Adam Lambert kiadta a második kislemezét
2012. április 15. 13:47
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (VampireBella @ 2012.04.15. 13:29)
Lehet hogy a tucat zene rajongóinak tetszik de a régi rajongóit meg elveszíti és amúgy is nem csak tucatzenével lehet valaki listavezető például ott van Gotye ő normális igazi zenét csinál mégis több helyen listavezető 
Oké, de mindig vannak kivételek. Azonban a többség a fiatalok közül leginkább LMFAO színvonalra éheznek. A rajongóknak pedig ott lesz az albumon található 17 dal, mint a FYE-nél. Arról sem épp a rengeteg mondanivalóval megáldott dalokat adták ki. Szerintem egyébként az If I Had You és a WWFM ennél sokkal tucatabb volt, erre legalább lehet táncolni.
A rajongókra visszatérve: az igaziakat úgy sem veszti el, és ők azok akik amúgy is megveszik a lemezt és hallgathatják. Tele lesz mély dalokkal, régebben volt fent pár demó, amit már sajnos letiltottak. Én már várom. A Never Close Our Eyesnek pedig szurkolok, hogy meghozza a kívánt sikert a számára. Nagyon szüksége van rá, mert jelenleg kb Zs-kategóriás sztárocska.
2012. április 15. 14:15
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.04.15. 13:47)
Oké, de mindig vannak kivételek. Azonban a többség a fiatalok közül leginkább LMFAO színvonalra éheznek. A rajongóknak pedig ott lesz az albumon található 17 dal, mint a FYE-nél. Arról sem épp a rengeteg mondanivalóval megáldott dalokat adták ki. Szerintem egyébként az If I Had You és a WWFM ennél sokkal tucatabb volt, erre legalább lehet táncolni.
A rajongókra visszatérve: az igaziakat úgy sem veszti el, és ők azok akik amúgy is megveszik a lemezt és hallgathatják. Tele lesz mély dalokkal, régebben volt fent pár demó, amit már sajnos letiltottak. Én már várom. A Never Close Our Eyesnek pedig szurkolok, hogy meghozza a kívánt sikert a számára. Nagyon szüksége van rá, mert jelenleg kb Zs-kategóriás sztárocska.
Lehet hogy az If I Had You és a WWFM is kicsit tucat volt de legalább azokban benne volt Adam egyénisége de erről lerí hogy Bruno Mars írta
2012. április 15. 15:31
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
én nem hiszem hogy ez miatt az egy dal maitt a több is ilyenre sikerül véleményem szerint ezt Adam sem hagyná annyiba amúgy meg ez a baj azokkal a dalokkal amit egy nagyobb sztár segített megírni egy másiknak hogy mindkettőnek ismerik a stílusát és érzik benne a segédkezőt de például ha most egy szót sem szóltk volna hgy Bruno segített nem igen lett volna ember aki megmondta volna mert csak gondljunk bele ott volt amit Pink adott neki azt is csak azért tudta mindenki mert elmondták a világnak különben meg egy kisit sem emrült volna fel senkkiben sem.És akkor is nekem igen is tetszik és habár értékelem benne hogy nem a tuatságra megy a média miatt kell és nekem akkor is tetszik és semmi bajom néhány tuat számmal mert attól még nem 100% hogy rossz
2012. április 15. 16:00
|
sancesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 136516 offline
|
Mindig is imádtam Adamet, a kedvencem volt, és még most is az, de ezek a dalok meg sem közelítik a For Your Entertainment-em hallhatóakat. Hiányzik belőle Adam egyénisége, a glam-os vonal. Az FYE-es számait a mai napig minden nap szívesen meghallgatom többször, ellenben a BTIKM-t már meguntam. Azt viszont el kell ismerni, hogy a szöveg jobb, legalábbis szerintem. Csak az a gond, hogy nem BB-s...
2012. április 15. 16:24
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (VampireBella @ 2012.04.15. 14:15)
Lehet hogy az If I Had You és a WWFM is kicsit tucat volt de legalább azokban benne volt Adam egyénisége de erről lerí hogy Bruno Mars írta
és hát remélem hogy lesznek a Outlaws of Lovehoz hasonló dalok mert az a szám egyszerűen gyönyörű nem is értem miért nem az lett a kislemez de viszont ha a Never Close Our Eyeshoz hasonló dalok lesznek többségben akkor hatalmas csalódás lesz bár akkor sem fogok Adamtől elpártolni csak hatalmasat fogok benne csalódni 
A WWFM pedig tiszta Pink volt. Amúgy tele lesz olyan dalokkal. Láttad már a dallistát? Minden, csak nem tucat a címek alapján
1. 'Trespassing'- bevezető
2. 'Cuckoo' - partihimnuszként emlegették, bár a részlet alapján csak vicces.
3. 'Shady' - szintén.
4. 'Never Close Our Eyes' - ezt is
5. 'Kickin In' - újabb parthimnusz Dr. Luke szerint.
6. 'Naked Love' - Katy féle Teenage Dream jut eszébe az embernek. Nyári slágerecske, jó időben kiadva nagyot szólhat.
7. 'Pop That Lock' - ??
8. 'Better Than I Know Myself' (ez a vízválasztó az albumon)
9. 'Broken English' - nyelvi korlátokról, szomorú szerelemről
10. 'Underneath' - a celebség felszínes világáról szól. Erről volt fent annó kb 10 mp-es demo. Hát már azon majdnem bőgtem. Nagyon durván mély a dal. Itt megtudod hallgatni: LINK
11. 'Chokehold' - ezt már adta elő élőben, megcsalásról, kötődésről szól. Jó fajta dal.
12. 'Outlaws of Love' - meleg himnusz
13. 'Runnin'- ??
14. 'Take Back' - ??
15. 'Nirvana' - ??
2012. április 15. 17:06
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Jó szám lett. Nagyon jó hangja van.
2012. április 15. 19:12
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.04.15. 16:24)
A WWFM pedig tiszta Pink volt. Amúgy tele lesz olyan dalokkal. Láttad már a dallistát? Minden, csak nem tucat a címek alapján
Egyébként a dallista alapján full lejön, amit Adam mondott, hogy az első "fele" bulis, vidám, míg a másik része sötét, szomorkás, mély lesz. Ha nem láttad volna még, itt van:
3. 'Shady' - szintén.
6. 'Naked Love' - Katy féle Teenage Dream jut eszébe az embernek. Nyári slágerecske, jó időben kiadva nagyot szólhat.
7. 'Pop That Lock' - ??
10. 'Underneath' - a celebség felszínes világáról szól. Erről volt fent annó kb 10 mp-es demo. Hát már azon majdnem bőgtem. Nagyon durván mély a dal. Itt megtudod hallgatni: LINK
11. 'Chokehold' - ezt már adta elő élőben, megcsalásról, kötődésről szól. Jó fajta dal.
13. 'Runnin'- ??
14. 'Take Back' - ??
15. 'Nirvana' - ??
3. 'Shady' - szintén.
7. 'Pop That Lock' - ??
13. 'Runnin'- ??
14. 'Take Back' - ??
15. 'Nirvana' - ??
Igen a dallistát láttam és hát az ilyen bulizós számok nem éppen az én stílusom de az is lehet hogy tetszeni fognak ki tudja viszont a mély mondanivalóval rendelkező dalokat nagyon várom a Underneath-ből még nem hallottam a kis részletet de most hogy meghallgattam nagyon tetszik alig várom hogy kijöjjön a teljes verzió szóval a bulis dalokra amik gondolom elég tucatok lesznek(vagyis a leírásból és a pár részletből amik kijöttek annak tűnnek) azokra nem igazán vagyok kíváncsi viszont a komoly mondanivalóval rendelkező dalokat nagyon várom
2012. április 15. 21:07
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Hűű hát én már is beleszerettem azokba a dalokba amik már hallgathatók, egytől egyik imádom az összes számot.A szomorúbb dalokból inkább az Outlaws of Love hatott meg. Nagyon szép szám és talán azt hiszem tényleg az igazat mondja kicsit szomorú,hogy úgy van...A bulizós számai meg elképesztőek lettek, hogy őszinte legyek a Cuckoo jön be a legjobban. Nekem egy kicsit hangulatban hasonlít a Fever-hez, mikor hallgatom mindig egy kicsit elmosolyodom.
Nagyon várom már a május 14-ét. Ez az album is nagyszerű..de hát Adam-ről van szó...úgy hogy nincs is miről beszélni..
Ami meg a Never Close Our Eyes-t illeti tényleg remélem, hogy nagy sláger lesz..szurkolok
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.