Starity

Adam Lambert kiadta a második kislemezét

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 15. 13:29 #21
- törölt felhasználó -    
Annyira jó lett! Imádom! smileeee.gif
2012. április 15. 13:47 #22
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (VampireBella @ 2012.04.15. 13:29)
Lehet hogy a tucat zene rajongóinak tetszik de a régi rajongóit meg elveszíti és amúgy is nem csak tucatzenével lehet valaki listavezető például ott van Gotye ő normális igazi zenét csinál mégis több helyen listavezető pardon.gif

Oké, de mindig vannak kivételek. Azonban a többség a fiatalok közül leginkább LMFAO színvonalra éheznek. A rajongóknak pedig ott lesz az albumon található 17 dal, mint a FYE-nél. Arról sem épp a rengeteg mondanivalóval megáldott dalokat adták ki. Szerintem egyébként az If I Had You és a WWFM ennél sokkal tucatabb volt, erre legalább lehet táncolni.
A rajongókra visszatérve: az igaziakat úgy sem veszti el, és ők azok akik amúgy is megveszik a lemezt és hallgathatják. Tele lesz mély dalokkal, régebben volt fent pár demó, amit már sajnos letiltottak. Én már várom. A Never Close Our Eyesnek pedig szurkolok, hogy meghozza a kívánt sikert a számára. Nagyon szüksége van rá, mert jelenleg kb Zs-kategóriás sztárocska.
2012. április 15. 14:15 #23
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Idézet (Glamster @ 2012.04.15. 13:47)
Oké, de mindig vannak kivételek. Azonban a többség a fiatalok közül leginkább LMFAO színvonalra éheznek. A rajongóknak pedig ott lesz az albumon található 17 dal, mint a FYE-nél. Arról sem épp a rengeteg mondanivalóval megáldott dalokat adták ki. Szerintem egyébként az If I Had You és a WWFM ennél sokkal tucatabb volt, erre legalább lehet táncolni.
A rajongókra visszatérve: az igaziakat úgy sem veszti el, és ők azok akik amúgy is megveszik a lemezt és hallgathatják. Tele lesz mély dalokkal, régebben volt fent pár demó, amit már sajnos letiltottak. Én már várom. A Never Close Our Eyesnek pedig szurkolok, hogy meghozza a kívánt sikert a számára. Nagyon szüksége van rá, mert jelenleg kb Zs-kategóriás sztárocska.

Lehet hogy az If I Had You és a WWFM is kicsit tucat volt de legalább azokban benne volt Adam egyénisége de erről lerí hogy Bruno Mars írta rolleyes.gif és hát remélem hogy lesznek a Outlaws of Lovehoz hasonló dalok mert az a szám egyszerűen gyönyörű nem is értem miért nem az lett a kislemez de viszont ha a Never Close Our Eyeshoz hasonló dalok lesznek többségben akkor hatalmas csalódás lesz bár akkor sem fogok Adamtől elpártolni csak hatalmasat fogok benne csalódni rolleyes.gif
2012. április 15. 15:31 #24
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
Hozzászólás: 2484
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
én nem hiszem hogy ez miatt az egy dal maitt a több is ilyenre sikerül véleményem szerint ezt Adam sem hagyná annyiba amúgy meg ez a baj azokkal a dalokkal amit egy nagyobb sztár segített megírni egy másiknak hogy mindkettőnek ismerik a stílusát és érzik benne a segédkezőt de például ha most egy szót sem szóltk volna hgy Bruno segített nem igen lett volna ember aki megmondta volna mert csak gondljunk bele ott volt amit Pink adott neki azt is csak azért tudta mindenki mert elmondták a világnak különben meg egy kisit sem emrült volna fel senkkiben sem.És akkor is nekem igen is tetszik és habár értékelem benne hogy nem a tuatságra megy a média miatt kell és nekem akkor is tetszik és semmi bajom néhány tuat számmal mert attól még nem 100% hogy rossz
2012. április 15. 16:00 #25
sances
sances
új tag
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 136516
Mindig is imádtam Adamet, a kedvencem volt, és még most is az, de ezek a dalok meg sem közelítik a For Your Entertainment-em hallhatóakat. Hiányzik belőle Adam egyénisége, a glam-os vonal. Az FYE-es számait a mai napig minden nap szívesen meghallgatom többször, ellenben a BTIKM-t már meguntam. Azt viszont el kell ismerni, hogy a szöveg jobb, legalábbis szerintem. Csak az a gond, hogy nem BB-s...
2012. április 15. 16:24 #26
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (VampireBella @ 2012.04.15. 14:15)
Lehet hogy az If I Had You és a WWFM is kicsit tucat volt de legalább azokban benne volt Adam egyénisége de erről lerí hogy Bruno Mars írta rolleyes.gif és hát remélem hogy lesznek a Outlaws of Lovehoz hasonló dalok mert az a szám egyszerűen gyönyörű nem is értem miért nem az lett a kislemez de viszont ha a Never Close Our Eyeshoz hasonló dalok lesznek többségben akkor hatalmas csalódás lesz bár akkor sem fogok Adamtől elpártolni csak hatalmasat fogok benne csalódni rolleyes.gif

A WWFM pedig tiszta Pink volt. Amúgy tele lesz olyan dalokkal. Láttad már a dallistát? Minden, csak nem tucat a címek alapján smileeee.gif Egyébként a dallista alapján full lejön, amit Adam mondott, hogy az első "fele" bulis, vidám, míg a másik része sötét, szomorkás, mély lesz. Ha nem láttad volna még, itt van:
1. 'Trespassing'- bevezető
2. 'Cuckoo' - partihimnuszként emlegették, bár a részlet alapján csak vicces.
3. 'Shady' - szintén.
4. 'Never Close Our Eyes' - ezt is biggrin.gif
5. 'Kickin In' - újabb parthimnusz Dr. Luke szerint.
6. 'Naked Love' - Katy féle Teenage Dream jut eszébe az embernek. Nyári slágerecske, jó időben kiadva nagyot szólhat.
7. 'Pop That Lock' - ??
8. 'Better Than I Know Myself' (ez a vízválasztó az albumon)
9. 'Broken English' - nyelvi korlátokról, szomorú szerelemről
10. 'Underneath' - a celebség felszínes világáról szól. Erről volt fent annó kb 10 mp-es demo. Hát már azon majdnem bőgtem. Nagyon durván mély a dal. Itt megtudod hallgatni: LINK
11. 'Chokehold' - ezt már adta elő élőben, megcsalásról, kötődésről szól. Jó fajta dal.
12. 'Outlaws of Love' - meleg himnusz
13. 'Runnin'- ??
14. 'Take Back' - ??
15. 'Nirvana' - ??
2012. április 15. 16:44 #27
evöc XD
evöc XD

StátuszThe world is a book, and those who do not travel read only a page.
Hozzászólás: 836
Csatolások: 0
Azonosító: 146690
imádom nagyon jó lett biggrin.gif
2012. április 15. 17:06 #28
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Jó szám lett. Nagyon jó hangja van.
2012. április 15. 17:31 #29
vamphanna
vamphanna
vámpircsaj ;)

StátuszMinden,ami vámpir es misztikum.:)
Hozzászólás: 2339
Csatolások: 1
Azonosító: 165036
Szerintem a NCOE a legjobb valasztas kislemznek.biggrin.gif Imadom Adamet.wink.gif
2012. április 15. 18:55 #30
- törölt felhasználó -    
Jó szám lett. Várom a videóklippet. smileeee.gif biggrin.gif wink.gif
2012. április 15. 19:08 #31
- törölt felhasználó -    
Nekem nagyon tetszik , igazán jó lett.
2012. április 15. 19:12 #32
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Idézet (Glamster @ 2012.04.15. 16:24)
A WWFM pedig tiszta Pink volt. Amúgy tele lesz olyan dalokkal. Láttad már a dallistát? Minden, csak nem tucat a címek alapján smileeee.gif Egyébként a dallista alapján full lejön, amit Adam mondott, hogy az első "fele" bulis, vidám, míg a másik része sötét, szomorkás, mély lesz. Ha nem láttad volna még, itt van:
1. 'Trespassing'- bevezető
2. 'Cuckoo' - partihimnuszként emlegették, bár a részlet alapján csak vicces.
3. 'Shady' - szintén.
4. 'Never Close Our Eyes' - ezt is biggrin.gif
5. 'Kickin In' - újabb parthimnusz Dr. Luke szerint.
6. 'Naked Love' - Katy féle Teenage Dream jut eszébe az embernek. Nyári slágerecske, jó időben kiadva nagyot szólhat.
7. 'Pop That Lock' - ??
8. 'Better Than I Know Myself' (ez a vízválasztó az albumon)
9. 'Broken English' - nyelvi korlátokról, szomorú szerelemről
10. 'Underneath' - a celebség felszínes világáról szól. Erről volt fent annó kb 10 mp-es demo. Hát már azon majdnem bőgtem. Nagyon durván mély a dal. Itt megtudod hallgatni: LINK
11. 'Chokehold' - ezt már adta elő élőben, megcsalásról, kötődésről szól. Jó fajta dal.
12. 'Outlaws of Love' - meleg himnusz
13. 'Runnin'- ??
14. 'Take Back' - ??
15. 'Nirvana' - ??

Igen a dallistát láttam és hát az ilyen bulizós számok nem éppen az én stílusom de az is lehet hogy tetszeni fognak ki tudja viszont a mély mondanivalóval rendelkező dalokat nagyon várom a Underneath-ből még nem hallottam a kis részletet de most hogy meghallgattam nagyon tetszik alig várom hogy kijöjjön a teljes verzió szóval a bulis dalokra amik gondolom elég tucatok lesznek(vagyis a leírásból és a pár részletből amik kijöttek annak tűnnek) azokra nem igazán vagyok kíváncsi viszont a komoly mondanivalóval rendelkező dalokat nagyon várom blush.gif
2012. április 15. 21:07 #33
nora rose
nora rose
GŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o.

StátuszNope.
Hozzászólás: 1574
Csatolások: 25
Azonosító: 137667
Hűű hát én már is beleszerettem azokba a dalokba amik már hallgathatók, egytől egyik imádom az összes számot.A szomorúbb dalokból inkább az Outlaws of Love hatott meg. Nagyon szép szám és talán azt hiszem tényleg az igazat mondja kicsit szomorú,hogy úgy van...A bulizós számai meg elképesztőek lettek, hogy őszinte legyek a Cuckoo jön be a legjobban. Nekem egy kicsit hangulatban hasonlít a Fever-hez, mikor hallgatom mindig egy kicsit elmosolyodom. smileeee.gif Nagyon várom már a május 14-ét. Ez az album is nagyszerű..de hát Adam-ről van szó...úgy hogy nincs is miről beszélni.. wub.gif meghajolo.gif Ami meg a Never Close Our Eyes-t illeti tényleg remélem, hogy nagy sláger lesz..szurkolok thumbsup.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2012. április 15. 22:41 #34
rek4
rek4

Státusz"Nem az a fontos, hogy a madár hányszor csap a szárnyával, hanem, hogy íveljen."
Hozzászólás: 891
Csatolások: 459
Azonosító: 160752
Bruno helyében én se vállaltam volna be egy duettet vele tongue.gif
2012. április 16. 15:49 #35
doriella
doriella
Hozzászólás: 1218
Azonosító: 157843
Már nagyon várom!
2012. április 21. 20:18 #36
joly87
joly87
Shadowhunters

StátuszMindenkinek szép napot!!!
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 361
Azonosító: 146147
hát kiváncsi vagyok
2012. április 28. 17:20 #37
Gaga5000
Gaga5000

StátuszPretty Little Liars <3 Tokio Hotel <3 Adam Lambert <3 Black Veil Brides <3
Hozzászólás: 685
Csatolások: 39
Azonosító: 168050
De jó már vártam rá!
2012. május 04. 19:30 #38
Dóórii
Dóórii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 221