőt és még büszke is rá.A következő lépés mi lesz?Átmegy a TV2-höt,mint Balekosz?
És Magyarországon az ilyen senkik számítanak sztárnak és ezeket nyomja a média.Akik meg tényleg tehetségesek,elértek valamit és tényleg fel lehet rájuk nézni,azok le vannak sz*va.
2012. április 16. 11:07
|
|
hörikeWinter *--* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 3559 Csatolások: 30 Azonosító: 146816 offline
|
Sokra fogja vinni, de miben? Abban hogy veri a nőket?
selena_taylor_fan
2012. április 16. 12:15
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Persze hogy hatalmas jövője van. Ő lesz az új lyuk a sitten a többi állatnak.
2012. április 16. 12:16
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Mibe fogja sokra vinni?! A verésben?! Azt hiszi nagyon kemény csávó,de egy szemét,gusztustalan,majom!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.