Jó a megfigyelőképességed?
2012. április 16. 16:36
Nagyon jó lett ez a cikk Psych a kedvenc sorozatom
Én úgy gondolom magamról h jó a megfigyelő képességem mert minden apróságot észreveszek és vissza is tudok rá emlékezni de azt lehet h csak a jó rövidtávú memóriámnak köszönhetem
2012. április 16. 18:02
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Nagyon jó cikk lett
A felsoroltak közül nekem a Mentalista a kedvencem. Jane karakterét csak szeretni lehet
Nemrég az AXN-en botlottam bele a Sherlock című sorozatba, az is ugyanebbe a kategóriába sorolható. Néha már bosszantó, hogy a főszereplő milyen jó megfigyelőképességgel rendelkezik.
2012. április 16. 18:07
"me:bear changed
i win.
-did you notice the 21 changes?-
WTF"
és tényleg
i win.
-did you notice the 21 changes?-
WTF"
2012. április 16. 18:36
|
Vivien1995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 170234 offline
|
ezjólett.
:D
2012. április 16. 19:26
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Monk és Shawn Spencer!!! <3 Imádom őket!! Eszméletlen vicesek!!
2012. április 16. 20:17
Wow, olvastam a cikket, és mintha totálisan kémkedni tanítana minket!XD Úgyhogy meg kell hagyni, valóban jó cikk kerekedett ki belőle!
A videót végig nézve, hát az én megfigyelőképességem sem a legjobb, bár nagyon fáradt vagyok.XD Egyébként a Sanctuary - Génrejtek című sorozat pár epizódja, pont erre épül rá. Will, az egyik főszereplő egy profilozó, aki minden áldott kis részletet képes észrevenni egy rumlis szobában és kikövetkeztetni nagyjából, hogy mi történhetett. Szeretnék ennyire jó megfigyelő lenni, de sokszor sajnos hebrencs és szétszórt vagyok.
2012. április 17. 18:20
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nagyon érdekesek ezek a dolgok.
jó cikk tényleg
2012. április 17. 19:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (hana001 @ 2012.04.16. 18:02)
Nemrég az AXN-en botlottam bele a Sherlock című sorozatba, az is ugyanebbe a kategóriába sorolható. Néha már bosszantó, hogy a főszereplő milyen jó megfigyelőképességgel rendelkezik.

Igen, Sherlocknak is volna helye a listán. Zavar, hogy Sherlock annyira okos és jó megfigyelő? Ő azért Sherlock, hogy a zsigereiben benne legyen minden. Ha ő is kütyükkel meg fél napos gondolkodás után jönne rá valamire, akkor csak ugyanolyan lenne, mint a többi emberke de ő Sherlock
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. április 17. 21:31
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
jó cikk lett grat. hozzá
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.