Sportolj – lazán!
2012. április 20. 21:09
szeretek sétálni és kutyátsétáltatni.
és néha még futni és kocogni is szeretek.
2012. április 22. 13:37
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Jó cikk lett. 
Bár én egyedül nem igazán szeretek kutyát sétáltatni, mert akkor futnom is kell, ugyanis ránt mindenestül a kutya. Pláne idegesít az, amikor kóbor kutyussal találkozok, és akkor megy a vicsorgás. A futásról ne is beszéljünk. Én tipikusan az az ember vagyok, aki ha elmegy 1 órát futni, abból 10 perc a futás.xD Akkor még bevállalom, ha jön velem valaki, de senki jelentkező nincs. A biciklizés meg nem az én sportom, van szobabiciklink is, de valahogy soha sincs kedvem tekerni. :/
Bár én egyedül nem igazán szeretek kutyát sétáltatni, mert akkor futnom is kell, ugyanis ránt mindenestül a kutya. Pláne idegesít az, amikor kóbor kutyussal találkozok, és akkor megy a vicsorgás. A futásról ne is beszéljünk. Én tipikusan az az ember vagyok, aki ha elmegy 1 órát futni, abból 10 perc a futás.xD Akkor még bevállalom, ha jön velem valaki, de senki jelentkező nincs. A biciklizés meg nem az én sportom, van szobabiciklink is, de valahogy soha sincs kedvem tekerni. :/
2012. április 24. 17:19
én mindegyiket csinálom
jó tudni hogy sokat sportolok
2012. október 13. 23:51
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Benti macskám van, aki rettenetesen sznob, ha akarnám se tudnám kivonszolni. Múltkoriban kinyitottam az ajtót, hátha kislisszol a kertbe, de semmi.
Versenyszerűen balettozok, emiatt nem nagyon vagyok rászorulva a keményebb sportokra.
Jó alakom van.
Versenyszerűen balettozok, emiatt nem nagyon vagyok rászorulva a keményebb sportokra.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: