Az eredeti elképzelések szerint a teljes trilógiát ugyanaz a rendező, Gary Ross hozta volna tető alá, ám ő úgy döntött, nem folytatja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új rendezője lesz Az éhezők viadala folytatásainak
2012. április 15. 11:42
2012. április 15. 11:58
Nem tudtam h ez folytatásos !De én még az elsőt se néztem meg , de állitólag jó , ugyhogy mindenkép megnézem majd !
Csak azért is mert Liam is benne van !
2012. április 15. 12:00
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát, sajnálom... Pedig minden részlete csodákatos volt szerintem a filmnek, de remélem, a többi részben sem fogunk majd csalódni.
2012. április 15. 12:29
Idézet (unicum95 @ 2012.04.15. 12:00)
Ööö, én úgy tom, h azért nem vállalta, mert kevés ideje van előkészíteni a forgatást...Állítólag már augusztusban kezdődne a forgatás.
Az edzések már júliusban elkezdődnek. Augusztusig meg bőven lett volna ideje előkészíteni mindent, a forgatókönyv már amúgy is készen van. Szóval tényleg nem értem, miért szállt ki. Sok színész csak azért vállalta el az első filmet, mert ő volt a rendező (és most nem a trióra gondolok). Remélem, ők azért maradnak, mert ha ők is elmennek emiatt, akkor már tényleg szívás lesz a film. De majd hátha Collins rácsap az asztalra, ha valami effektezős idiótát akarnak rendezőnek.
2012. április 15. 12:53
Hát sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy így is szuper lesz
2012. április 15. 13:22
sajnálom,de azért remélem,hogy a többi 2 rész is olyan jó lesz mint az első
2012. április 15. 13:37
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Twillight után ez lesz a másik sláger?-.-
2012. április 15. 14:10
nem is tudtam hogy lesz második film is belőle, de ennek örülök bár még borzalmasan messze van
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: