Bihal Roland búcsúzott a Megasztárból
2012. április 15. 08:27
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
ez nem jó
szerettem rolit:/ igaz Attilát is szeretem de azért én Rolit juttatam volna tovább.
2012. április 15. 09:06
Egyáltalán nem így kellett volna lennie!
Vannak ott olyan emberek akik egyáltalán nem oda valók! Például: Bozont, Nagy Adri vagy Benji! Én szerintem semmi hangjuk sincs esetleg Bozontnak! Ettől függetlenül mindig továbjutnak ezek a gyengék és kiesnek helyettük a tehetségesek, mert Rolinak egész jó hangja van! Coffynak részben igaza van, mert tényleg átlagos hangja van annak a 3 embernek akiket már említettem! Viszont van aki meg jó, hogy bejutottak! Ilyen Balázs, Gigi, Attila vagy Andrea! De ma már az emberek nem arra szavaznak akinek jó hangja van, hanem arra akik nem tudnak énekelni, de valamiért szimpatikusak! Ha nem ezért, akkor nem tudom miért van még bent Adri, Benji és Bozont!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 15. 09:33
Gigi fantasztikusan énekelt, 
Rolandot is meghallgattam, tényleg elég sok rossz kritikát kapott, de nem volt annyira jó szerintem sem
Rolandot is meghallgattam, tényleg elég sok rossz kritikát kapott, de nem volt annyira jó szerintem sem
2012. április 15. 09:50
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Addig nézem, amíg Ati
bent van.
Rajta kívül még Gigi, Andi és Adri hangja jön be.
A többieket is bírom, de van még bent olyan személy, aki énekelni nem nagyon tud... Neve(ke)t nem szeretnék mondani, mert letámadnak a rajongók.
Adrit, tudom, hogy sokan nem kedvelik, és sokak szerint nincs is hangja, de nekem nagyon bejön. Szimpatikusnak nem nagyon mondanám, de a hangja (szerintem) nagyon jó.
Gigit nagyon sokan szeretik, de szerintem nem lenne ekkora kedvenc, ha eddig nem dobták volna ki a Mega4-5-ből. Jó hangja van, nagyon, de azokat a személyeket, akik egyszer, vagy többször már kiestek másik évadokból, és abban pedig előnyük van, amelyikbe bejutottak, nem nagyon kedvelem. Muri Enikőnek is jó hangja volt, nem is kicsit, de mégsem bírtam...
Akkor minek kell hozzászólást írni?
Hidd el, hogy senkit nem érdekel, hogy te nem nézed|nem ismered|nem érdekel. Oly mindegy, hogy egyel több, vagy kevesebb hozzászólásod lesz-e...
Rajta kívül még Gigi, Andi és Adri hangja jön be.
Gigit nagyon sokan szeretik, de szerintem nem lenne ekkora kedvenc, ha eddig nem dobták volna ki a Mega4-5-ből. Jó hangja van, nagyon, de azokat a személyeket, akik egyszer, vagy többször már kiestek másik évadokból, és abban pedig előnyük van, amelyikbe bejutottak, nem nagyon kedvelem. Muri Enikőnek is jó hangja volt, nem is kicsit, de mégsem bírtam...
Idézet (Dzsenifer3)
Nem ismerem... mert nem nézem a Megasztárt...!!
Akkor minek kell hozzászólást írni?
janet7
2012. április 15. 09:54
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Roland nem volt szimpatikus, mert volt hangja, de ezt a dalt most inkább kiabálta, és nem volt túl nagy egyénisége. Szakos Andin meglepődtem. Mi az, hogy nem jutott tovább azonnal, Benji meg igen? Talán Attila: dettó. Csak nagyothallók nézték az adást, vagy mi?
Gigi lenyűgözött, a zsűri reakciója kevésbé. Egyébként ezt nem nevezném túlsztárolásnak, mert igen is van tehetsége, nem is akármilyen, remélem fölfedezik külföldön is, mert lehet valamit kezdeni vele, az tuti. Nem szabad elpazarolni a hangját nyálas magyar popdalokra. Azzal viszont tényleg nem értek egyet, hogy maga a zene, meg hogy tökéletes, mert még fiatal, van hová fejlődnie. De azt is tudom, hogy iszonyúan keményen dolgozik,az apukája is rengeteg mindent megtett érte, és nagyon akarnak. Talán azért jön le sokaknak mint nagyképű leányzó, holott sehol semmi, tök szerény. Mester Tamás viccesen próbált sírni, a semmit törölgette a szemzugából.
A többiek közül még Bozontot szeretem nagyon, most is szuper volt, örülök, hogy elsőnek mondták ki a nevét, nem kellett szavaznom.
Gigi lenyűgözött, a zsűri reakciója kevésbé. Egyébként ezt nem nevezném túlsztárolásnak, mert igen is van tehetsége, nem is akármilyen, remélem fölfedezik külföldön is, mert lehet valamit kezdeni vele, az tuti. Nem szabad elpazarolni a hangját nyálas magyar popdalokra. Azzal viszont tényleg nem értek egyet, hogy maga a zene, meg hogy tökéletes, mert még fiatal, van hová fejlődnie. De azt is tudom, hogy iszonyúan keményen dolgozik,az apukája is rengeteg mindent megtett érte, és nagyon akarnak. Talán azért jön le sokaknak mint nagyképű leányzó, holott sehol semmi, tök szerény. Mester Tamás viccesen próbált sírni, a semmit törölgette a szemzugából.
A többiek közül még Bozontot szeretem nagyon, most is szuper volt, örülök, hogy elsőnek mondták ki a nevét, nem kellett szavaznom.
2012. április 15. 10:16
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Ügyes volt, de mozoghatott volna többet! Tudom, hogy Mariann mondta, de ez a dal azért egy pörgősebb dal szerintem... :// *-*
2012. április 15. 10:40
Jaj, örülök, hogy kiesett, nem igazán bírtam a fejét. Gigi nagyon jól énekelt, én Bozontnak meg Attilának szurkolok.
Viszont azt én is észrevettem, hogy itt azért már a mezőny nem olyan kiemelkedő, mint az előző szériákban, pl. Caramel meg Tóth Vera szintű emberek már nincsenek.
Viszont azt én is észrevettem, hogy itt azért már a mezőny nem olyan kiemelkedő, mint az előző szériákban, pl. Caramel meg Tóth Vera szintű emberek már nincsenek.
2012. április 15. 11:49
|
|
lilla.tinkerbellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 158469 offline
|
Talan Attila kellett volna kiessen... Bihal Roli ezerszer jobb nala!
2012. április 15. 11:50
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Idézet (Kyra99 @ 2012.04.15. 09:50)
Gigivel ugyanaz megy,mint ami Muri Enikővel ment az X-faktorban.Ahogy Enikőnek,neki is jó hangja van,de nagyon túl van sztárolva.De Gigi legalább nem olyan beképzelt és képmutató,mint Muri művésznő.
janet7
2012. április 15. 11:53
hát őt nem bírtam, és szerintem ő volt a leggyengébb a csapatból..
2012. április 15. 12:20
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Én nagyon ritkán nézek ilyen műsorokat,de szerintem Talán Attilának kellett volna kiesnie,mert úgy nyivákol,mint egy csapat tüzelő macska az utcán.Mellesleg azon kívül,hogy SEMMI hangja nincsen,úgy néz ki fiú létére,mint egy rossz r_banc.xD Komolyan.(meg az a fülbevaló -.-") és amúgy is "énekel" egy bandában,úgyhogy eleve mit keres ott...habár a többségnek már van klipje O.o Ki érti ezt az elmeroggyantságot??
2012. április 15. 12:36
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
ritkán nézem meg, Bihal Rolandot a No Thanxből ismerem. amúgy szerintem jó hangja van, de tök mindegy mert úgysem nyerhette volna meg.
szerintem Gigi a legjobb. és nem azért mert majdnem mindenkinek ő a kedvence, én már az előző megasztárban is végig neki drukkoltam.
szerintem Gigi a legjobb. és nem azért mert majdnem mindenkinek ő a kedvence, én már az előző megasztárban is végig neki drukkoltam.
2012. április 15. 13:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Appalache @ 2012.04.15. 09:54)
Roland nem volt szimpatikus, mert volt hangja, de ezt a dalt most inkább kiabálta, és nem volt túl nagy egyénisége. Szakos Andin meglepődtem. Mi az, hogy nem jutott tovább azonnal, Benji meg igen? Talán Attila: dettó. Csak nagyothallók nézték az adást, vagy mi?
Attila dettó, az azt jelenti, hogy ugyanaz, mint Andiról, vagy ugyanaz, mint Benjiről?
Idézet
Én nagyon ritkán nézek ilyen műsorokat,de szerintem Talán Attilának kellett volna kiesnie,mert úgy nyivákol,mint egy csapat tüzelő macska az utcán.Mellesleg azon kívül,hogy SEMMI hangja nincsen,úgy néz ki fiú létére,mint egy rossz r_banc.xD Komolyan.(meg az a fülbevaló -.-") és amúgy is "énekel" egy bandában,úgyhogy eleve mit keres ott...habár a többségnek már van klipje O.o Ki érti ezt az elmeroggyantságot??
Nem mintha arra vetemednék, hogy összehasonlítsam a két embert, de akkor ennyi erővel Axl Rose-ról is ezt gondolod például?
Appalache
2012. április 15. 13:24
|
|
JustGirl_12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 113 Csatolások: 2 Azonosító: 170974 offline
|
Hát..engem nem zavar.Sőt örülök neki!!
2012. április 15. 13:40
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Roland nem volt túl nagy extra, de még mindig jobb, mint Benji (mellesleg így hívják a mamám kutyáját), és Adrika. Adri tönkretette Amy dalát. Meggyalázta ezzel a produkcióval. Néhol hallok valami jó hangot.. de az a kevesebb alkalom. Mariann meg közli, hogy: több van Adriban, csak nem mer énekelni. Hát, ha nem mer, akkor menjen haza. 
Balázs is nagyon gyér volt. Harmatgyengén énekelte a dalt. Bozont volt jó, Attila, meg Andi. Bozont szerintem nagyon jó hangú, furcsán jól állt neki a líraibb vonal. Attilában a hangja különlegessége fogott meg. Andi meg az elejétől kezdve jól csinál mindent.
Gigit tehetségesnek tartom, DE az I Will Always Love You gyenge volt. Szépen énekelte, meg minden. De 5x visszahallgattam neten, és én egy percig sem hatódtam meg rajta. Ez egy elvárt minőség volt tőle, amit ő nyújtott.
Hallgassa már meg Liptai, meg az összes zsűri az eredetit. Fényévekre van Gigi műsorától. Túl van sztárolva a kiscsaj. Nem annyi figyelmet kap, mint amekkora a tehetsége. Olyanokat mondanak neki, hogy maga a zene??? Mit akarnak ebből a csajból?? Öntelt, bunkó, sztárjelöltet? Hát gratulálok nekik, mert ha így haladnak a szövegeikkel, akkor az lesz belőle. Még mindig van hova fejlődnie..
Balázs is nagyon gyér volt. Harmatgyengén énekelte a dalt. Bozont volt jó, Attila, meg Andi. Bozont szerintem nagyon jó hangú, furcsán jól állt neki a líraibb vonal. Attilában a hangja különlegessége fogott meg. Andi meg az elejétől kezdve jól csinál mindent.
Gigit tehetségesnek tartom, DE az I Will Always Love You gyenge volt. Szépen énekelte, meg minden. De 5x visszahallgattam neten, és én egy percig sem hatódtam meg rajta. Ez egy elvárt minőség volt tőle, amit ő nyújtott.
Hallgassa már meg Liptai, meg az összes zsűri az eredetit. Fényévekre van Gigi műsorától. Túl van sztárolva a kiscsaj. Nem annyi figyelmet kap, mint amekkora a tehetsége. Olyanokat mondanak neki, hogy maga a zene??? Mit akarnak ebből a csajból?? Öntelt, bunkó, sztárjelöltet? Hát gratulálok nekik, mert ha így haladnak a szövegeikkel, akkor az lesz belőle. Még mindig van hova fejlődnie..
2012. április 15. 15:50
VÉGREEEE : DDDD MÁR CSAK A BOZONTNAK KELL KIESNIE MEG AZ ADRINAK ÉS JÓ LESZ A MEGASZTÁR : DDDDD
2012. április 15. 15:51
Ez engem nem zavar, nekem az a lényeg, hogy az én imádottam még még bent van
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.