A fiatal, jóképű színész, engedvén a sajtó és a rajongók nyomásának, megnyílt végre. Egy interjúban mesélt önmagáról, neve eredetéről, stílusáról, és a haját övező furcsa érdeklődést illetően is nyilatkozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kit Harington bemutatkozik
2012. április 16. 02:13
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
2012. április 16. 07:11
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Wow, micsoda kellemes meglepetés! Azt hittem már nem is jelenik meg!
Köszönöm szépen.
Nagyon sokat geccsoltam vele.
2012. április 16. 08:36
Gratulálok Grace a cikkedhezm nagyon szép munkát végeztél. Kíváncsian várom Kit fantasy filmjét, legalább jobban meg fogom ismerni. A "mekis" story pedig egyben szomorú és muris is:) A harlemi mekibe mentek a lánnyal, hogy még biztonsági őrökre is szükség van?!
2012. április 16. 10:37
|
|
|
Idézet (janet7 @ 2012.04.16. 10:32)
Hoppá, ez már cikk

Hoppá! Köszönöm a bókot.
2012. április 16. 12:43
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Wow, azta!
Ez aztán az igényes cikk! És milyen érdekes! Komolyan mondom, ahogy egyre többet tudok meg róla, egyre inkább találom szimpatikusnak és egyre jobban imádom! Ez a srác tényleg egy tünemény, és ráadásul egy igazi tehetség!
Továbbá az is figyelemreméltó, hogy vannak még manapság lovagias férfiak, akik kiállnak a gyengébbik nemért! Gondolva a kortársaimra, ők még jóízűt is nevettek volna, ha kínos szituációba kerülök.
De Kit!!
Olyan szívesen megnéztem volna azt a jelenetet ahogy elveri a tagot!
Ahogy megláttam, gondoltam, hogy te írtad Grace! Nagyon érdekes lett, gratulálok!
Ez aztán az igényes cikk! És milyen érdekes! Komolyan mondom, ahogy egyre többet tudok meg róla, egyre inkább találom szimpatikusnak és egyre jobban imádom! Ez a srác tényleg egy tünemény, és ráadásul egy igazi tehetség!
Továbbá az is figyelemreméltó, hogy vannak még manapság lovagias férfiak, akik kiállnak a gyengébbik nemért! Gondolva a kortársaimra, ők még jóízűt is nevettek volna, ha kínos szituációba kerülök.
De Kit!!
Ahogy megláttam, gondoltam, hogy te írtad Grace! Nagyon érdekes lett, gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. április 16. 16:29
|
|
|
Idézet (Alison Lerman @ 2012.04.16. 12:43)
De Kit!!
Nos, ami azt illeti nem ő verte el a tagot, hanem őt verték el, de büdösül.
Idézet (Alison Lerman @ 2012.04.16. 12:43)
Köszönöm a bókot, örülök, hogy tetszett.
2012. április 16. 16:44
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nagyon jó cikk lett, minden elismerésem a szerzőjének.
Emellett nagyon szimpatikus srácot ismertem meg ebből a pár sorból, látom, hogy nincs elszállva magától, ezt pedig nagyra értékelem
Őszintén remélem, hogy tényleg sokra viszi a jövőben; és nem vágatja le a haját
Emellett nagyon szimpatikus srácot ismertem meg ebből a pár sorból, látom, hogy nincs elszállva magától, ezt pedig nagyra értékelem
Őszintén remélem, hogy tényleg sokra viszi a jövőben; és nem vágatja le a haját
Grace Benning
2012. április 16. 19:06
Legalább ő nem olyan mint a többi beképzelt tini"sztár". Bírom nagyon a srácot! 
Am a cikk szuper lett!
Am a cikk szuper lett!
Grace Benning
2012. április 16. 21:38
|
|
jane199új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 167875 offline
|
jaj hát eszem a kicsi szívét, annyira egy kis cukor baba. áldja meg az ég, legyen hosszú sikeres pályafutása.
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.