Marc Anthony beadta a válókeresetet
2012. április 15. 22:01
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én nem csodálkozom,hogy elfognak válni... de amúgy én is azt hittem,hogy már rég elváltak...
2012. április 16. 07:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát én már azt hittem ,hogy elváltak...
2012. április 16. 09:06
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (SzanduSs98 @ 2012.04.16. 07:03)
Hát én már azt hittem ,hogy elváltak...
Nagyon sokan ezt hitték. Talán azért, mert már Jennifer Lopez is úgy tekintett magára, mint elvált nőre. Egyik nemrégiben sugárzott "Que Viva" epizódban (a most befejeződött latin tehetségkutató) azt mondta Jamie King koreográfusnak, hogy neki ugyan van barátja, de hivatalosan egyedülálló. Mire Marc Anthony nevetve javította ki: "Nem drágám, Te hivatalosan még férjnél vagy."
2012. április 16. 09:36
Azt hittem, hogy a kapuzárási pánik inkább a férfiakat idegesíti, de most úgy látom, hogy inkább J.Lo viselkedik furán. Fogalmam nincs, hogy mi van mostanában J.Lo-val, de alig ismerek rá. (mint mentálisan, mint zeneileg egyre furább) Marcnál jobbat úgysem fog találni. Én nem örülök, hogy különváltak, hiszen nagyon illettek egymáshoz. Kb. olyan csalódott voltam, mikor megtudtam, hogy elválnak útjaik, mint amikor Madonna és Guy Ritchie tért külön utakra.
Vajon mi lesz a babákkal?
2012. április 16. 11:02
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.04.16. 09:36)
Jennifer magánál akarja tartani őket. Azt hangoztatja, hogy egy napot sem bír ki nélkülük. Ha dolgozik, odaviteti őket a forgatásra egy-egy órácskára (természetesen "véletlenül" mindig akad egy fotós a közelben), ha elutazik, mennek vele, ha mégsem, akkor telefonálgat nekik. Szerintem borzasztó kirakat-íze van a dolognak, és arra megy ki, hogy nála helyezzék el a kicsiket. Pedig szegények az idejük nagy részét testőrök és bébiszitterek társaságában töltik, ráadásul jó szokása szerint JLo két-három havonta cserélgeti az alkalmazottakat.
Marc közös felügyeletet kér. Azt mondja, hogy bár mindketten elég elfoglaltak és sokat utaznak, be lehetne osztani úgy az idejüket, hogy amíg mondjuk az egyikük turnézik, addig a másiknál vannak az ikrek, aki arra az időre szabaddá teszi magát.
Szóval, annak ellenére, hogy JLo állítása szerint minden fontos kérdésben megegyeztek a válással kapcsolatban, a legfontosabb dologban egyáltalán nem jutottak közös nevezőre. Valószínűleg ez volt az egyik ok, amiért húzták-halasztották a válást. Most majd dönt a bíróság.
2012. április 16. 16:54
FashionGirl:
Én is azt hittem, de úgy látszik csak most történt meg..
Én is azt hittem, de úgy látszik csak most történt meg..
2012. április 16. 18:19
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Nem mondom ,h örülök,h különválnak ,hiszen iylennek nem illik ... De nekem valahogy ők ketten sosem voltak egymáshoz valók (szerintem) ...Mind külsöre, mind életstílusra ... Szerintem Jennifer tól szép volt Marc-hoz , és Caspar inkább illik hozzá
2012. április 16. 19:48
7 évig éltek együtt.....és mostmár nincseneke is megviselveÍ/ nem látszik rajtuk!!!!
és már mindkettőjüknek van másvalakije!!!
és már mindkettőjüknek van másvalakije!!!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: