Starity

Selenát és Justint a nehéz gyerekkoruk hozta össze

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 25. 20:54 #201
VeRaa
VeRaa
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 264
Csatolások: 0
Azonosító: 173721
Visszaolvastam ezt a cikket.
Am most ez érdekes mert jótékonykodnak! Nem nagy cucc h egy megjelenésüknél a fizetés 5%-át szegényekre költi! Megtenném csak h nekünk nincs kincseskamránk tele Dáriusz kincsével...deh am akk hogy a francba futottak be??? Oh de nem szeretem ha bűzlik a főzelék...am hány sztár jótékonykodott csak ők nem Szalonna Gogo-k meg nem Dzsásztín Buburkák...ezért a többi sztár jótékonykodása le van sz*rva...elbújnék...am Szalonna szülei elég hülyék lehetnek! Miért indulnak el ha alig van benzin? Buburka problémája nem hinném h valami nagy szörnyűség...van olyan ismerősöm aki a földön alszik!
És akinek nincs fedél a feje felett? Aki a semmiből él mert semmije nincs?
Komolyan most itt könnyezek h ezek itt sajnáltatják magukat, meg pattognak, egyik osztálytársamat meg tegnap vitte el az állam mert nem tudnak róla a szülei gondoskodni! Ne pattogjanak! Most úgy beverném a szájukat!!! Inkább tűnnének el örökre!
Legalább ne kéne itt olvasnunk a "szörnyű gyerekkorukról"! És kérdem én: Hova süllyedtünk?? Ezeknek itt mondjátok h jajj de szörnyű meg bla bla bla! Akit a csoda tart életben? Akinek nincs étel az asztalon? Az mit szóljon??? Ezek meg kussolhatnak! (fel vok húzva de nagyon) mad.gif
2013. január 01. 21:51 #202
b.vivien.13
b.vivien.13
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 104
Csatolások: 0
Azonosító: 192894
Nekik milyen szörnyű volt?? Másoknak rosszabb volt..
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok