Selenát és Justint a nehéz gyerekkoruk hozta össze
2012. április 16. 16:37
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Én őket sajnálom,mert ez tényleg nehéz gyerekkor!
És ti lehetnétek kedvesebbek!Ha enzeknél nehezzebb gyerek korot tudtok írjátok meg levélben de addig is legyetek kedvesebbek!
És ti lehetnétek kedvesebbek!Ha enzeknél nehezzebb gyerek korot tudtok írjátok meg levélben de addig is legyetek kedvesebbek!
2012. április 16. 16:39
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
doriella:Egyet értek.
2012. április 16. 16:42
Sajnálom őket, de ilyen az élet... az a lényeg hogy most már nem szenvednek..
2012. április 16. 16:46
Selena és Justin egyáltalán nem tudják, mi az a nehéz gyermekkor. Legalább nekik volt autójuk, és tudtak hol aludni, de sajnos van olyan, akinek még ez is luxus. Sajnálom, hogy ilyen komoly, szomorú témából is hírverést csinálnak
2012. április 16. 17:12
Hát,rossz lehetett. Sajnálom őket,de most már jól vannak,és nem szenvednek!
2012. április 16. 17:13
|
|
dori324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 41 Azonosító: 154098 offline
|
Elhiszem hogy rosz lehetet ez az élet de nem fogom őket sajnálni mert mindenkinek nehéz az élete."Etiopiában éheznek de Justinnak az volt a baja hogy kihúzhatos ányon aludt és Selenának pedig hogy kifogyott a benzin a kocsiukból?Nézenek már egy kicsit magukba most 100x-osan viszakapják azt amit kiskoukban nem adatot meg nekik.Komolyan mondom ezer meg egy olyan gyereket ismerek akiknek ennél sokkal de sokkal komolyab problémáik vannak és azt mondják hogy nem mondom el i a bajom mert engem nem kell sajnálni.Valószínűlegők is csak azétr mondják el ezeket hogy sajnálják őket.De amúgy szeretem őket de ez most mellbevágot.
2012. április 16. 17:30
Még csak egy rendes ágyam sem volt” – mondta Justin. „Egy kék, kihúzhatós kanapén kellett aludnom
Na jó, már bocsánat, de ez fájt...Ezen mit kell most sajnálni, örüljön, hogy tud valahol aludni.Mások sírnának örömükben, hogyha tudnának aludni egy kanapén.
És amúgy mellékesen megjegyzem, hogy velem is ez a helyzet,már vagy 10 éve, hogy egy fekete, kihúzhatos kanapén alszok.Most akkor ennyi erővel lehet engem is sajnálni...-.-" (és megjegyzem a szüleimnél is ez volt a helyzet, hogy régen több éven át egy kanapén aludtak, ami kihúzhatós volt,meg még a nővéremnél és az öcsémnél is ez volt a helyzet... Úgy hogy erről ennyit..-.-") A műszakos sztorinál Selena anyukájánál, meg csak annyit, hogy nem csak az ő anyukája dolgozott ennyit, az én anyukám is lenyomott néha ennyit, de úgy, hogy olyan munkája vol, hogy 8-10 kg-os nehéz tárgyakat kellet folyton emelgetnie több órán át és még így is nem kapott valami sokat, és az apámnál is ugyan ez a helyzet volt, és van is még.. De még mondhatnék sok példát a mi családunknál, hogy mi van,de inkább nem írom le..
A benzines sztorinál meg az a helyzet, hogy át sem tudom élni a szituációt, mert nekünk még az sem adatott meg, hogy legyen kocsink, de oly' mindegy...-.-
Szóval erről ennyit.Majd megnézném, hogy mit szólnálnak az életükhöz, hogyha ellátogatnának a világ legszegényebb országába v. kontinensére...szerintem akkor visszasírnák ezeket a "boldog" pillanatokat, mert mások meg biztos sírnának örömükben, hogy az ő helyükben megadatott az az esély, hogy volt egy kanapé, amin aludhattak és egy kocsi, amin utazhattak...
Ui.:Nem kérek kritikákat, csak egyszerűen leírtam a személyes véleményemet ezzel a cikkel kapcsolatban, hogyha ez valakinek nem tetszik, akkor ez van... És nem azért írtam le ezeket, hogy bárkit is megsértsek, csak közöltem pár tényt...
És még megjegyzés képpen ezt nem azért írtam le, hogy valaki sajnájon engem vagy valami ilyesmi is megforduljon valaki fejében, hanem csak egyszerűen mondtam egy ilyen példát, hogy nem csak velük van ez az ugymondd "nehéz" helyzet... És mellékesen megjegyzem, hogy vannak olyan ismerőseim, akiknek ennél sokkal rosszabb volt a helyzetük v. most is ilyen szóval erről ennyit...
Na jó, már bocsánat, de ez fájt...Ezen mit kell most sajnálni, örüljön, hogy tud valahol aludni.Mások sírnának örömükben, hogyha tudnának aludni egy kanapén.
És amúgy mellékesen megjegyzem, hogy velem is ez a helyzet,már vagy 10 éve, hogy egy fekete, kihúzhatos kanapén alszok.Most akkor ennyi erővel lehet engem is sajnálni...-.-" (és megjegyzem a szüleimnél is ez volt a helyzet, hogy régen több éven át egy kanapén aludtak, ami kihúzhatós volt,meg még a nővéremnél és az öcsémnél is ez volt a helyzet... Úgy hogy erről ennyit..-.-") A műszakos sztorinál Selena anyukájánál, meg csak annyit, hogy nem csak az ő anyukája dolgozott ennyit, az én anyukám is lenyomott néha ennyit, de úgy, hogy olyan munkája vol, hogy 8-10 kg-os nehéz tárgyakat kellet folyton emelgetnie több órán át és még így is nem kapott valami sokat, és az apámnál is ugyan ez a helyzet volt, és van is még.. De még mondhatnék sok példát a mi családunknál, hogy mi van,de inkább nem írom le..
A benzines sztorinál meg az a helyzet, hogy át sem tudom élni a szituációt, mert nekünk még az sem adatott meg, hogy legyen kocsink, de oly' mindegy...-.-
Szóval erről ennyit.Majd megnézném, hogy mit szólnálnak az életükhöz, hogyha ellátogatnának a világ legszegényebb országába v. kontinensére...szerintem akkor visszasírnák ezeket a "boldog" pillanatokat, mert mások meg biztos sírnának örömükben, hogy az ő helyükben megadatott az az esély, hogy volt egy kanapé, amin aludhattak és egy kocsi, amin utazhattak...
Ui.:Nem kérek kritikákat, csak egyszerűen leírtam a személyes véleményemet ezzel a cikkel kapcsolatban, hogyha ez valakinek nem tetszik, akkor ez van... És nem azért írtam le ezeket, hogy bárkit is megsértsek, csak közöltem pár tényt...
És még megjegyzés képpen ezt nem azért írtam le, hogy valaki sajnájon engem vagy valami ilyesmi is megforduljon valaki fejében, hanem csak egyszerűen mondtam egy ilyen példát, hogy nem csak velük van ez az ugymondd "nehéz" helyzet... És mellékesen megjegyzem, hogy vannak olyan ismerőseim, akiknek ennél sokkal rosszabb volt a helyzetük v. most is ilyen szóval erről ennyit...
2012. április 16. 17:34
Ez nem is mondható nagyon szenvedésnek, jó azt nem mondom h egy álom gyerekkor de azért még nem a legrosszabb. Vannak olyanok akiknek kajára nem tellik nem h benzinre v egyáltalán autóra. De legalább ők jól jártak hisz most sikeresek és gazadagok de legalább tudják valamennyire h milyen amikor nélkülözni kell valamit.
2012. április 16. 17:44
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Az ám, meg a nagy sz*rt. Unom már, hogy mindig ők a téma. Meg mi az, hogy "nehéz gyermekkoruk hozta össze?" Mintha ettől rögtön egymásba szerettek volna.
Amúgy meg: Totál ostobaság az egész, ezt egyáltalán nem nevezném nehéz gyermekkornak. Másoknak ezerszer rosszabb a helyzetük, mint nekik, ők meg itt nyavalyognak meg sajnáltatják magukat a kamera előtt.
A kishúgom rosszabb helyzeteket élt át, mint ezek ketten együtt véve, és ő nem hisztizett rajta ennyit, pedig tíz éves!
Tükörbe nézhetnének már!
Amúgy meg: Totál ostobaság az egész, ezt egyáltalán nem nevezném nehéz gyermekkornak. Másoknak ezerszer rosszabb a helyzetük, mint nekik, ők meg itt nyavalyognak meg sajnáltatják magukat a kamera előtt.
A kishúgom rosszabb helyzeteket élt át, mint ezek ketten együtt véve, és ő nem hisztizett rajta ennyit, pedig tíz éves!
Tükörbe nézhetnének már!
2012. április 16. 18:14
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nekem ehez nincs hozzáfűzni valóm
2012. április 16. 18:56
|
|
Réka és Dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 168049 offline
|
hát...én sajnálom őket, hogy ilyen gyermekkoruk volt...de mára ez már mind feledésbe esik, mivel mint ketten rohadt gazdagok...
2012. április 16. 18:57
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Kérdem én, hogy miért is kell ebből hírverést csinálni, miért kell, hogy cikk szülessen erről, és miért kell Selenát és Justint újfent népszerűsíteni. Persze, tényleg vacak lehetett nekik, elvégre az sem egy túl jó helyzet, ha nincs rendes ágyad, de mi a jó életnek kell ezt újfent felemlegetni? Most van vagy 3 villájuk, kétszer eszükbe se jut fel venni egy pólót, a legdrágább éttermekben esznek, és kapásból milliókat kapnak egy-egy megjelenésükért. Inkább adjanak hálát, hogy befutottak, mert jóval tehetségesebb emberek egész életükben nem keresnek annyit, mint ők havonta.
2012. április 16. 19:08
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
mostmár úgyis mindegy, mert fényűző életet élnek, de tetszik, hogy nem tagadják honnan jöttek, ezért becsülöm őket.
2012. április 16. 19:18
Idézet
"Egy kék, kihúzhatós kanapén kellett aludnom..."
Na azért egy kanapé nem mondható rettentő rossz gyerekkornak...másnak tető sincs a feje fölött, és gyakran sajnos ételre sem jut pénz...
De fogadjunk, hogy ezt csak hírnévszerzés céljából nyilatkozták..Selenának és Jusztinnak mára már annyi pénzük van, hogy az ükunokáiknak sem kell majd dolgozni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: