Te is irigyled a Mentalista, Monk, Dr. Cal Lightman vagy Shawn Spencer jó megfigyelőképességét, amelyekkel több millió nézőt meghódítottak a képernyő előtt? Neked is lehet jó megfigyelőképességed, csupán csak fejlesztened kell!
A teljes cikkhez kattints ide!
Jó a megfigyelőképességed?
2012. április 16. 07:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
2012. április 16. 08:31
Nagyon jó cikk!! De nekem jó a megfigyelő képességem!
2012. április 16. 11:48
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
jó lett a cikk érdekes
2012. április 16. 14:07
A vidihez kell egy kis angol tudás, de....nem értem hogy miért a nő volt.
Öntözte a petúniáit.....
Huh....fogalmam sincs. xD Úgy látszik, tényleg fejlesztenem kell a megfigyelőképességemet.
2012. április 16. 14:16
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Porcicca @ 2012.04.16. 14:07)
A vidihez kell egy kis angol tudás, de..nem értem hogy miért a nő volt.
Öntözte a petúniáit..
Huh..fogalmam sincs. xD Úgy látszik, tényleg fejlesztenem kell a megfigyelőképességemet. 
A csóka megmondta a videóban, hogy petúniát senki nem locsolgat Május előtt, mert azelőtt nem ültetik el. Ennyi.
2012. április 16. 14:25
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Porcicca nem az a lényeg amit mondanak, hanem hogy képes vagy megfigyelni a hátteret, mert van egy rész, mikor telibe mutatják az egész szobát (emberekkel, háttérrel, mindent együtt), aztán van egy köztes rész, ahol csak a nyomozót mutatják, és akkor cserélődik ki a háttér, és utána mutatják az egészet, immár változásokkal. A lényeg, hogy észre tudod venni, hogy 21 dolog változott a háttérben, mialatt beszél a nyomozópasi.
2012. április 16. 14:25
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem nézem egyiket sem..!!
2012. április 16. 15:36
nagyon jó cikk lett 
régen néztem a Monkot, az egyik kedvenc műsorom volt
régen néztem a Monkot, az egyik kedvenc műsorom volt
2012. április 16. 15:51
Nekem a Monk kivételével az össze nagy kedvencem...Nagyon jó kis cikk lett,sokat lehet belőle tanulni...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: