Selenát és Justint a nehéz gyerekkoruk hozta össze
2012. április 15. 20:34
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
a nehéz gyerekkor erőssé teszi őket
amúgy meg mi az hogy van aki ezt beveszi..? o.O sokaknak ilyen a helyzetük és sokak baromi tehetségesek... csak szegények, és ez miatt nem tudják befutattni magukat... amúgy a cikk jó csak vn pár jókora helyesírási hiba...
2012. április 15. 20:35
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
ők egy szóval sem mondták hogy nekik jajj de nehéz volt a gyerekkoruk...
2012. április 15. 20:41
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Nekem is kék kanapéágyam van
Egyébként nem hatnak meg ezzel,vannak,akik sokkal rosszabbul élnek,és ezzel az interjúval is sajnáltatni akarják magukat,mert érzik,hogy kezdenek szép lassan haladni a süllyesztő felé,és kösz,de én nem kérek ebből a két kölyökből és az ő "szörnyűséges,borzalmas" gyerekkorából.
2012. április 15. 20:41
|
|
Shakeitupperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 69 Csatolások: 5 Azonosító: 147768 offline
|
Én mind a kettőt elhiszem hallottam, hogy nagyon szegények voltak.Sajna ez nem csak velük van, rajtuk kívül a világon egy csomó gyermekkel előfordul, persze ők jótékonykodnak.Bár szerintem hosszútávú kapcsolatra nem ez a téma a lényeges, de legalább bírtak miről beszélni, sőt aranyosak együtt.
S igen sajnos sokak mindent ki tudnak találni a hírnévért..
S igen sajnos sokak mindent ki tudnak találni a hírnévért..
2012. április 15. 20:45
Nem tudom hogy igaz-e de nagyon kedves történet. Azt hiszem én elhiszem nekik. Azt én se értem hogy végül hogy fedeszték akkor fel őket.
2012. április 15. 20:45
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Örüljön neki, hogy legalább egy kék, kihúzhatós kanapéja volt. Nem tudom mi baja vele. Sokaknak még az sincs...
2012. április 15. 20:46
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Hát igen...rossz lehetett nekik.
De vannak gyerekek akik sokkal rosszabbul élnek, szóval...
De vannak gyerekek akik sokkal rosszabbul élnek, szóval...
2012. április 15. 20:48
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
Pff.. Szerintem sem tudják. József Attila(csak hogy magyart mondjak), neki aztán nehéz volt. Az akkori szegénység, és az anyja korai halála.. az tényleg nehéz gyerekkor lehetett. Nekik szerencséjük van, hogy aludhattak valahol, rengeteg gyerek él akkora szegénységben hogy még arra sincs betevő...
2012. április 15. 20:49
|
|
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline
|
Nagyon aranyosak együtt!
A két kedvencem imádom öket:-)
A két kedvencem imádom öket:-)
2012. április 15. 20:49
"Egy kék, kihúzhatós kanapén kellett aludnom." Más meg örülne neki, ha legalább lenne neki egy kék, kihúzhatós kanapéja... Meg amúgy nem, csak ők voltak sz*r helyzetben, hanem még sokan mások voltak, vannak és lesznek is, sajnos.
2012. április 15. 20:57
|
|
Skyler97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 172306 offline
|
Fúúú ezt a képmutató gyökér párost!! Össze is illenek! Megérdemlik egymást...Pff még hogy ez a szar helyzet.... rencsi95nek igaza van....
A rajongóknak meg ehavi újságban Selena azt nyilatkozta hogy olyan vadul szexeltek Justinnal hogy leszakadt az ágy...na ennyit arról hogy tisztasággyűrű....ráadásul Nick Jonas is megdugta pár hónappal Miley Cyrus után....szerintem nem cukik gyaném gázok!
A rajongóknak meg ehavi újságban Selena azt nyilatkozta hogy olyan vadul szexeltek Justinnal hogy leszakadt az ágy...na ennyit arról hogy tisztasággyűrű....ráadásul Nick Jonas is megdugta pár hónappal Miley Cyrus után....szerintem nem cukik gyaném gázok!
2012. április 15. 20:57
jjajj most ez komoly?? érdekes hogy MINDEN sztár szegény volt, és még az nagyon érdekes, hogy Selena SZEGÉNY VOLT, mert kiskorábbban már különféle reklámokban,meg mesesorozatokban játszott, és azért kapottt pénzt
2012. április 15. 21:11
Úgy imádom, hogy olyanok panaszkodnak arról, hogy a nyomorúságtól székelni se, akik 15 éves korukra majd' belefulladtak a pénzbe.
Hadd sajnáljam már azokat inkább, akik még mindig a kukából esznek és az aluljárókban alszanak.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: