Starity

Selenát és Justint a nehéz gyerekkoruk hozta össze

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 16. 16:33 #101
doriella
doriella
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Szerintem szép párt alkotnak. Én Selenát nagyon szeretem, és Justinnal sincs bajom, szerintem megdolgoztak a sikerért.
2012. április 16. 16:37 #102
Kovács Adél
Kovács Adél
visszatérő vendég

StátuszFalling for your fool's gold
Hozzászólás: 182
Csatolások: 14
Azonosító: 159985
Én őket sajnálom,mert ez tényleg nehéz gyerekkor!
És ti lehetnétek kedvesebbek!Ha enzeknél nehezzebb gyerek korot tudtok írjátok meg levélben de addig is legyetek kedvesebbek!
2012. április 16. 16:39 #103
Kovács Adél
Kovács Adél
visszatérő vendég

StátuszFalling for your fool's gold
Hozzászólás: 182
Azonosító: 159985
doriella:Egyet értek.
2012. április 16. 16:42 #104
- törölt felhasználó -    
Sajnálom őket, de ilyen az élet... az a lényeg hogy most már nem szenvednek..
2012. április 16. 16:46 #105
- törölt felhasználó -    
Selena és Justin egyáltalán nem tudják, mi az a nehéz gyermekkor. Legalább nekik volt autójuk, és tudtak hol aludni, de sajnos van olyan, akinek még ez is luxus. Sajnálom, hogy ilyen komoly, szomorú témából is hírverést csinálnak dry.gif
2012. április 16. 17:12 #106
- törölt felhasználó -    
Hát,rossz lehetett. Sajnálom őket,de most már jól vannak,és nem szenvednek!smileeee.gif
2012. április 16. 17:13 #107
dori324
dori324
visszatérő vendég
Hozzászólás: 209
Csatolások: 41
Azonosító: 154098
Elhiszem hogy rosz lehetet ez az élet de nem fogom őket sajnálni mert mindenkinek nehéz az élete."Etiopiában éheznek de Justinnak az volt a baja hogy kihúzhatos ányon aludt és Selenának pedig hogy kifogyott a benzin a kocsiukból?Nézenek már egy kicsit magukba most 100x-osan viszakapják azt amit kiskoukban nem adatot meg nekik.Komolyan mondom ezer meg egy olyan gyereket ismerek akiknek ennél sokkal de sokkal komolyab problémáik vannak és azt mondják hogy nem mondom el i a bajom mert engem nem kell sajnálni.Valószínűlegők is csak azétr mondják el ezeket hogy sajnálják őket.De amúgy szeretem őket de ez most mellbevágot.
2012. április 16. 17:28 #108
Fannsell
Fannsell
~ But first, let me take a Sεℓƒiε

Státusz~ Never give up on your dreams
Hozzászólás: 943
Csatolások: 0
Azonosító: 172707
Hát..szegény Sell ..De az a lányeg hogy most már nem szenvednek ilyentől smileeee.gif és dori324 ez egy kicsit sértő -.-
2012. április 16. 17:30 #109
- törölt felhasználó -    
Még csak egy rendes ágyam sem volt” – mondta Justin. „Egy kék, kihúzhatós kanapén kellett aludnom

Na jó, már bocsánat, de ez fájt...Ezen mit kell most sajnálni, örüljön, hogy tud valahol aludni.Mások sírnának örömükben, hogyha tudnának aludni egy kanapén.
És amúgy mellékesen megjegyzem, hogy velem is ez a helyzet,már vagy 10 éve, hogy egy fekete, kihúzhatos kanapén alszok.Most akkor ennyi erővel lehet engem is sajnálni...-.-" (és megjegyzem a szüleimnél is ez volt a helyzet, hogy régen több éven át egy kanapén aludtak, ami kihúzhatós volt,meg még a nővéremnél és az öcsémnél is ez volt a helyzet... Úgy hogy erről ennyit..-.-") A műszakos sztorinál Selena anyukájánál, meg csak annyit, hogy nem csak az ő anyukája dolgozott ennyit, az én anyukám is lenyomott néha ennyit, de úgy, hogy olyan munkája vol, hogy 8-10 kg-os nehéz tárgyakat kellet folyton emelgetnie több órán át és még így is nem kapott valami sokat, és az apámnál is ugyan ez a helyzet volt, és van is még.. De még mondhatnék sok példát a mi családunknál, hogy mi van,de inkább nem írom le..

A benzines sztorinál meg az a helyzet, hogy át sem tudom élni a szituációt, mert nekünk még az sem adatott meg, hogy legyen kocsink, de oly' mindegy...-.-

Szóval erről ennyit.Majd megnézném, hogy mit szólnálnak az életükhöz, hogyha ellátogatnának a világ legszegényebb országába v. kontinensére...szerintem akkor visszasírnák ezeket a "boldog" pillanatokat, mert mások meg biztos sírnának örömükben, hogy az ő helyükben megadatott az az esély, hogy volt egy kanapé, amin aludhattak és egy kocsi, amin utazhattak...

Ui.:Nem kérek kritikákat, csak egyszerűen leírtam a személyes véleményemet ezzel a cikkel kapcsolatban, hogyha ez valakinek nem tetszik, akkor ez van... És nem azért írtam le ezeket, hogy bárkit is megsértsek, csak közöltem pár tényt...

És még megjegyzés képpen ezt nem azért írtam le, hogy valaki sajnájon engem vagy valami ilyesmi is megforduljon valaki fejében, hanem csak egyszerűen mondtam egy ilyen példát, hogy nem csak velük van ez az ugymondd "nehéz" helyzet... És mellékesen megjegyzem, hogy vannak olyan ismerőseim, akiknek ennél sokkal rosszabb volt a helyzetük v. most is ilyen szóval erről ennyit...
2012. április 16. 17:34 #110
- törölt felhasználó -    
Ez nem is mondható nagyon szenvedésnek, jó azt nem mondom h egy álom gyerekkor de azért még nem a legrosszabb. Vannak olyanok akiknek kajára nem tellik nem h benzinre v egyáltalán autóra. De legalább ők jól jártak hisz most sikeresek és gazadagok de legalább tudják valamennyire h milyen amikor nélkülözni kell valamit.
2012. április 16. 17:44 #111
Olcsi
Olcsi

StátuszFejlődésben lévő otaku :3
Hozzászólás: 897
Azonosító: 160661
Az ám, meg a nagy sz*rt. Unom már, hogy mindig ők a téma. Meg mi az, hogy "nehéz gyermekkoruk hozta össze?" Mintha ettől rögtön egymásba szerettek volna.
Amúgy meg: Totál ostobaság az egész, ezt egyáltalán nem nevezném nehéz gyermekkornak. Másoknak ezerszer rosszabb a helyzetük, mint nekik, ők meg itt nyavalyognak meg sajnáltatják magukat a kamera előtt.
A kishúgom rosszabb helyzeteket élt át, mint ezek ketten együtt véve, és ő nem hisztizett rajta ennyit, pedig tíz éves!
Tükörbe nézhetnének már!
2012. április 16. 17:44 #112
Olcsi
Olcsi

StátuszFejlődésben lévő otaku :3
Hozzászólás: 897
Azonosító: 160661
dori324: Egyet értek veled, teljes mértékben!
2012. április 16. 18:14 #113
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
nekem ehez nincs hozzáfűzni valóm
2012. április 16. 18:51 #114
- törölt felhasználó -    
Megható a gyermekkoruk
2012. április 16. 18:56 #115
Réka és Dóra
Réka és Dóra
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 168049
hát...én sajnálom őket, hogy ilyen gyermekkoruk volt...de mára ez már mind feledésbe esik, mivel mint ketten rohadt gazdagok...smileeee.gif
2012. április 16. 18:57 #116
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Azonosító: 156883
Kérdem én, hogy miért is kell ebből hírverést csinálni, miért kell, hogy cikk szülessen erről, és miért kell Selenát és Justint újfent népszerűsíteni. Persze, tényleg vacak lehetett nekik, elvégre az sem egy túl jó helyzet, ha nincs rendes ágyad, de mi a jó életnek kell ezt újfent felemlegetni? Most van vagy 3 villájuk, kétszer eszükbe se jut fel venni egy pólót, a legdrágább éttermekben esznek, és kapásból milliókat kapnak egy-egy megjelenésükért. Inkább adjanak hálát, hogy befutottak, mert jóval tehetségesebb emberek egész életükben nem keresnek annyit, mint ők havonta.
2012. április 16. 19:06 #117
Viksön
Viksön
visszatérő vendég

StátuszKilencedikén szülinappom vann dejóó !!! Kiváncsi vagyok mit kapok és kitőll !!
Hozzászólás: 105
Azonosító: 166946
Szegények sad.gif Na de tessék...Már hol tartanak. smileeee.gif
2012. április 16. 19:08 #118
biacica98
biacica98
új tag

StátuszLive While We're Young♥
Hozzászólás: 99
Azonosító: 164805
jujj!!! Istenem!! Télleg nagyon de nagyon osszeilenek!! ♥♥♥♥♥
2012. április 16. 19:08 #119
chairfan94
chairfan94
visszatérő vendég

StátuszS.W.A.G ~ She Wants A Gentleman
Hozzászólás: 431
Azonosító: 150488
mostmár úgyis mindegy, mert fényűző életet élnek, de tetszik, hogy nem tagadják honnan jöttek, ezért becsülöm őket.
2012. április 16. 19:18 #120
- törölt felhasználó -    
Idézet
"Egy kék, kihúzhatós kanapén kellett aludnom..."

Na azért egy kanapé nem mondható rettentő rossz gyerekkornak...másnak tető sincs a feje fölött, és gyakran sajnos ételre sem jut pénz... sad.gif
De fogadjunk, hogy ezt csak hírnévszerzés céljából nyilatkozták..Selenának és Jusztinnak mára már annyi pénzük van, hogy az ükunokáiknak sem kell majd dolgozni.
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok