Starity

Bihal Roland búcsúzott a Megasztárból

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 15. 08:27 #21
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
ez nem jó sad.gif szerettem rolit:/ igaz Attilát is szeretem de azért én Rolit juttatam volna tovább.
2012. április 15. 09:06 #22
- törölt felhasználó -    
Egyáltalán nem így kellett volna lennie! sad.gif Vannak ott olyan emberek akik egyáltalán nem oda valók! Például: Bozont, Nagy Adri vagy Benji! Én szerintem semmi hangjuk sincs esetleg Bozontnak! Ettől függetlenül mindig továbjutnak ezek a gyengék és kiesnek helyettük a tehetségesek, mert Rolinak egész jó hangja van! Coffynak részben igaza van, mert tényleg átlagos hangja van annak a 3 embernek akiket már említettem! Viszont van aki meg jó, hogy bejutottak! Ilyen Balázs, Gigi, Attila vagy Andrea! De ma már az emberek nem arra szavaznak akinek jó hangja van, hanem arra akik nem tudnak énekelni, de valamiért szimpatikusak! Ha nem ezért, akkor nem tudom miért van még bent Adri, Benji és Bozont!
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2012. április 15. 09:12 #23
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Hát nem ő volt a legrosszabb, sőt!!!
2012. április 15. 09:33 #24
- törölt felhasználó -    
Gigi fantasztikusan énekelt, smileeee.gif
Rolandot is meghallgattam, tényleg elég sok rossz kritikát kapott, de nem volt annyira jó szerintem sem sad.gif
2012. április 15. 09:50 #25
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Addig nézem, amíg Ati heart.gif bent van. cool.gif
Rajta kívül még Gigi, Andi és Adri hangja jön be. wink.gif A többieket is bírom, de van még bent olyan személy, aki énekelni nem nagyon tud... Neve(ke)t nem szeretnék mondani, mert letámadnak a rajongók. rohog.gif Adrit, tudom, hogy sokan nem kedvelik, és sokak szerint nincs is hangja, de nekem nagyon bejön. Szimpatikusnak nem nagyon mondanám, de a hangja (szerintem) nagyon jó. pardon.gif
Gigit nagyon sokan szeretik, de szerintem nem lenne ekkora kedvenc, ha eddig nem dobták volna ki a Mega4-5-ből. Jó hangja van, nagyon, de azokat a személyeket, akik egyszer, vagy többször már kiestek másik évadokból, és abban pedig előnyük van, amelyikbe bejutottak, nem nagyon kedvelem. Muri Enikőnek is jó hangja volt, nem is kicsit, de mégsem bírtam...

Idézet (Dzsenifer3)
Nem ismerem... mert nem nézem a Megasztárt...!!

Akkor minek kell hozzászólást írni? blink.gif Hidd el, hogy senkit nem érdekel, hogy te nem nézed|nem ismered|nem érdekel. Oly mindegy, hogy egyel több, vagy kevesebb hozzászólásod lesz-e...
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. április 15. 09:51 #26
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Rolit pedig nem nagyon sajnálom, mert igaz, hogy nem volt rossz a hangja, de szerintem nem is volt valami kiemelkedően jó... mellow.gif
2012. április 15. 09:54 #27
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Roland nem volt szimpatikus, mert volt hangja, de ezt a dalt most inkább kiabálta, és nem volt túl nagy egyénisége. Szakos Andin meglepődtem. Mi az, hogy nem jutott tovább azonnal, Benji meg igen? Talán Attila: dettó. Csak nagyothallók nézték az adást, vagy mi?
Gigi lenyűgözött, a zsűri reakciója kevésbé. Egyébként ezt nem nevezném túlsztárolásnak, mert igen is van tehetsége, nem is akármilyen, remélem fölfedezik külföldön is, mert lehet valamit kezdeni vele, az tuti. Nem szabad elpazarolni a hangját nyálas magyar popdalokra. Azzal viszont tényleg nem értek egyet, hogy maga a zene, meg hogy tökéletes, mert még fiatal, van hová fejlődnie. De azt is tudom, hogy iszonyúan keményen dolgozik,az apukája is rengeteg mindent megtett érte, és nagyon akarnak. Talán azért jön le sokaknak mint nagyképű leányzó, holott sehol semmi, tök szerény. Mester Tamás viccesen próbált sírni, a semmit törölgette a szemzugából.
A többiek közül még Bozontot szeretem nagyon, most is szuper volt, örülök, hogy elsőnek mondták ki a nevét, nem kellett szavaznom.
2 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan, janet7
2012. április 15. 10:16 #28
Adricole10
Adricole10
ღ ρłάzαρi¢sα™

StátuszÚJ PROFIL -> 2013 november 03
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 32
Azonosító: 163558
Ügyes volt, de mozoghatott volna többet! Tudom, hogy Mariann mondta, de ez a dal azért egy pörgősebb dal szerintem... :// *-*
2012. április 15. 10:40 #29
- törölt felhasználó -    
Jaj, örülök, hogy kiesett, nem igazán bírtam a fejét. Gigi nagyon jól énekelt, én Bozontnak meg Attilának szurkolok.
Viszont azt én is észrevettem, hogy itt azért már a mezőny nem olyan kiemelkedő, mint az előző szériákban, pl. Caramel meg Tóth Vera szintű emberek már nincsenek.
2012. április 15. 11:11 #30
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Csatolások: 0
Azonosító: 165850
hát én 2 embernek szurkolok és most kiesett az egyik úgyhogy ha kiesik az akinek még szurkolok akkor nem nagyon nézem tovább...:/
2012. április 15. 11:49 #31
lilla.tinkerbell
lilla.tinkerbell
új tag

StátuszJust smile everytime!:)
Hozzászólás: 97
Azonosító: 158469
Talan Attila kellett volna kiessen... Bihal Roli ezerszer jobb nala!
2012. április 15. 11:50 #32
lady_girl
lady_girl
új tag
Hozzászólás: 97
Azonosító: 152573
Idézet (Kyra99 @ 2012.04.15. 09:50)
Gigit nagyon sokan szeretik, de szerintem nem lenne ekkora kedvenc, ha eddig nem dobták volna ki a Mega4-5-ből. Jó hangja van, nagyon, de azokat a személyeket, akik egyszer, vagy többször már kiestek másik évadokból, és abban pedig előnyük van, amelyikbe bejutottak, nem nagyon kedvelem. Muri Enikőnek is jó hangja volt, nem is kicsit, de mégsem bírtam...

Gigivel ugyanaz megy,mint ami Muri Enikővel ment az X-faktorban.Ahogy Enikőnek,neki is jó hangja van,de nagyon túl van sztárolva.De Gigi legalább nem olyan beképzelt és képmutató,mint Muri művésznő.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. április 15. 11:53 #33
- törölt felhasználó -    
hát őt nem bírtam, és szerintem ő volt a leggyengébb a csapatból..
2012. április 15. 12:20 #34
Az egyetlen
Az egyetlen
★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺

StátuszEgy idézettel nem magyarázhatod meg a világ hibás működését.
Hozzászólás: 1323
Azonosító: 152355
Én nagyon ritkán nézek ilyen műsorokat,de szerintem Talán Attilának kellett volna kiesnie,mert úgy nyivákol,mint egy csapat tüzelő macska az utcán.Mellesleg azon kívül,hogy SEMMI hangja nincsen,úgy néz ki fiú létére,mint egy rossz r_banc.xD Komolyan.(meg az a fülbevaló -.-") és amúgy is "énekel" egy bandában,úgyhogy eleve mit keres ott...habár a többségnek már van klipje O.o Ki érti ezt az elmeroggyantságot??
2012. április 15. 12:36 #35
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
ritkán nézem meg, Bihal Rolandot a No Thanxből ismerem. amúgy szerintem jó hangja van, de tök mindegy mert úgysem nyerhette volna meg.

szerintem Gigi a legjobb. és nem azért mert majdnem mindenkinek ő a kedvence, én már az előző megasztárban is végig neki drukkoltam.
2012. április 15. 13:20 #36
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Appalache @ 2012.04.15. 09:54)
Roland nem volt szimpatikus, mert volt hangja, de ezt a dalt most inkább kiabálta, és nem volt túl nagy egyénisége. Szakos Andin meglepődtem. Mi az, hogy nem jutott tovább azonnal, Benji meg igen? Talán Attila: dettó. Csak nagyothallók nézték az adást, vagy mi?
Gigi lenyűgözött, a zsűri reakciója kevésbé. Egyébként ezt nem nevezném túlsztárolásnak, mert igen is van tehetsége, nem is akármilyen, remélem fölfedezik külföldön is, mert lehet valamit kezdeni vele, az tuti. Nem szabad elpazarolni a hangját nyálas magyar popdalokra. Azzal viszont tényleg nem értek egyet, hogy maga a zene, meg hogy tökéletes, mert még fiatal, van hová fejlődnie. De azt is tudom, hogy iszonyúan keményen dolgozik,az apukája is rengeteg mindent megtett érte, és nagyon akarnak. Talán azért jön le sokaknak mint nagyképű leányzó, holott sehol semmi, tök szerény. Mester Tamás viccesen próbált sírni, a semmit törölgette a szemzugából.
A többiek közül még Bozontot szeretem nagyon, most is szuper volt, örülök, hogy elsőnek mondták ki a nevét, nem kellett szavaznom.

Attila dettó, az azt jelenti, hogy ugyanaz, mint Andiról, vagy ugyanaz, mint Benjiről? biggrin.gif

Idézet
Én nagyon ritkán nézek ilyen műsorokat,de szerintem Talán Attilának kellett volna kiesnie,mert úgy nyivákol,mint egy csapat tüzelő macska az utcán.Mellesleg azon kívül,hogy SEMMI hangja nincsen,úgy néz ki fiú létére,mint egy rossz r_banc.xD Komolyan.(meg az a fülbevaló -.-") és amúgy is "énekel" egy bandában,úgyhogy eleve mit keres ott...habár a többségnek már van klipje O.o Ki érti ezt az elmeroggyantságot??

Nem mintha arra vetemednék, hogy összehasonlítsam a két embert, de akkor ennyi erővel Axl Rose-ról is ezt gondolod például? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Appalache
2012. április 15. 13:24 #37
JustGirl_12
JustGirl_12
visszatérő vendég

StátuszDamon Salvatore*-*
Hozzászólás: 113
Csatolások: 2
Azonosító: 170974
Hát..engem nem zavar.Sőt örülök neki!!
2012. április 15. 13:40 #38
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Roland nem volt túl nagy extra, de még mindig jobb, mint Benji (mellesleg így hívják a mamám kutyáját), és Adrika. Adri tönkretette Amy dalát. Meggyalázta ezzel a produkcióval. Néhol hallok valami jó hangot.. de az a kevesebb alkalom. Mariann meg közli, hogy: több van Adriban, csak nem mer énekelni. Hát, ha nem mer, akkor menjen haza. pardon.gif

Balázs is nagyon gyér volt. Harmatgyengén énekelte a dalt. Bozont volt jó, Attila, meg Andi. Bozont szerintem nagyon jó hangú, furcsán jól állt neki a líraibb vonal. Attilában a hangja különlegessége fogott meg. Andi meg az elejétől kezdve jól csinál mindent.

Gigit tehetségesnek tartom, DE az I Will Always Love You gyenge volt. Szépen énekelte, meg minden. De 5x visszahallgattam neten, és én egy percig sem hatódtam meg rajta. Ez egy elvárt minőség volt tőle, amit ő nyújtott.
Hallgassa már meg Liptai, meg az összes zsűri az eredetit. Fényévekre van Gigi műsorától. Túl van sztárolva a kiscsaj. Nem annyi figyelmet kap, mint amekkora a tehetsége. Olyanokat mondanak neki, hogy maga a zene??? Mit akarnak ebből a csajból?? Öntelt, bunkó, sztárjelöltet? Hát gratulálok nekik, mert ha így haladnak a szövegeikkel, akkor az lesz belőle. Még mindig van hova fejlődnie..
2012. április 15. 15:50 #39
- törölt felhasználó -    
VÉGREEEE : DDDD MÁR CSAK A BOZONTNAK KELL KIESNIE MEG AZ ADRINAK ÉS JÓ LESZ A MEGASZTÁR : DDDDD
2012. április 15. 15:51 #40
- törölt felhasználó -    
Ez engem nem zavar, nekem az a lényeg, hogy az én imádottam még még bent van heart.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!