Selenát és Justint a nehéz gyerekkoruk hozta össze
2012. április 21. 13:06
|
|
bogica0616új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 161162 offline
|
Kedves malna90, képzeld el,hogy Selena a világ legfiatalabb UNICEF-nagykövete, Így elég sokat gondolhat az afrikai rászorulókra.
2012. április 21. 13:09
Össze is illenek.♥ Tényleg nagyon sokat kellett szenvedniük szegénykéknek
2012. április 21. 14:16
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Nem volt benzin? Úristen, másnak még kocsija sincs, mert nem engedheti meg magának ezt a 'luxus-t'. Mit rí itt Justin is, hogy egy kanapén aludt? Ember, más meg a hideg földön alszik, sőt, valakinek tető sincs a feje felett és még ők panakszkodnak. A kis drágaságok elgondolkozhatnának egy kicsit azon, hogy pl. ők sokkal rosszabbul is járhattak volna. Pl. Afrikában több, mint 25 ezer ember hal meg naponta, mert NINCS MIT ENNI! Máshol ha nem azt csinálja az ember, amit mondanak neki, akkor szimplán lelövik. Úgyhogy azt, amiket ők átéltek, az nem volt szenvedés, hanem szimplán nehézségek adódtak az életük során. ÚRISTEN és most akkor rólam is írtok egy cikket, mert elég sok nehézségen mentem (és még mindig megyek) keresztül?? Nem hiszem, mert ha bezzeg egy sztár kezdi el mesélni a "hű-de-szomorú-életét", akkor mindenki azt mondja, hogy: "SZEGÉNY!" ha meg bezzeg én beszélnék az életemről, le se sz*rnátok engem.
Így megy ez!
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2012. április 21. 15:33
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Nem csak nekik volt rossz gyerek koruk rengeteg más embernek is és én mindegyiknek jobb életet kívánok.
2012. április 21. 15:57
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
én erre csak annyit: NO COMMENT! és a kérdés: ebből mért kell hirt csinálni?? o.O
jó igen sajnálom őket és birom őket és örülök h együtt vannak
de azért tényleg vannak rosszabb helyzetűek.
2012. április 22. 10:07
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Ó, meg ne sajnáljam őket! Milliók éheznek/nincs hol aludniuk, és lehet, hogy sokkal tehetségesebbek, mint ez a két... Csak nekik nincs módjuk erre. Ők ketten meg inkább jótékonykodnának, mint hogy panaszkodnak.
2012. április 22. 10:20
Jótékonykodnak már meg ne haragudj.
Én már nem tudom mit higyjek Selenát szeretem.
De ez a gyerek borzalmas,
többször is mondták hogy csak a hírnevük miatt *jöttek őssze?'
Ezért is furcsálom hogy ilyenket elmondanak egy riporternek..
Mert ez magánügy vagy nem?
Na mindegy csak azért egy kicsit furcsa.
Én már nem tudom mit higyjek Selenát szeretem.
De ez a gyerek borzalmas,
többször is mondták hogy csak a hírnevük miatt *jöttek őssze?'
Ezért is furcsálom hogy ilyenket elmondanak egy riporternek..
Mert ez magánügy vagy nem?
Na mindegy csak azért egy kicsit furcsa.
2012. április 22. 10:26
gyaloglási problémái vannak.xDD
Komolyan ebből egy hírt csinálni.
Nagyon nehéz helyzet amikor gyerekek halnak meg! és egy ilyenből csinálnak 'kanapén aludtam' hírt.
Szánalmas már.
Komolyan ebből egy hírt csinálni.
Nagyon nehéz helyzet amikor gyerekek halnak meg! és egy ilyenből csinálnak 'kanapén aludtam' hírt.
Szánalmas már.
2012. április 22. 13:57
|
Mamuszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 169203 offline
|
hát igen ...ez egy kicsit az...de valaki máshogy mondja hogy jöttek össze szóval ez nem tudom....de azért a 'kék kanapén aludtam' nem kellet volna ....az meg más h nem fogadták el a pénzt
2012. április 22. 18:39
igazán sajnálom őket de ha belegondolunk ez már mindennapi hohgy ilyen szar körülmények között élnek az emberek: mi is spórolósak vagyunk, anyum szintén 3 műhszakban dolgozik(dolgozott) és nekem is egy kihúzható pont kék kanapém van...szal...ez annyira nem is vészes...vannak ismerőseim akiknek szintén hitelük van és nagyon nehéz helyzetben vannak és van h nincs kenyér az asztalon akkor ők mit mondjanak?
2012. április 27. 17:53
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Érdekes, minden nagy sztárnak nehéz gyerekkora volt. Kitartottak álmaik mellett és a szerencse sem fordult el mellőlük. A leggazdagabb és a legnépszerűbb tinisztárok közé tartoznak! Biztos, hogy többet az életben nem lesz ilyen problémájuk.
Becsülöm mindkettőjükben, hogy nem felejtették el honnan jöttek, milyen helyzet uralkodott gyerekkoruk felett és két lábbal, magabiztosan állnak a földön.
2012. április 27. 17:56
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Hozzáteszem, Selena és Justin is sokat szokott jótékonykodni, Selena rendszeresen, Justin "Pray" "imádkozni" c. száma is a szegény éhezők megsegítéséről szól. Már elnézést, de a cikket meg nem ők írták, nem őket kell hibáztatni azért, hogy ez a "fontos" cikk megjelent!
Nem ártana tudni az előzményeket a támadás előtt!
Nem ártana tudni az előzményeket a támadás előtt!
2012. május 07. 11:04
Hát nem nagyon értem miért kellett összejönniük!
Szerintem nem illenek egymáshoz! Justinnak ott kellett volna maradnia azon a kék kihúzhatós kanapén!!
Akkor nem kellett volna hallgatnunk azt a "csodálatos" hangját!
Selena megértem hogy sztár lett nagyon jól énekel kedves és jó a stílusa! Ennyi!
2012. május 19. 11:31
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Szerintem még atol fiugettlen hogy milyen a gyerekorottok nem illetek össze
2012. május 27. 10:39
|
|
Betti0210új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 176581 offline
|
Jaj istenem nem volt benzin,meg kék kis kanapén kellett aludni,Tragédia ;(,én egy teljes éveg minden nap (hétvégéket kivéve) korházba jártam Debrecenbe ami 22 km, és minden nap gyógytornáztam ,mert autóbalesetem volt.Szóval ez volt a rossz gyerekkor,szinte minden nap bejárkálni Debribe,2 nagy műtét,rengetek Kontroll,röntgen...stb. Szerintem ez volt rossz gyerekkor
. és amúgy nekem is van egy kék kihúzható kanapén,én is sokáig aludtam rajta,mi is rengeteget spórolunk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!